Elektronika.lt
 2024 m. gegužės 17 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Gegužės 16 d. 20:32
„Porsche“ kūrėjai plečia „Porsche Cayenne“ šeimą su galingiausiais jos modeliais
Gegužės 16 d. 17:39
„AGON by AOC“ plečia savo naująją žaidimų monitorių liniją G4
Gegužės 16 d. 14:20
Tyrimas: Kas ketvirtas suaugęs šalies gyventojas ieško, kaip nemokamai mokytis
Gegužės 16 d. 11:37
Apie grėsmes internete su vaikais kalbasi dar ne visi tėvai: ką aptarti tiesiog būtina?
Gegužės 16 d. 08:45
Pristatytas naujasis „Range Rover Velar“
Gegužės 15 d. 20:23
Lietuvių mokslinis tyrimas – ant prestižinio žurnalo viršelio: sukūrė ir išbandė naujos kartos optinius lęšius
Gegužės 15 d. 17:16
Iššūkis atpažinti melagingą žinutę ir apgavystę internete: pasitikrinkite, kaip su juo susitvarkytų jūsų vaikas
Gegužės 15 d. 14:49
Žadintuvo snaudimo mygtuką spaudžiame kas antras: ar kenkiame sveikatai?
Gegužės 15 d. 11:50
Baigtas Kruonio HAE 1-ojo hidroagregato kapitalinis remontas
Gegužės 15 d. 08:00
Išmaniųjų namų sprendimų ekspertas: yra būdų, kaip sutaupyti energijos sąnaudas, apie kuriuos dažnai nė nepagalvojama (1)
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Reklama
 Straipsniai » Ryšio technologijos Dalintis | Spausdinti

10 priežasčių, kodėl nepirkti naujojo „Apple iPhone 4G“

Publikuota: 2010-06-09 07:09
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Mėgėjams
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

2007 m. „Apple“ pirmą kartą pristatė savo išmanųjį telefoną „iPhone“, jis technologijų pasaulyje buvo didžiulis laimėjimas ir šuolis į priekį. Deja, dabar telefono funkcionalumas nublanksta prieš rinkodaros sprendimus. „iPhone“ tapo pernelyg visur randamas (visur einantis) ir jis daugiau nebėra „kietas“.


 Uždaryti komentarus
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.
Iš viso rasta:
19 (11–19)
1 [2]
«« Ankstesnis
 Darius 2010-06-09 23:35 
Kiekvienas turim savo nuomone ir kiekvienas norim, kad ji butu teisingesne uz kitas. Siulau nepirkti iPhone ar kitu Apple gaminiu tiems, kam atrodo, jog tai skirta debilams ir naudoti kitus geresnius irenginius, kurie turi daugiau visko nei iPhone. O tiems kas mano kitaip, siulau ieskoti alternatyvu del kainos, nes sioje vietoje tikrai galima sutaupyt pinigu, jei pirksite is uzsienio.

Beje, niekada nesakiau, kad kiti telefonai blogesni uz iPhone, ka darot jus, tiesiog sakau, kad tai telefonas, kuris patenkina visus mano lukescius. Peace!
Atsakymai (0)
 Sopranas01 2010-06-09 22:52 
Mano nuomone tie visi Iphone Ipod ir visa ta serija is "Apple" yra visiskas sudas. {Produktai neverti prasomu pinigu, cia daugaiu moki us varda nei uz produkta. O ipac nervuoja ivairus pririsimai prie orginaliu programu(netik Apple) Tikrai galima rasti ir geresniu varijantu kur funkcionalumas labaiu atitinka kaina.
Atsakymai (0)
 Dx.. 2010-06-09 20:55 
Apple firma yra tokia kuri gamina prestižinius žaisliukus su vieninteliu tikslu: unikalumas.

tai apie jokius standartus negali buti ne kalbos
apple prietaisus gali pirkti tik visokie naujieji lietuviai, naujeiji rusai, ir turtingu teveliu vaikuciai, kurie nori savo kai kuriuos fizinius ar protinius trukumus kompensuoti brangiu ziasliuku.
Atsakymai (0)
 Ba1tuks 2010-06-09 20:06 
nesidziauk ausinemis giliai i ausis kisamomis, kartu su garsu, arciau smegenu patenka ir spinduliuote(vielomis)


O va šitokios nesąmonės dar nesu girdėjęs... Tai tada tu grįžęs mano, nesinaudok nė vienu prietaisu, kurie turi variklį. PVZ. Siurblys spinduliuoja dvigubai daugiau el.mag bangų nei telefonas. Automobilis irgi šiek tiek spinduliuoja. Senas geras televizorius irgi ir t.t.

Tiesiog baisu žiūrėti, ką daro žiniasklaida... Tik baugina žmones, kad tie po to gyventi normaliai negali. Žinoma, derėtų pasisaugoti tos spinduliuotės ir nesėdėti ant siurblio porą valandų, arba nemiegoti su telefonu po pagalve(KĄ BEJA LABAI DAUK KAS TAIP DARO!!! ), bet tai negali peraugti į šizofreniją :-)
Atsakymai (1)
 Ba1tuks 2010-06-09 19:58 
Aha, man gali to šūdo nekišti apie spinduliuotes... O gal nori pasižiūrėt kiek Iphone spinduliuoja??? Žinok vargiai rasi pačios apple skelbtus duomenis, nes jų nėra. Gali rasti tik entuziastų išmatuotą sklaidą, kuri beja žymiai didesnė nei kai kurių tel. O naujausio 4g turėtų būti 1,5 karto didesnė...
Bet šiaip, jei šį tel man nemokamai duotų, tai tikrai su mielu noru paimčiau :-DDDD
Atsakymai (0)
 to baltuks 2010-06-09 14:16 
nesidziauk ausinemis giliai i ausis kisamomis, kartu su garsu, arciau smegenu patenka ir spinduliuote(vielomis)
" nes telefonas turi būti TVIRTAS, PATOGUS, MAŽAS IR PIGUS."
butiniausia dalyka pamirsai - maza elektromagnetine spinduliuote -
ivesk goooglen - VIDEO + nuorodos į straipsnius apie mobiliakų žalą žmonėms
Atsakymai (0)
 Ba1tuks 2010-06-09 12:54 
O aš pasakysiu, kad bent pusė yra tiesa. Iphone yra tikrai pasenęs daiktas. Geriau jau pasiimčiau kokį SE Xperia, kuris daug funkcionalesnis už iphone, o ir kaina dvigubai mažesnė... O pats esu turėjęs iphone, bet labai sunku išsaugoti, nes TIKRAI nepatogus dizainas nešiotis, kalbėti su juo. Kelis kartus per įpratimą vos neįsidėjau į kišenę ir nesulaužiau ekrano, ko nebūtų su kitais.

O dabar pagalvokit, kad jums tas giroskopas, facetime ir kiti durni pribanbasai? Giroskopus turi jau beveik visi telefonai, kurie išleisti po 2008m. ir nekainuoja centų... KAM tos visokios nenaudingos programos, kuriomis Lietuvoje net nepasinaudosi normaliai??? Nekalbu apie užsienį, bet Lietuvoje tos programos ir funkcijos bevertės!!!

Apie Iphone kietumo dingimą tai čia absoliuti tiesa. Anksčiau va, iphone turiu, pats kručiausias, o dabar šūdas. Nu gerai, pasidžiaugė porą min ir fsio. Jų per daug priviso.

Jų kokybė žymiai suprastėjo. Pats tai pastebėjau. Pirma, anksčiau buvo galinis dangtelis metalinis, dabar ten plastikas, Ausinės kasmet vis šūdinesnės, ekrano danga nuo įbrėžimų suprastėjo dvigubai, o įskelti ekraną gali net nesupratęs kaip tai įvyko... Beto, pabandykite pasukinėti 1 versiją įphone ir paskutinę: Pirmoji per ilgį net nejudės, gal vos vos, o paskutinė jau gana stipriai sukinėsis, kas rodo metalo ar kitokių korpuso medžiagų prastumą ar trūkumą.

Galiausiai, Iphone nevertas tų pinigų, nes telefonas turi būti TVIRTAS, PATOGUS, MAŽAS IR PIGUS. Nepaisant to, jis turi atlikti visas būtinas funkcijas ir nereikia nė vienos tokios, kurios nenaudosi dažniau nei keletą kartų per metus. Pats dabar turiu Nokia 5630 ExpressMusic. Telefonas patenkina visus kriterijus, o ir ausines gavau labai geras(tokias į ausis susikišančias), kurios groja net geriau už kai kurias vokiškas, brangias, apie 120 - 200Lt. O ir nesigirdi ką klausai pats ir negirdi kitų. Galiu net per kontrą mokykloje klausytis, vistiek nesigirdi, nors klasėje mirtina tyla ir trys žmonės sėdi :-D

Tai tokia mano nuomonė, galit peikt kiek norit...
Atsakymai (0)
 Darius 2010-06-09 12:00 
Dar karta is konkurentu puses kazkas bando atbaidyti vartotojus. Zmones manau nera durni ir jei jiems nepatiktu - nepirktu.

Tikrai, kad nera argumentu del ko reiketu nepirkt, beto kai kurie dalykai yra igyvendinti naujame iPhone 4. Talpesne baterija, geresnis ekranas, 5mpx kamera filmuojanti HD video, goroskopas - kuris atvers durnis naujoms nematytoms programoms, FaceTime - kuris leis skambinti ir kalbeti naudojantis wifi su kitu zmogum ir ji matyti ekrane ir t.t.

Sutinku kad nematyti flash filmuku ar zaidimu trukdo, taciau patikekit tai yra laikina. Gal geriau pradekim naudotis ne Adobe sukurta technologija, kuri yra komercine, o atvira HTML5 technologija, kuri turi visas galmybes kaip ir flash. Laiko klausimas kada pasirodys pirmieji zaidimai, puslapiai ir kiti dalykai sukurti naudojant html5.

Kad brangus, tai tiesa, taciau gaminio kokybe pranoksta visus kitus telefonus.

Ausines - tai tik ausines ir nieko bendro su telefonu neturi, jei nori naudok kitas, jei nori nusipirk geresnes In-ear ausines. Kiek turiu iPhone 3G telefona, tai ne karto nesiskundziau jo ausinemis. Paziurekit i Nokia pridedamas ausines :) O del dydzio - naujasis iPhone 4 yra plonesnis nei pries tai buve, didelis ekranas ir jausmas, kad tu laikai kazka daugiau nei telefona, tikrai zavi ir tai nera kazkokia blogybe. Telpa ir rankoje ir kiseneje.

Zodziu nesamoningas ir is pirsto lauztas straipsnis. Tokius apie kiekviena gamini is bet kokios firmos galima parasyt.
Atsakymai (0)
 Mantas 2010-06-09 11:06 
Ne vieno rimto argumento nematau, kodel jo nepirkti....viskas lauzta is pirsto...
Atsakymai (0)
Iš viso rasta:
19 (11–19)
1 [2]
«« Ankstesnis




Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama