Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 23 d. 11:27
Sukčiai iš lietuvių pernai vidutiniškai išviliojo po 74 eurus: atskleidė, kur ir kaip jie veikia
Balandžio 23 d. 08:41
Europos Komisija: KTU – pirmasis universitetas Lietuvoje pagal pritrauktas lėšas
Balandžio 22 d. 20:22
„Sony“ pristato naują „BRAVIA“ namų kino teatro garso produktus
Balandžio 22 d. 17:29
DI tendencijos: ko verta nepraleisti pro akis, kad spėtumėte įšokti į įsibėgėjusį technologijų traukinį
Balandžio 22 d. 14:28
Užderėjo pavasarinis „Facebooko“ problemų derlius – kaip jas spręsti?
Balandžio 22 d. 11:17
Lietuviai teise reikalauti ištrinti asmeninius duomenis naudojasi bene rečiausiai Europoje
Balandžio 22 d. 08:27
„Sony“ pristato naujuosius ryškiausius bei geriausiai skambančius „BRAVIA“ televizorius
Balandžio 21 d. 20:20
Tarptautinėje kvantinių technologijų srityje – svarbus lietuvių laimėjimas
Balandžio 21 d. 17:36
„Mazda“ pristatė naująjį flagmaną CX-80
Balandžio 21 d. 14:13
Kolegijų vertinimas: kriterijai tie patys – rezultatai skirtingi
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Ryšio technologijos Dalintis | Spausdinti

Aštuoni gandai: kaip atrodys naujausias „Apple“ telefonas?

Publikuota: 2016-05-30 13:20
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Liko vos keli trumpi mėnesiai, kai „Apple“ išleis savo naujausią „iPhone“, o gandų malūnas sukasi pačiu didžiausiu greičiu. Aplinkui taip pat sklando daugybė „nutekėjusių“, įtartinai „originalų“ nuotraukų.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Aštuoni gandai: kaip atrodys naujausias „Apple“ telefonas?Liko vos keli trumpi mėnesiai, kai „Apple“ išleis savo naujausią „iPhone“, o gandų malūnas sukasi pačiu didžiausiu greičiu. Aplinkui taip pat sklando daugybė „nutekėjusių“, įtartinai „originalų“ nuotraukų.

„Apple“ šiais metais jau išleido vieną „iPhone“ – kiek mažesnį „iPhone SE“, tačiau visi nekantriai laukia „iPhone 7“ (jo pavadinimas dar nėra patvirtintas) pasirodymo. Šis išmanusis telefonas bus „Apple“ flagmanas ir svarbus pajamų generatorius. Jis taip pat pasirodys lemtingu Kalifornijos Kupertino mieste įsikūrusiai bendrovei metu, kai ji pirmą kartą per dešimt metų patyrė metinių pajamų nuosmukį. Mažėja ir „iPhone“ pardavimai. Investuotojai nekantrauja pamatyti, ar naujasis prietaisas bus pajėgus apgręžti šią tendenciją, rašo businessinsider.com.

Pristatymas rugsėjį

Naujausias „Apple“ išmanusis telefonas greičiausiai bus pristatytas per vieną renginį rugsėjo mėnesį ir prekyboje pasirodys to paties mėnesio pabaigoje. Tai formulė, kurios „Apple“ laikosi tarsi laikrodis. „Apple“ šiuo metu siūlo programą „iPhone Upgrade Program“, garantuojančią klientui po naują mobilųjį telefoną kiekvienais metais.

Du dydžiai

Manoma, kad telefonas dar kartą bus išleistas dviejų dydžių. Pirmą kartą „Apple“ taip pasielgė pristatydama „iPhone 6“, kai pasirodė telefono modeliai 6 ir „6 Plus“ (dabar sekė 6s ir „6s Plus“). Toks žingsnis leidžia „Apple“ nusitaikyti į pirkėjus, norinčius prietaisų su dideliais ekranais, ir neprarasti tų, kurie trokšta kažko mažesnio.

„iOS 10“

Dar vienas neabejotinas dalykas tas, kad naujasis telefonas turės „iOS 10“ operacinę sistemą. „Apple“ kiekvienais metais prieš naujausio „iPhone“ pasirodymą atnaujina savo mobiliųjų telefonų operacinę sistemą. Tokiu būdu naujausias telefonas būna pirmasis prietaisas, turintis naujausią „iOS“ versiją. 2015 metais buvo išleista „iOS 9“, taigi 2016 metais turėtų išeiti „iOS 10“.

Nauja išvaizda

„iPhone 7“ turėtų atrodyti kitaip negu dabartiniai telefonai. „Apple“ išmanieji telefonai pasirodo pagal tam tikrą strategiją: vienais metais telefonas sulaukia naujo dizaino ir naujo numerio (pvz., iPhone 4, 5, 6). Sekančiais metais patobulinami jo viduriai ir pridedama viena ar dvi naujos savybės. Tokiu atveju prie jo skaičiaus prisideda raidelė „s“ (pvz., iPhone 4s, 5s, 6s). 6s pasirodė praėjusiais metais, o tai reiškia, kad šiais metais „Apple“ turi pristatyti naujos išvaizdos „iPhone 7“. Tikimasi, kad naujasis modelis bus greitesnis už visus pirmtakus ir naudos naujosios kartos procesorių A10.

Telefonas gali būti mažesnis

Taip pat sklando daug pranešimų, kad „Apple“ svarsto galimybę visiškai atsisakyti ausinių jungties. Šiuo metu bendrovė naudoja standartinį 3,5 mm lizdą, taigi ausinių jungtis riboja galimybes gaminti plonesnį telefoną. Atsisakiusi šios jungties, „Apple“ galėtų nurėžti papildomus milimetrus.

„Piper Jafray“ analitikas Gene`as Munsteris taip pat mano, kad „Apple“ gali panaikinti namų mygtuką ir pasiūlyti telefoną su didesniu ekranu. „Kaip daugelis spėlioja, pridėdama „3D Touch“, „Apple“ gali panaikinti telefono namų mygtuką ir šią vietą išnaudoti didesniam ekranui ar patį prietaisą padaryti mažesnį, - rašė jis savo „apžvalgoje. – Viena iš kliūčių gali būti „Touch ID“, kuri šiuo metu yra integruota į namų mygtuką. Kad galėtų panaikinti namų mygtuką, „Apple“ potencialiai reikėtų patraukti „Touch ID“ skaitytuvą į telefono šoną“. G. Munsteris duoda 50 proc. tikimybę, kad taip įvyks, bet patikimų tokių pokyčių įrodymų nėra.

Atsparesnis aparatas

„Apple“ analitikas Gene`as Munsteris mano, kad įmonė taip pat gali patobulinti ekraną ir padaryti aparatą atsparesnį. Gruodžio mėnesį jis spėliojo, kad „Apple“, kaip seniai kalbama, savo telefono „iPhone 7“ ekranui gali panaudoti safyrą. „Apple“ jau naudoja safyrinius ekranus kai kuriems savo „Apple Watch“ modeliams.

Safyras yra itin tvirtas (tai yra priežastis, kodėl jis naudojamas laikrodžiams), todėl būtų mažesnė tikimybė, kad ant žemės nukritęs ar smūgį patyręs „iPhone“ suduš. Taip pat pasirodė pranešimų, kad „Apple“ būsimiems savo telefonams ketina panaudoti OLED technologiją. Tačiau manoma, kad tai bus įgyvendinta su dar tolimesniais telefonais – „iPhone 7s“ ar „iPhone 8“.

Ilgesnio veikimo baterija

Beveik kiekvieno rinkoje esančio išmaniojo telefono amžinas rūpestis yra baterijos veikimo trukmė, ir G. Munsteris prognozuoja, kad ji taps ilgesnė. „Manome, kad kita sritis, kuri gali sulaukti „Apple“ dėmesio, yra baterijos gyvavimas. Jei pažiūrėsime į kelių pastarųjų metų „Mac“ kompiuterius, pamatysime, kad „Apple“ beveik dvigubai pratęsė savo „MacBook“ linijos baterijų veikimo trukmę (nuo 5 valandų iki maždaug 10 valandų). Tai jai pavyko pasiekti per efektyviau dirbančius procesorius ir programinę įrangą. Manome, kad baterijos gyvavimo trukmė yra viena svarbiausių potencialaus tobulinimo sričių ir viena tų, kuri labiausiai nudžiugintų vartotojus“, – rašė jis.

Atsparumas vandeniui

Viena iš beprotiškesnių idėjų dėl „iPhone 7“ yra ta, kad jis gali būti atsparus vandeniui. Jau „iPhone 6“ yra atsparesnis vandeniui negu ankstesni modeliai: štai vienas žmogus „YouTube“ vaizdo įraše paliko savo du telefonus vandenyje visą valandą, kad tai įrodytų. Tai pakurstė spėliones, kad „Apple“ su „iPhone 7“ gali žengti dar toliau ir atvirai reklamuoti jį kaip nepralaidų vandeniui.

Gruodžio mėnesį „Commercial Times“ rašė, kad „Apple“ aktyviai siekia savo sekantį telefoną paversti atspariu vandeniui ir ketina naudoti „medžiagų junginius“, kad tai įgyvendintų. Naujasis telefonas gali turėti geresnę kamerą. „Apple“ kiekvienais metais patobulina savo telefonų kameras. Tačiau 2016 metais šis šuolis gali būti reikšmingesnis.

Sklando gandai, kad „iPhone 7 Plus“ turės kamerą su dvigubu objektyvu, kad pagerėtų nuotraukų kokybė. Tai patvirtina tariami „iPhone“ dizaino eskizai, o nutekėjusios būsimo aparato liejinių nuotraukos prideda dar stipresnių įrodymų. Telefonas labai smarkiai nesiskirs nuo ankstesnių modelių. Be paminėtų atnaujinimų, „iPhone 7“ neturėtų itin skirtis nuo kitų modelių.

Tariamai nutekėjusios nuotraukos rodo, kad antenos juostelės yra perkeltos ant aparato viršaus, todėl telefono nugarėlė atrodo švaresnė. Tačiau gali būti ir taip, kad iš esmės tai bus tik galingesnis „iPhone 6s“ be ausinių jungties.


Delfi.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama