Elektronika.lt
 2024 m. kovo 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Kovo 28 d. 20:32
„Elektrum Lietuva“ į elektromobilių įkrovimo tinklo plėtrą šiemet investuos 9 mln. eurų
Kovo 28 d. 17:25
NASA „BurstCube“ palydovas paleistas tirti galingiausius sprogimus kosmose
Kovo 28 d. 14:50
„Logitech“ pristato „Signature Slim“ klaviatūrą ir darbo bei gyvenimo derinį prie rašomojo stalo
Kovo 28 d. 11:17
Kaip atrodys mokslai, studijos ir darbas DI eroje: pagrindiniai parodos „Karjera & studijos Lietuvoje“ akcentai
Kovo 28 d. 08:52
Jungikliai pagaminti iš atliekų – naujovė tvariems namams
Kovo 27 d. 20:30
Saulės elektrinė – daugiabučio balkone: ar tai įmanoma Lietuvoje? (1)
Kovo 27 d. 18:19
4 išmanūs sprendimai, leidžiantys efektyviai taupyti elektrą
Kovo 27 d. 16:36
Ekspertė apie dirbtinį intelektą ir darbuotojų produktyvumą: „Svarbu suprasti, jog nėra vieno stebuklingo įrankio, kuris išspręstų visas problemas“
Kovo 27 d. 14:14
„Philips Monitors“ E1 serija turės tris naujus daugiafunkcinius modelius, skirtus hibridiniam ir nuotoliniam darbui
Kovo 27 d. 12:43
Reikalavimas elektrifikuoti penktadalį stovėjimo vietų glumina verslą: nukentės galutiniai vartotojai
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Kompiuteriai, IT Dalintis | Spausdinti

Įspūdingiausi 2016-ųjų kompiuteriniai žaidimai

Publikuota: 2016-12-25 09:49
Tematika: Kompiuteriai, IT
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Sunku aptarti visus per praėjusius dvylika mėnesių pasirodžiusius žaidimus. Visos žaidimų studijos paplušėjo iš peties, todėl šiemet pasirodė išties įspūdingi ir labai įvairūs žaidimai. Tikrais žaismo inovacijų šaukliais tapo „No Man’s Sky“ ir „Pokemon Go“ – vienas jų leidžia tyrinėti beribę virtualią Visatą, o kitas – be galo klaidžioti visiškai realiomis miestų gatvėmis.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Besibaigiant 2016-iesiems portalas verge.com rekomenduoja išbandyti 10 originalių ir įspūdingų vaizdo žaidimų.

Sunku aptarti visus per praėjusius dvylika mėnesių pasirodžiusius žaidimus. Visos žaidimų studijos paplušėjo iš peties, todėl šiemet pasirodė išties įspūdingi ir labai įvairūs žaidimai. Tikrais žaismo inovacijų šaukliais tapo „No Man’s Sky“ ir „Pokemon Go“ – vienas jų leidžia tyrinėti beribę virtualią Visatą, o kitas – be galo klaidžioti visiškai realiomis miestų gatvėmis.

Įspūdingiausi 2016-ųjų kompiuteriniai žaidimai

„Dishonored 2“ ir „Firewatch“ papasakos įspūdingus siužetus, kuriuos išgyvensite neįtikėtinai ryškiai. O kur dar išprotėję „Final Fantasy XV“ personažai ir pašėlusios „Forza Horizon 3“ lenktynės?..

„Forza Horizon 3“

Kartais grįžus po sunkios darbo dienos nesinori nei įdomių siužetų, nei išradingų žaismo elementų – norisi tiesiog nerūpestingai lėkti greitais ir elegantiškais automobiliais. Realiame gyvenime jų niekada neįpirksime, užtat „Forza Horizon 3“ jais ne tik lenktyniaujame – čia juos galime sudaužyti į šipulius.

Lenktynių žaidime galėsime skrieti vaizdingais Australijos keliais ir gėrėtis egzotišku kraštovaizdžiu – smėlio kopomis, stačiomis uolomis ir ūksmingomis giriomis. Be to, „Forza Horizon 3“ įdiegta labai patogi lenktyniavimo su draugais sistema, leidžianti kiekvienam sau patogiu laiku pralėkti trasą ir pasilyginti vairavimo įgūdžiais.

„Superhot“

„Superhot“ – tai viena unikalesnių kada nors sukurtų pirmojo asmens šaudyklių. Esminis pramogos elementas – kol juda žaidėjo valdomas personažas, tol juda ir kiti veikėjai. Kai nejudame, sustingsta ir visas pasaulis. Todėl žaismas šiek tiek primena filmo „Matrica“ veiksmo scenas.

Žaidimo pasaulis taip pat originalus – stilinga minimalistinė balta aplinka ir joje judančios ryškiai raudonos personažų figūros. Dar daugiau įspūdžių žaidėjai patiria, žaisdami „Superhot“ užsidėję virtualios realybės akinius.

Šiandien tai vienas pažangiausių virtualiosios realybės žaidimų. Įvairūs triukai, kuriuos tenka atlikti žaidime, taip įtraukia, kad įsijautę žmonės net nesupranta, kaip juokingai atrodo iš šono juos stebintiems namiškiams ar draugams.

„No Man’s Sky“

„No Man’s Sky“ daugumą žaidėjų piktino tuo, kad žadėta buvo daug, o išpildyta tik dalis pažadų. Visgi net ir su tokiu atveju tai žaidimas, kurį būtina išbandyti net ir visai nežaidžiantiems. „No Man‘s Sky“ kūrėjai sugebėjo perduoti beribės Visatos įspūdį – žaidžiant apima suvokimas, kad mes tesame dulkės visatos platybėse. Žaidėjai gali valandų valandas skristi erdvėlaiviu tarp fantastiškai atrodančių žvaigždžių.

Aplink kiekvieną jų sukasi dešimtys planetų, kuriose galima nusileisti ir tyrinėti jose gyvenančius gyvūnus ar ieškoti mineralų. O kur dar be galo linksmos ir įtemptos kautynės atvirame kosmose su blogaisiais piratais. Ypatingas jaudulys apima, kai kokioje planetoje surandame nežinomos civilizacijos pėdsakus. Tačiau nebūtina siekti kažkokio tikslo – kartais tiesiog užtenka gėrėtis fantastiškai atrodančiu saulėlydžiu vienoje iš milijonų planetų.

„Pokemon Go“

Žaidimo „Pokemon Go“ kūrėjams pavyko puikiai suderinti du iš pažiūros skirtingus elementus – papildytąją realybę ir pokemonus. Pati idėja buvo geniali – mūsų realiame pasaulyje slapstosi tik telefono ekrane matomos antgamtinės būtybės. Kuo daugiau jų surasi, tuo geresniu jų šeimininku tapsi. Nuotaikingų padarėlių kolekcionavimo azartas privertė milijonus žmonių ilgiausias valandas praleisti vaikštant.

Kažkas numetė svorio, kažkas sutiko naujų draugų – žaidimo nauda tikrai akivaizdi. Šiek tiek gaila, kad pirmoji „Pokemon Go“ populiarumo banga nuslūgo po kelių mėnesių. Vis dėlto šis žaidimas parodė, kokie dar neatrasti klodai slypi talentingiausių žaidimų pramonės atstovų galvose.

„Dishonored 2“

„Dishonored 2“ žaidimas nėra kultinis, itin novatoriškas ar tinkamas e. sportui. Pramoga veikiau yra idealiu brandžios idėjos įgyvendinimo pavyzdžiu. Nekeista, kad daugeliui jis tapo vienu iš mėgstamiausių pastaraisiais metais pasirodžiusių kompiuterinių žaidimų. „Dishonored 2“ kūrėjai pritaikė ta pačią formulę, kaip ir originaliajame žaidime. Tik papildomai pridėjo naujų žaidėjo galių, sukūrė kitokį pasaulį bei pridėjo įdomių žaismo elementų. Žaidimas sukuria kiek nostalgišką devintojo dešimtmečio atmosferą, praturtintą tikrai originaliais galvosūkiais, prie kurių norėsis vis grįžti.

„Firewatch“

Vaizdo žaidimas „Firewatch“ įrodo, kad nebūtinai žmones traukia tik „šaudyk, gaudyk“ tipo pramogos. Pagrindinis herojus Henris bando susivokti savo paties gyvenime. Jo darbas – stebėti mišką, ar kur nors nekyla gaisras.

Netrukus tampa aišku, kad didžiulėje girioje vyksta paslaptingi dalykai. Visgi pats įdomiausias aspektas, kad tiek Henris, tiek kita žaidimo herojė Delilah nėra superherojai ar kažkuo ypatingi. Tai paprasti ir netobuli žmonės, kartais besielgiantys kvailai ir nesąžiningai.

Patekę į netikėtą situaciją, jie atsiskleidžia žaidėjui netikėtais kampais. „Firewatch“ tam tikra prasme galėtų būti kino drama, tik čia mes galime daryti įtaką personažams ir jų santykiams.

„Final Fantasy XV“

„Final Fantasy XV“ – tai, ko gero, vienas iš keisčiausių, chaotiškiausių ir painiausių kompiuterinių žaidimų serijų. Bet būtent tame ir slypi jo patrauklumas. Kaip ir kitose „Final Fantasy“ versijose, šiame vaidmenų žaidime turėsime išgelbėti pasaulį.

Žaidimo veikėjai – keturi lengvabūdžiai draugužiai, kovojantys ir sprendžiantys įvairias dilemas. Bet tuo pačiu, jie ir gerai leidžia laiką, važinėdami prabangiu kabrioletu ir klausydami muzikos. Žaidimo eigoje su kiekvienu herojumi susidraugaujame, tarp žaidėjo ir personažų užsimezga asmeninis ryšys. Todėl didžiausias šios pramogos pranašumas – emocingi personažai ir nuoširdžiai pateikiamas siužetas.

„Inside“

Žaidimo „Inside“ atmosfera akimirksniu įtraukia. „Inside“ – tai kultinio „Limbo“ kūrėjų darbas, kažkuo panašus į savo pirmtaką. Tai mažo berniuko klajonių istorija, kurios metu jis keliauja po vis paslaptingesnes vietas. Pramoga išsiskiria tuo, kad joje neišgirsime ir ekrane neišvysime nė vieno žodžio – siužetą ir emocijas turėsime suprasti iš vaizdų ir muzikos. Tamsi ir šiek tiek niūroka grafika kuria panašią atmosferą, tačiau baimę nuolatos veja smalsumas, todėl nepaliaujamai norisi žengti pirmyn. Net ir žinant, kad priekyje mūsų herojaus laukia keblumai.

„Hitman“

Naujausioje „Hitman“ versijoje tradicijos dera su naujovėmis. Žaidimo veiksmas vyksta dėl žaidėjo veiksmų kintančiame pasaulyje. Kas mėnesį žaidėjams buvo pateikiamas vis naujas „Hitman“ epizodas – samdomo žudiko misija. Kiekviena jų vyko skirtinguose pasaulio kampeliuose, pavyzdžiui, Bankoko viešbutyje, Paryžiaus meno muziejuje arba Hokaido ligoninėje.

Pagrindinis žaidimo veikėjas – samdomas žudikas, todėl dažniausiai reikės smurtauti. Vis dėlto, tai nebus buka agresija – reikės imtis išmoningų strategijų tam, kad sėkmingai įvykdytume misiją.

Pavyzdžiui, Italijoje požeminėje laboratorijoje dirbantys mokslininkai virsta pačių sukurto biologinio ginklo aukomis. Kitoje misijoje, žymus roko muzikantas žūsta nuo elektros iškrovos, įvykusios dėl studijoje naudojamo vintažinio mikrofono. Kiekvienas lygis, kuriam pereiti skiriamas ištisas mėnuo, pilnas visokių slaptų kertelių ir siurprizų.

„Overwatch“

„Overwatch“ yra toks paprastas, kad jį žaisti išmoksite per pusvalandį, tačiau ir toks sudėtingas, kad panorėję tapti profesionalais, nuskandinsite čia šimtus valandų. Šis legendinės žaidimų bendrovės „Blizzard“ kūrinys akimirksniu tapo stulbinamai populiarus. Tai daugelio žaidėjų pirmojo asmens šaudyklė, išsiskirianti nuotaikinga ir spalvinga grafika.

Žaidėjai buriasi į dvi komandas, kurios rungiasi tarpusavyje – kiekvienas komandos narys turi išskirtinių gebėjimų, kuriais jie papildo vieni kitus. Žaidėjas turi galimybę valdyti kiekvieną iš 23 kovotojų, todėl žaidimas niekada nenusibosta. Įspūdingi efektai, patrauklūs veikėjai suvilios net tuos, kurie manė, kad gyvenime jau atžaidė savo šaudyklių dozę.


Delfi.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama