Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 20 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 19 d. 20:20
Lietuvos oro erdvė bus stebima dar atidžiau: „Oro navigacija“ pradeda 3,6 mln. eurų projektą
Balandžio 19 d. 17:43
Išrinkta stipriausia Vilniaus regiono mokinių bendrovė: prietaisas, kuris praverstų daugeliui mokyklų ir biurų
Balandžio 19 d. 14:24
TOP 15 dirbtinio intelekto įrankių mokytojams ir kitiems šios srities naujokams
Balandžio 19 d. 11:21
Dirbtinis intelektas apskaitos pasaulyje – ar jis pakeis įprastus darbuotojus?
Balandžio 19 d. 08:52
Prie ekranų vaikai praleidžia ilgiau, nei manote: įveikti tėvų kontrolės nustatymus jiems – juokų darbas
Balandžio 18 d. 20:33
„Audi Q6 e-tron“ platformos inovacijos: išradingas paprastumas, 800 voltų spartusis įkrovimas ir išmanusis temperatūros valdymas
Balandžio 18 d. 17:23
Šiaulių gimnazistų išradimas gali pagerinti tragiškus matematikos egzaminų rezultatus: siūlo mokytis... žaidžiant
Balandžio 18 d. 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
Balandžio 18 d. 11:15
4 iš 10 šalies gyventojų be sutikimo gauna el. laiškus su reklamomis. Ar tai teisėta?
Balandžio 18 d. 08:43
Kaip išvengti didžiausių stojančiųjų klaidų
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Įvykiai, visuomenė Dalintis | Spausdinti

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Publikuota: 2018-05-25 14:17
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Internetinė parduotuvė „Gearbest“ išplatino pranešimą apie perkamiausias savaitės prekes viso pasaulio mastu. Apie visas šias prekes jau daug rašyta – tai tikrai geri produktai, kuriuos drąsiai galima rekomenduoti, o ir nestebina jų populiarumas. Viską trumpai priminsime ir šalia pateiksime jų kainas.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Internetinė parduotuvė „Gearbest“ išplatino pranešimą apie perkamiausias savaitės prekes viso pasaulio mastu. Apie visas šias prekes jau daug rašyta – tai tikrai geri produktai, kuriuos drąsiai galima rekomenduoti, o ir nestebina jų populiarumas. Viską trumpai priminsime ir šalia pateiksime jų kainas.

Šiame sąraše rasite įvairių prekių: tiek geromis charakteristikomis pasižyminčius išmaniuosius telefonus, apžvalgos autorių išbandytus robotus dulkių siurblius, tiek ir puikiu kainos ir kokybės santykiu pasižymintį planšetinį kompiuterį, interneto signalo stiprintuvą be kurio praktiškai neįmanoma gyventi, puikiai pirkėjų vertinamas ausines ir itin stilingą bei funkcionalų išmanųjį laikrodį.

1. Robotas dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“

Kaina – 151,19 Eur.

„ILIFE V7S Pro“ yra itin populiarus ir gerai pirkėjų įvertinamas robotas dulkių siurblys. Tai rodo ir 4,87 Gearbest.com pirkėjų duodami balai iš 5 galimų. O dabar esant nuolaidai, šis įrenginys tampa itin patrauklus.

Išmanusis dulkių siurblys „ILIFE V7S Pro“ ypatingas yra dėl to, kad yra aprūpintas ne tik priešlaikinio susidūrimo sistema (angl. anti-collision system), bet taip pat aukščio identifikavimo sprendimu (angl. drop avoidance induction). Šis sprendimas itin praverčia tada, kai „ILIFE V7S Pro“ grindis tenka valyti, pavyzdžiui, prie laiptų.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Taip pat reikia pabrėžti dar ir tai, kad šis dulkių siurblys yra tinkamas ne tik šiukšlėms surinkti, bet taip pat ir grindims plauti. Priklausomai nuo pasirinko darbo režimo išmaniajame dulkių siurblyje turi būti naudojama arba 300 ml šiukšlių surinkimo talpa, arba 450 ml talpos vandens rezervuaras.

Be to, „ILIFE V7S Pro“ papildomo solidumo suteikia ir įdiegtas dvigubas dulkių filtravimo mechanizmas, o ne ką mažiau stebina ir integruota santykinai didelės 2600 mAh talpos baterija, kuri šiam išmaniajam dulkių siurbliui nepertraukiamai leidžia veikti daugiau nei dvi valandas.

Šiame išmaniajame dulkių siurblyje taip pat yra įdiegta baterijos energijos lygio valdymo sistema, kuri informuoja „ILIFE V7S Pro“ apie išsikraunančią bateriją. Gavęs šį įspėjimą išmanusis dulkių siurblys tiesiog automatiškai susiranda savo įkrovos stotelę, o kai baterija pakankamai įsikrauna, toliau imasi vykdyti jam patikėtą užduotį.

Šis robotas dulkių siurblys yra labai rimtas konkurentas ir puikiai žinomam „Xiaomi Mi Robot“. Pastarasis yra šiek tiek galingesnis, bet apžvalgos autorius teigė, kad nors „ILIFE V7S Pro“ pasirodė šiek tiek prasčiau ant kiliminės dangos, bet šiam robotui geriau nei „Xiaomi“ sekėsi ant kietų grindų, o be to, jis turi grindų plovimo šepetį, kuo negali pasigirti „Xiaomi“. Taip pat tyliau dirba, pats mažiau kainuoja ir puikiai tinka mažesnių namų ir būtų savininkams.

O vienoje iš paskutinių apžvalgų „ILIFE V7S Pro“ palyginome su senesniu „ILIFE V5S Pro“ modeliu. Nors pastarasis yra itin geras robotas dulkių siurblys, bet naujasis „ILIFE V7S Pro“ turi platesnį valymo kelią ir didelį motorizuotą šepetį. Išsamiai apie šiuos robotus dulkių siurblius galite perskaityti čia.

2. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Kaina – 264,81 Eur.

Jei turite didelius namus, „ILIFE V7S Pro“ robotas dulkių siurblys juose nėra pats geriausias sprendimas – jis tiesiog pasiklysta didelėje erdvėje, tad tokiais atvejais siūlome atkreipti dėmesį į puikiai pirkėjų vertinamą (4,88/5) „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Apie šį robotą dulkių siurblį rašėme ne vieną kartą ir jį įvertino ne vienas apžvalgininkas. Apie robotą išsamiai galite perskaityti čia. Šįkart tik priminsime esminius momentus į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

„Xiaomi Mi Robot“ turi lazerinį jutiklį, kuris nuskenuoja aplinką ir padeda susidaryti virtualų patalpų žemėlapį. Iš pradžių robotas apvažiuoja perimetrą, o paskui zigzagu išvalo visą grindų paviršių. Tai – labai naši, tvarkinga schema. Viską galima stebėti savo išmaniojo telefono programėlėje.

„Xiaomi Mi Robot“ robotas turi 5200 mAh talpos bateriją, kurios pilnai užtenka 140–150 minučių darbui. Taip pat turi gerą didelį HEPA filtrą, tačiau jis nėra plaunamas. „Xiaomi“ nuolat pabrėžia, kad kompanijos sukurtas dulkių siurblys veikia labai tyliai ir tai yra tiesa – su nustatyta maksimalia galia jis kelia tik 72 dB triukšmą.

Vienoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo lyginamas su „ILIFE V7S Pro“ dulkių siurbliu. Ir šioje apžvalgoje buvo prieita išvados, kad „Xiaomi Mi Robot“ yra geresnis dulkių siurblys. Jis valo kruopščiau, orą filtruoja geriau, surenka daugiau nešvarumų, yra galingesnis. Jis turėtų būti pirmas pasirinkimas, jei turite didelius namus. Visgi, buvo pripažinta, kad „Xiaomi“ robotas yra ir šiek tiek brangesnis net ir su nuolaida.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ Kinijos dizaino ekspertų įvertintas „Asia's Most Influential“ apdovanojimu bei Hanoveryje įsikūrusio Tarptautinio Dizaino Forumo apdovotas „IF“ apdovanojimu. Pagrindiniai vertinimo kriterijai, kuriais buvo remtasi išrenkant geriausią įrenginį buvo estetika ir dizaino kokybė, praktinis naudojimas, inovacijos bei autonomija.

Kitoje apžvalgoje „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys buvo testuojamas su „Roomba 980“ robotu dulkių siurbliu. Siurbliai buvo testuojami ant kilimo, kieto paviršiaus grindų ir daugeliu atveju „Xiaomi“ dulkių siurblys buvo geresnis. Dažnu atveju „Roomba 980“ kainuoja tris kartus brangiau nei „Xiaomi“ siurblys, tad „kainos/kokybės prasme be konkurencijos laimi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“.

Taip pat buvo lyginti pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai. Ir apžvalgos autoriaus teigė, kad „viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Bet tokiems, kaip aš, kuris jau senokai turi „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį, tikrai neverta jį keisti į antrosios kartos „Xiaomi“ dulkių siurblį ir mokėti papildomai daugiau kaip 100 eurų.“

O vienoje iš paskutinių apžvalgų, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ buvo palygintas su „ILIFE A6“. Ir po detalaus robotų darbo testavimo buvo prieita išvados, kad „nors abu robotai dirba efektyviai, tačiau „Xiaomi“ robotas dirba gerokai efektyviau.“

3. „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ signalo stiprintuvas

Kaina – 8,51 Eur.

Šis „Xiaomi“ WiFi signalo stiprintuvas susilaukė didelio susidomėjo ir gerų atsiliepimų tiek iš pirkėjų, tiek ir iš specialistų. Vokietijos dizaino specialistai šį WIFi signalo stiprintuvą apdovanojo tarptautiniu „IF“ apdovanojimu ir teigė, kad „šis prietaisas efektyviai išplečia tinklo aprėptį ir leidžia greitai prijungti įrenginius bei tikrinti tinklo parametrus per išmaniojo telefono programėlę.“

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas dabar jau yra antrosios kartos. Jis nuo savo pirmtako skiriasi tuo, kad dabar turi dvi antenas, o ne vieną ir duomenų perdavo greitis padidėjo dvigubai – iki 300 Mbps.

„Xiaomi Mi WiFi“ signalo stiprintuvas yra 12 x 3 x 9 cm dydžio bei lengvas (vos 30 gr.). Turi specialų USB maitinimo bloką; pats „Xiaomi Mi WiFi“ gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu; gali automatiškai atsinaujinti be jokių papildomų nustatymų; detali ryšio paieška ir signalo stiprinimas; paprastas naudojimas – tiesiog įjungiamas ir jau galima naudotis, daugiau nieko nereikia. „Xiaomi Mi WiFi“ turi „Ralink“ lusto tipą, USB 2.0 sąsają, duomenų perdavimo sparta siekia 300 Mbps greitį, o WiFi tinklo dažnis siekia 2,4 GHz, tad galima naudotis 3G ryšiu.

Kai kuriems vartotojams kilo klausimų kaip naudotis ir pajungti šį WiFi signalo stiprintuvą. Apžvalgos autorius išsamiai ir nuosekliai aptarė ir išbandė šį WiFi signalo stiprintuvą ir teigė, kad norint tam tikrose namų vietose sustiprinti interneto ryšį šis WiFi signalo stiprintuvas yra žymiai geresnis pasirinkimas nei dar vienas maršrutizatorius. Taip, „Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2“ neskleis signalo visuose namuose (tai irgi gerai, jei nenorime, kad kaimynai naudotųsi jūsų WiFi aut. past.), bet konkrečioje vietoje šis prietaisas labai ženkliai sustiprins interneto ryšį.

Tad „Xiaomi“ WiFi stiprintuvas labai pravestų tais atvejais, kai reikia sustiprinti silpnoką viešai prieinamą WiFi signalą arba dideliuose namuose yra erdvių, kur signalas tiesiog per silpnas normaliam darbui.

4. „Nubia Z17 Mini“ 6 GB RAM + 64 GB ROM išmanusis telefonas – globali versija

Kaina – 140,09 Eur.

Sakome, kad „Nubia Z17 Mini“ kainuoja tik 140,09 eurus ne šiaip sau. Dažniausiai jis kainuoja ne mažiau kaip 230 eurų, o tokia kaina kaip kad dabar pasitaiko itin retai – gal dėl to telefonų kiekis mažėja žaibiškai, o pats modelis tapo įsiveržė į perkamiausius savaitės pasiūlymus.

Šis LTE išmanusis telefonas aprūpintas patvariu metaliniu korpusu, aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 652“ centriniu procesoriumi. Be to, „Nubia Z17 Mini“ taip pat turi „Adreno 510“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintį bei 64 GB vidinę ROM atmintį. Čia dar galima pridėti tai, kad šio išmaniojo telefono vidinę atmintį bet kada galima praplėsti dar 200 GB naudojant microSD tipo kortelę.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

„Nubia Z17 Mini“ taip pat gali pasigirti 5,2 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080, 424 PPI) ekranu bei 2950 mAh talpos baterija. Nors šiuo atveju baterijos talpa nėra pati didžiausia, tačiau gamintojas tvirtina, kad „Nubia Z17 Mini“ be papildomos įkrovos įprastai gali tarnauti net apie dvi paras.

Pasak gamintojo, tokius gerus rezultatus su santykinai mažos talpos baterija šiam išmaniajam telefonui pavyksta pasiekti dėl integruoto „NeoPower“ techninio sprendimo. Ši technologija ypatinga tuo, kad inovatyviai geba valdyti ir optimizuoti net tik CPU, bet ir GPU bei ekrano suvartojamus energijos resursus.

Svarbu atkreipti dėmesį ir į „Nubia Z17 Mini“ išmaniojo telefono galinėje dalyje integruotą dvigubą (13 MP + 13 MP) kamerą su autofokusavimo bei stabilizavimo funkcijomis. Be to, šiuo atveju suklusti turėtų ir asmenukių gerbėjai, kadangi šis išmanusis telefonas ypatingu tampa ir dėl priekyje integruotos 16 megapikselių kameros.

Galiausiai verta paminėti ir minimalistinę ant „Android 6.0“ platformos gamintojo sukurta „Nubia Z17 Mini“ išmaniojo telefono vartotojo sąsaja „nubia UI 4.0“.

5. „Xiaomi Redmi S2“ 3 GB RAM + 32 GB ROM išmanusis telefonas – globali versija

Kaina – 133,25 Eur.

Šis išmanusis telefonas po anonso dar tik skaičiuoja trečiąją savaitę, tačiau „Xiaomi“ gerbėjai bei įvairių šalių apžvalgininkai jau dabar vieningai sutaria, kad „Xiaomi Redmi S2“ šią vasarą gali tapti bene geriausiai parduodamu kinišku išmaniuoju telefonu.

Tarptautinę sėkmę „Xiaomi Redmi S2“ galima iš karto žadėti dar ir dėl to, nes „Xiaomi“ šį kartą iš karto nusprendė pristatyti europiečiams pritaikytą išmaniojo telefono versiją. Būtent tai reiškia, kad „Xiaomi Redmi S2“ yra neapkrautas nereikalingomis kiniškomis taikomosiomis programomis ir pirkėjui iš karto leidžia mėgautis pilnavertišku suderinamumu su visomis „Google“ teikiamomis paslaugomis.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Dizaineriai prietaiso „apvalkalą“ pasiskolino iš „Xiaomi Mi 6X“ ir „Redmi Note 5“ – visų šių prietaisų korpusai sukurti labai panašūs su keliais neesminiais nukrypimais.

5,99 colių įstrižainės ekranas, kaip dabar tapo beveik privaloma, yra 18:9 formato ir su 1440×720 taškų skiriamąja geba. Nors raiška atrodo biudžetinė, tačiau tai taupys energiją, o pats vaizdas bus tinkamos kokybės.

„Xiaomi Redmi S2“ gali pasigirti integruotu „Qualcomm Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi, „Adreno 506“ vaizdo plokšte bei įdiegtu maksimalų reikiamų dažninių kanalų skaičių palaikančiu LTE ryšio moduliu. Išmanusis telefonas taip pat yra aprūpintas 3 GB operatyviąja RAM atmintimi bei 32 GB vidine ROM atmintimi, tačiau pastarąją bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant microSD kortelę, kadangi microSD kortelė turi atskirą dėklą, nereikės aukoti antrosios SIM kortelės.

Šiuo atveju būtina paminėti ir tai, kad „Xiaomi Redmi S2“ iš karto atkeliauja su „MIUI 9“ operacine sistema, kuri ypatinga dėl tos priežasties, nes yra sukurta ant „Android Oreo“ platformos pagrindo.

Iš 3080 mAh baterijos galite tikėtis visos darbo dienos, jei nenaudosite daug resursų reikalaujančių programėlių. Išmaniajam telefonui nebuvo suteikta greito įkrovimo funkcija, taip pat nėra NFC ir USB Type-C, įkrovimui naudojamas senas geras microUSB.

„Xiaomi Redmi S2“ didelis dėmesys yra skiriamas ir gale integruotai dvigubai kamerai (12 MP + 5 MP), kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, kad nuotraukų skaitmeniniam apdorojimui naudoja dirbtinį intelektą. Galinėje pusėje įtaisyta dviguba kamera, kur pagrindinis 12 MP modulis gavo f/2.2 diafragmą. Porą jam sudaro papildomas 5 MP jutiklis, kuris naudojamas siekiant sukurti gylį ir sulietą foną.

Labai panašiu techniniu sprendimu gali pasigirti ir priekyje integruota 16 megapikselių kamera, tačiau čia pastarasis mechanizmas yra naudojamas siekiant realizuoti biometrinę apsaugą, t. y. veidų atpažinimą. Žinoma, dirbtinis intelektas turėtų pagelbėti darant gerą portretą dieną, bet sutemus didelių stebuklų tikėtis neverta.

6. „Lenovo TAB3 8 Plus“ planšetinis kompiuteris

Kaina – 111,04 Eur.

Už tokią kainą tai geriausias planšetinis kompiuteris, kokį tik galima įsigyti, bet toks pasiūlymas ilgai nebus – įprastinė ir dar visai gera šio kompiuterio kaina yra laikoma 150–160 €.

Net ir be nuolaidų „Lenovo TAB3 8 Plus“ kaina atrodo itin kukliai po to, kai paaiškėja, kad šis planšetinis kompiuteris yra aprūpintas europiečių labai gerai vertinamu aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi bei „Adreno 506“ vaizdo plokšte.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Be to, „Lenovo TAB3 8 Plus“ taip pat dar gali pasigirti 3 GB operatyviąja RAM atmintimi, 4250 mAh talpos baterija, 16 GB vidine ROM atmintimi, kurią galima su papildoma atminties kortelę padidinti iki 64 GB, integruotu IEEE 802.11b/g/n/ac WiFi ryšio moduliu (2,4 GHz / 5,0 GHz), 8 colių IPS technologijos ekranu (1920 x 1200) bei įdiegta lietuvių kalbos palaikymą turinčia „Android 6.0“ operacine sistema.

Taip pat turi dvi kameras: 8 MP gale ir 5 MP priekyje, 4250 mAh talpos bateriją, microUSB ir 3,5 mm ausinių jungtis. Yra mikrofonas, garsiakalbis ir sveria 326 gramus.

7. „Bluedio T3 Plus“ belaidės ausinės

Kaina – 28,18 Eur.

Tiek kainuoja paprastos, į ausis kišamos ausinės, tad nekeista, kad „Bluedio T3 Plus“ iš karto tapo perkamiausiu produktu iš Kinijos parduotuvių.

„Bluedio T3 Plus“ ausinių korpusas ir rėmas yra pagamintas iš itin patvaraus cinko lydinio. Tai reiškia, kad ausinės turėtų tarnauti labai ilgą laiką. Jos taip pat yra labai patogios ir minkštos. Lankelis yra paminkštintas, o ir pačios ausinės turi aukštos kokybės pagalvėles, kurios yra patogios ir leidžia odai kvėpuoti. Aišku, „Bluedio T3 Plus“ atrodo taip pat puikiai – ausinės sukiojasi, o pats korpusas pasižymi moderniu dizainu.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Aišku, svarbiausia, kad ausinės užtikrintų aukštos kokybės muzikos grojimą. „Bluedio T3 Plus“ turi 57 mm titanu dengtą diafragmą, kuri leidžia atkurti visas muzikos detales. Aišku, šios ausinės turi ir garsiąją „Bluedio“ 3D garso technologiją, kuri ypač praverčia žiūrint filmus ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Tiesa, būtina pažymėti, kad „Bluedio T3 Plus“, kaip ir daugelis šiuolaikinių ausinių, labiau koncentruojasi į žemus dažnius – norint kokybiško, plataus diapazono garso, reikės viską susireguliuoti įrenginyje.

„Bluedio T3 Plus“ gali tapti puikiu kiekvienos dienos palydovu. Baterijos pakanka net 20 muzikos grojimo valandų – tai patvirtina ir pirkėjai. Dėl integruoto mikrofono, šios ausinės puikiai tarnaus ir pokalbiams telefonu. Galiausiai, jose yra ir atminties kortelės lizdas – „Bluedio T3 Plus“ gali tarnauti kaip paprastas MP3 grotuvas.

Žinoma, kad ir šis produktas nėra visai tobulas. Dėl tvirto rėmo ir korpuso, „Bluedio T3 Plus“ ausinės yra kiek sunkesnės už savo konkurentus. Pirkėjai teigia, kad reikėjo priprasti prie jų svorio, tačiau po kiek laiko jis nustoja trukdyti. Taip pat pastebima, kad pridedamas laidas nėra labai kokybiškas, bet ausinės dažniau naudojamos be jo.

„Bluedio T3 Plus“ ausinės yra daug dažniau giriamos dėl savo išvaizdos, puikių muzikos atkūrimo charakteristikų ir tvirto korpuso. Aišku, jų populiarumui padeda ir visą dieną atlaikanti baterija, ir atminties kortelės lizdas, ir puiki kaina.

8. „Huami Amazfit Pace“ išmanusis laikrodis

Kaina – 85,42 Eur.

Verta pastebėti, kad jo įprastinė kaina siekia 100–120 €, tad pasiūlymas tikrai vertas dėmesio ir labai įdomus.

Šis išmanusis laikrodis savyje turi GPS sekiklį, rodantį ne tik nueitą/nubėgtą atstumą, bet ir maršrutą. Dėl savo dizaino jis yra atsparus vandeniui (IP67). Iš kitų išmaniųjų laikrodžių jis išsiskiria tuo, kad savyje gali talpinti muzikinius failus (apie 500 dainų), taigi susiejus laikrodį su ausinėmis galėsite sportuoti ir klausytis muzikos.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Spalvotas liečiamas ekranas yra įstatytas keraminiame korpuse, po savimi slepia 280 mAh ličio polimerų bateriją, kuri įkrauta 3 valandas atlaiko 11 dienų paprasto naudojimo, 5 dienas reguliaraus naudojimo ir 35 valandas nepertraukiamo širdies ritmo matavimo ir GPS sekimo.

Šis laikrodis iškart patraukia akį, o už dizaino sprendimus jis taip pat yra apdovanotas prestižiniu „Red Dot“ apdovanojimu. Ir kaip teigė šios apžvalgos autorius: „GPS funkcija yra labai naudinga sportuojantiems, ekranas yra pakankamai ryškus, nors jokių rekordų ir nemuša, o 280 mAh baterijos pakaks ilgam laikui net su įjungta GPS funkcija. O lyginant absoliučia prasme pagal medžiagų kokybę, dizainą, atsparumą (IP67 reitingas, papildomos korpuso apsaugos), funkcijų gausą, gamintojo žinomumą, tai vienas iš pačių pigiausių aukštosios klasės išmaniųjų laikrodžių rinkoje.“

Kitoje apžvalgoje „Huami Amazfit Pace“ buvo išsamiai palygintas su „Huami Amazfit Pace 2“ ir nors apžvalgos autoriui pastarasis atrodė gražesnis, labiau tinkantis verslo žmonėms, o esantys mygtukai yra patogesni, bet tarp išmaniųjų laikrodžių programinės įrangos didelių skirtumų nėra. Ir jei norite sutaupyti daugiau nei 50 eurų, iš principo jūs gausite tą patį puikios kokybės išmanųjį laikrodį. Juolab, kad ir dauguma funkcijų ir pasirinkimų šiuose laikrodžiuose yra praktiškai vienodi, baterijos talpa ta pati, kaip ir 512 MB RAM + 4 GB ROM atmintis.

O kaip teigė dar vienos apžvalgos autorius, „Huami Amazfit Pace“ laikrodžio pagaminimo kokybė yra aukštesnio lygio ir operacinė sistema dirba sklandžiau nei „Amazfit Bip“. Taip pat yra galimybė rinktis daugiau papildomų sporto funkcijų ir GPS veikia tiksliau. Iš principo šis laikrodis yra sukurtas aktyvia fizine veikla užsiimantiems žmonėms. „Amazfit Pace“ išmanusis laikrodis yra „premium“ klasės ir jis tampa puikiu pasirinkimu, jei palyginsime su labai panašiais flagmanais, kaip „Garmin“ ar „Apple Watch“, kurie yra 2–3 kartus brangesni.

„Huami Amazfit Pace“ laikrodį išbandėme ir savo kailiu ir nors radome keletą silpnesnių vietų, kaip mažesnis atsparumas vandeniui (atsparus vandeniui yra iki 1 metro gylyje, tad jei nesate nardymo fanatikas, tai daugiau nei pakankamai aut. past.) ar ne aukščiausio lygio integracija su socialiniais tinklais, bet savo parametrais ir funkcijomis šis laikrodis ne kažin kiek atsilieka nuo geriausių iš geriausių. „Amazfit Pace“ kainos ir charakteristikų derinys vis dar išlieka atominis.

9. „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas

Kaina – 409,19 Eur. Palyginimui – Lietuvoje toks dronas kainuoja apie 600 €.

„Xiaomi Mi Drone 4K“ yra itin daug dėmesio tiek iš pirkėjų, tiek ir iš specialistų sulaukiantis dronas. Jis buvo apdovanotas Vokietijos „IF“ ir Amerikos „IDEA“ apdovanojimais už nepakartojamo dizaino sprendimus. Specialistai teigė, kad „Xiaomi Mi Drone 4K“ yra „RTF“ - pasiruošęs skristi (angl. Ready-To-Fly), 4 variklių, mėgėjams skirtas dronas.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Jis yra aprūpintas didelės talpos baterija, „ARA-D“ aerodinaminio profilio oro sraigtais ir lengvu korpusu. Turi išskirtinai ilgą, net 27 minučių lengvo arba dar kitaip vadinamo kreiserinio skrydžio trukmę.

Dronas gali pakilti į 500 metrų aukštį ir nufotografuoti už 3000 metrų esantį objektą 4K ir 1080P raiška. Siekiant užtikrinti saugų skrydį į „Xiaomi Mi“ droną galima iš anksto įkelti žemėlapį su neskraidymo zonomis, o taip pat turi specialų mokymosi režimą pradedantiesiems. Pats drono valdymas yra labai lengvas ir žmonės gali jaustis taip tarsi viską stebėtų iš paukščio skrydžio.

„Xiaomi“ drono kontrolė yra tokia paprasta, kad net pradedantieji ją labai greitai perpras. Vos vienu mygtuko paspaudimu nuotoliniame valdymo pulte galima nusiųsti „Xiaomi“ dronui komandą kur jam skristi, leistis, grįžti ar netgi sekti norimu maršrutu. Galima dronui liepti suktis aplink objektą ir daryti nuostabias nuotraukas iš įvairių pusių.

Drone yra integruota „PTZ“ kamera. Ji kompensuoja kiekvieną drono padarytą papildomą judesį dėl 3 ašių pritvirtinimo. Kamera geba suktis praktiškai visomis kryptimis ir tokiu būdu stabilizuoja kiekvieną pikselį, tad nuotraukos bus fantastiškos kokybės. Be jokios abejones drone yra ir GPS bei GLONASS navigacijos sistemos, kurios veikia net patalpose.

Kombinuotas „CORTEXT-A7“ 4 branduolių procesorius su pažangiais oro srauto ir naktinio matymo algoritmais dronui leidžia labai jautriai reaguoti į paviršių, tad jis nusileidžia itin švelniai. „ARA-D“ aerodinamis sraigtas, didesnės mentės užtikrina mažesnę inerciją ir didesnį aerodinaminį efektyvumą. 5100 mAh baterija užtikrins ilgą veikimo laiką. Ją yra labai paprasta pakeisti, o dėl pažangios apsaugos technologijos baterijos veikimas bus ilgas ir saugus.

„Xiaomi“ drono skraidymo tikslumas siekia +/- 1,5 m, o aukščio tikslumas siekia +/- 0,1 m. Dronas pats apskaičiuoja, kiek jam liko energijos ir automatiškai sugrįžta jei energijos baterijoje liko visai nedaug. Ir net jei dronas atsijungtų nuo valdymo pulto jis nenulėktų laukais, o iškart automatiškai sugrižtų.

Jei „Xiaomi“ dronas pasiekia neskraidymo zoną, jis automatiškai sustoja ir pakimba ore. Iškart automatiškai siunčia perspėjimą į valdymo pultą ir praneša apie situaciją, tokiu būdu užkirsdamas kelią nelaimingiems atsitikimams. O dėl to, kad nusiima „PTZ“ kamera bei nusileidimo įranga, droną galima lengvai išardyti ir patogiai transportuoti.

Apžvalgininkai išbandę šį droną taip pat liko maloniai nustebinti. „TECHTablets“ atstovai ištestavę „Xiaomi Mi Drone 4K“ teigė, kad nors dronas turi keletą neesminių trūkumų, bet jis yra pagamintas iš aukščiausių medžiagų, labai legvai surenkamas, užtikrina gerą filmavimo kokybę ir yra ypatingai lengvai valdomas.

O kitoje išsamioje apžvalgoje „Xiaomi Mi Drone 4K“ buvo palygintas su tikru dronų šeimos gigantu „DJI Phantom 3S Standard“ ir daugelį atliktų testų laimėjo būtent „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas.

10. „Xiaomi Redmi 4A“ 2 GB RAM + 16 GB ROM – globali versija

Kaina – 85,42 Eur.

Tai dar vienas itin populiarus telefonas iš Kinijos – „Xiaomi Redmi 4A“ yra idealus variantas patiems taupiausiems. Jei kartais prireikia atsarginio telefono, ar tokio, kurio negaila būtų nudaigoti, bet kad jis atliktų savo darbą, tuomet tai puikus variantas.

„Xiaomi Redmi 4A“ turi 5 colių įstrižainės HD (1280 x 720) ekraną, „Qualcomm Snapdragon 425“ 1,4 GHz procesorių ir 2 GB RAM + 16 GB ROM. Telefonas pagal nutylėjimą darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema, tačiau nusipirkę galite įdiegti atnaujinimą ir turėsite „Android 7“. Kiek gamintojų tokios kainos telefonams siunčia tokius atnaujinimus? Vienetai.

Perkamiausi šios savaitės produktai: nuo „Bluedio“ ausinių ir „Lenovo“ planšetinio kompiuterio iki robotų dulkių siurblių ir išmaniųjų telefonų

Taip pat turi dvi kameras: 13 MP galinę kamerą ir 5 MP priekinę kamerą. Palaiko „Bluetooth 4.1“, GPS/AGPS. Darbuojasi 2G, 3G ir 4G ryšio tinkluose. Taip pat yra „WiFi 802.11 b/g/n“.

Telefonas aprūpintas 3120 mAh talpos baterija, TF/Micro SD kortelės ir micro USB lizdus. Duomenų kortelė gali būti iki 128 GB.

„Xiaomi Redmi 4A“ yra turbūt geriausias kainos ir kokybės santykį atspindintis išmanusis telefonas iš Kinijos. Nors jis nėra aprūpintas įspūdingais parametrais, tačiau, kaip už tokią kainą yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems tereikia telefono, kuris atliktų pagrindines funkcijas.

Kainos nurodytos straipsnio publikavimo dienai.


Technologijos.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama