Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 19 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 18 d. 20:33
„Audi Q6 e-tron“ platformos inovacijos: išradingas paprastumas, 800 voltų spartusis įkrovimas ir išmanusis temperatūros valdymas
Balandžio 18 d. 17:23
Šiaulių gimnazistų išradimas gali pagerinti tragiškus matematikos egzaminų rezultatus: siūlo mokytis... žaidžiant
Balandžio 18 d. 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
Balandžio 18 d. 11:15
4 iš 10 šalies gyventojų be sutikimo gauna el. laiškus su reklamomis. Ar tai teisėta?
Balandžio 18 d. 08:43
Kaip išvengti didžiausių stojančiųjų klaidų
Balandžio 17 d. 20:25
Mokėjimo kortelių duomenis internete gali pavogti: paaiškino, kaip neapsigauti ir neprarasti pinigų
Balandžio 17 d. 17:52
Roveris „Curiosity“ pradėjo naujo Marso regiono tyrimus
Balandžio 17 d. 14:35
Visapusis namų klimato valdymas su „Komfovent KOMBI“
Balandžio 17 d. 11:38
Atskleistos itin detalios smegenų nuotraukos, padarytos galingiausiu pasaulyje MRT aparatu
Balandžio 17 d. 08:23
Paprastai ir aiškiai: kodėl įspėjamuosius pranešimus kartais gauna ne visi gyventojai?
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Ryšio technologijos Dalintis | Spausdinti

Kinų „Huawei“ pristatė iškart du naujus aukščiausios klasės telefonus

Publikuota: 2015-04-16 12:00
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Pradedantiems
Autorius: Vaidas Neverauskas
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Bendrovės „Huawei“ flagmanui „Ascend P7“ rudeniop sukaktų metai, taigi, natūralu, kad atnaujinti siūlomų produktų liniją – pats laikas. Tą itin ambicinga kinų įmonė ir padarė: Londone pristatė naujos kartos savo įrenginį P8. Ir pateikė nemenką staigmeną – kartu pristatė ir didesnį P8 broliuką – „P8 Max“.

 Rodyti komentarus (1)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Bendrovės „Huawei“ flagmanui „Ascend P7“ rudeniop sukaktų metai, taigi, natūralu, kad atnaujinti siūlomų produktų liniją – pats laikas. Tą itin ambicinga kinų įmonė ir padarė: Londone pristatė naujos kartos savo įrenginį P8. Ir pateikė nemenką staigmeną – kartu pristatė ir didesnį P8 broliuką – „P8 Max“.

„Huavei“ padalinio, besirūpinančio vartotojams skirta įranga, generalinis direktorius Richardas Yu pareiškė, kad dabar jo atstovaujamos įmonės brangiausi ir

Pirmiausiai „Huawei“ akcentavo naujojo telefono dizainą. Panašu, kad šioje srityje „Huawei“ nusprendė eiti kinišku keliu ir „pasiskolino“ dizainą iš kai kurių garsių konkurentų. Nors, žinoma, išmaniojo telefono dizaineriams parodyti iš tiesų originalų dizainą šiais laikais tikrai sunku. Na, o naujasis flagmanas P8, šiek tiek primena „iPhone 6“: metalinės šiek tiek užapvalintos briaunos, metalinė nugarėlė ir juostelė ties kamera viršutinėje nugarėlės dalyje. Kaip bebūtų keista, kinai to ir neslepia – palygino savo ir amerikiečių telefonus vieną greta kito. Korpuso aukščiai su „mažuoju“ „iPhone 6“ sutampa idealiai. Tik kiniškas gaminys yra labiau stačiakampis, jo kampai suapvalinti kiek mažiau nei „Apple“ gaminių.

Kinų „Huawei“ pristatė iškart du naujus aukščiausios klasės telefonus
„Huawei“ pristatymas / © DELFI

Nors štai įdomus sprendimas – pernykščiame P7 modelyje buvęs apvalus įjungimo mygtukas įgijo stačiakampę formą.

Bus siūlomos skirtingos telefono korpuso spalvos: geltona, auksinė, pilka ir juoda. Telefone sumontuotas 5,2 colių įstrižainės „Full HD“ raiškos IPS NEO technologijos ekranas.

Ekranas didesnis, bet užima gerokai didesnę korpuso dalį nei konkurentų gaminiai – 78 proc. Konkurentų – „Samsung“ ir „Apple“ – telefonuose ekrano dalis priekinėje sienelėje yra maždaug 10 proc. mažesnė. Štai, kad ir tokio paties korpuso aukščio „iPhone 6“: jo ekranas yra „tik“ 4,7 colio įstrižainės.

Richardas Yu informavo, kad naujame jo įmonės telefone sumontuotas pirmas pasaulyje RGBW spalvų 13 MP raiškos kameros jutiklis, skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų lygio vaizdo apdorojimo „Altek“ procesorius ir „geriausias savo klasėje“ optinio vaizdo stabilizavimo būdas, galintis kompensuosi dukart stipresnes vaizdo vibracijas lyginant su panašiais įrenginiais. R. Yu tikina, kad jo vadovaujamos įmonės produktas ir prasto apšvietimo sąlygomis sugeba fotografuoti geriau nei „iPhone 6“, nuotraukos būna mažiau triukšmingos, spalvos natūralesnės. Anot bendrovės vadovo, „Ascend P7“ nepriklausomas kameros procesorius greičiau identifikuoja veidus, tiksliau nustato baltos spalvos balansą, geriau parenka tinkamus fotografavimo parametrus skirtingoms aplinkoms.

R. Yu nepraleido progos pasigirti ir tuo, kad tokia pažangi kamera visiškai sutilpo į telefono korpusą, todėl nereikėjo jokių išsikišimų nugarėlėje.

Telefonui suteiktos patobulintos filmavimo funkcijos: jis gali veikti ir kaip keturiais skirtingais telefonais iš skirtingų kampų atliekamo filmavimo koordinavimo ir rezultatų sujungimo centras.

Dėl antenų išdėstymo korpuso viduje kinai tikina išsprendę signalo slopinimo dėl „netinkamo korpuso laikymo“ problemą – tai turėtų reikšti geresnę ryšio su operatoriumi kokybę, be to, antenos užtikrina gerą mobiliojo interneto veikimą ir važiuojant automobiliu ar traukiniu. Keliautojams patiks ir tai, kad P8 iki 3 kartų greičiau prisijungs prie tinklo nusileidus lėktuvu kitoje šalyje.

Kinai į „Ascend P8“ įdiegė ir tokios klasės įrenginiams nebūdingą sprendimą: jame galima naudoti iškart dvi SIM korteles. Viena jų dedama į tą patį lizdą, kaip ir „microSD“ kortelė. Tiesa, ir atminties, ir SIM kortelės vienu metu tame pačiame lizde laikyti nepavyks.

Kinai į telefono galimybių sąrašą įtraukė ir naujovišką valdymo gestą – valdymą krumpliais: krumpliu galima apibrėžti norimą iškirpti ekrane matomo vaizdo dalį.

Telefono širdis – „Kirin 930/935“, 64 bitų, 8 branduolių procesorius su „big.LITTLE“ architektūra: 4 2,0 GHz procesoriai ir 4 1,53 GHz procesoriai. Pagerintas energijos sunaudojimo valdymas: veikiant budėjimo režimu blokuojamos visos energiją siurbiančios programėlės – tai akumuliatoriaus veikimą visiško nenaudojimo sąlygomis gali pailginti net 2,3 paros.

P8 sugebėjimų sąraše yra ir geresnis garsas pokalbių metu: triukšmingoms aplinkoms siūlomas 53 proc. padidintas iš telefono sklindantis garsas, o vėjuotoje aplinkoje telefonas aktyviai slopina garsą, dėl kurio stipriai sugenda pašnekovą pasiekiančio garso kokybė. Verslininkus gali sudominti „krištolo skaidrumo“ garsas konferencinių pokalbių metu – R. Yu teigimu, labai aiškų garsą iš šio telefono galima girdėti iki 2 metrų atstumu.

Esate išsiblaškęs ir dažnai pamirštate, kur padėjote telefoną? „Huawei“ ir apie tai pagalvojo. Telefoną galima pašaukti balsu – jis atsilieps ir pasakys kur yra. Taigi, jei užkišite telefoną kur nors po knygomis, nereikės prašyti namiškio, kad paskambintų. Kas būtų itin keblu, jei namiškių nėra ar jie nepasiekiami.

Viena „Huawei“ inovacija itin nepatiks Rusijos bendrovei „YotaPhone“: ši bendrovė jau kurį laiką bando įtikinti pasaulį, kad žmonėms reikalingi telefonai su dviem ekranais – spalvotu pagrindiniu ir juodai baltu, mažai energijos naudojančiu galiniu, naudojančiu „E-ink“ technologiją. Kinai panašų sprendimą pasiūlė korpuso dangtelio pavidalu. Tiesa, už jį reikės sumokėti papildomai.

„Dar vienas dalykas“

O pristatymo pabaigai R. Yu, tarsi išmokęs velionio Steve'o Jobso „one more thing...“ pamoką, pademonstravo ir staigmeną: „Huawei P8 Max“ su 6,8 colių įstrižainės ekranu.

Esminis šio įrenginio bruožas – ekrano kokybė: R. Yu žada neprilygstamą vaizdo ryškumą. O kai ekranas toks didelis, būtų tiesiog nuodėmė nesuteikti galimybės ekraną padalinti į kelias dalis. „Huawei“ tokios nuodėmės nepadarė.

Telefone yra 4360 mAh talpos akumuliatorius – vienu krovimu tipiniam naudotojui to turėtų pakakti 2,23 parų laikotarpiui, o net aktyviausi naudotojai akumuliatorių turėtų išnaudoti tik per 1,4 paros.

Ekranas šiame įrenginyje dengia 83 proc. Priekinės sienelės – 10 proc. daugiau nei „iPhone 6 Plus“. Kaip sakė R. Yu, „Jis didesnis už didesnį, bet vis dar telpa į kišenę“.

Kaina

Ir didysis, ir mažasis P8 telefonai bus pardavinėjami su skirtingais atminties kiekiais: „mažylis“ su 3 GB darbinės ir 16 GB nuolatinės atminties (pilkos arba geltonos spalvos) kainuos 499 eurus, o su 64 GB nuolatinės atminties (juodos arba aukso spalvos) – 599 eurus. Didesnysis įrenginys kainuos 549 eurus, jei jame bus 32 GB nuolatinės atminties ir 649 eurus, jei atminties kiekis bus 64 GB.


Delfi.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama