Elektronika.lt
 2024 m. kovo 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Kovo 28 d. 14:50
„Logitech“ pristato „Signature Slim“ klaviatūrą ir darbo bei gyvenimo derinį prie rašomojo stalo
Kovo 28 d. 11:17
Kaip atrodys mokslai, studijos ir darbas DI eroje: pagrindiniai parodos „Karjera & studijos Lietuvoje“ akcentai
Kovo 28 d. 08:52
Jungikliai pagaminti iš atliekų – naujovė tvariems namams
Kovo 27 d. 20:30
Saulės elektrinė – daugiabučio balkone: ar tai įmanoma Lietuvoje? (1)
Kovo 27 d. 18:19
4 išmanūs sprendimai, leidžiantys efektyviai taupyti elektrą
Kovo 27 d. 16:36
Ekspertė apie dirbtinį intelektą ir darbuotojų produktyvumą: „Svarbu suprasti, jog nėra vieno stebuklingo įrankio, kuris išspręstų visas problemas“
Kovo 27 d. 14:14
„Philips Monitors“ E1 serija turės tris naujus daugiafunkcinius modelius, skirtus hibridiniam ir nuotoliniam darbui
Kovo 27 d. 12:43
Reikalavimas elektrifikuoti penktadalį stovėjimo vietų glumina verslą: nukentės galutiniai vartotojai
Kovo 27 d. 10:37
KTU mokslininkų ir partnerių bendras darbas: virtuali realybė padės mokantis chirurgijos
Kovo 27 d. 08:12
Prarasti Lietuvos mokslininkai: kodėl moksleiviai dažnai nenori tapti mokslininkais ir kaip tai pakeisti?
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Įvykiai, visuomenė Dalintis | Spausdinti

IFA 2015: „Samsung“ pademonstravo, kaip Daiktų interneto vizija tampa realybe

Publikuota: 2015-09-03 23:18
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Samsung Electronics“ didžiausioje Europos buitinės elektronikos parodoje IFA 2015 įrodė, jog Daiktų interneto vizija žingsnis po žingsnio virsta realybe. Berlyne vykstančio renginio spaudos konferencijos metu kompanija pristatė eilę naujų tarpusavyje interneto tinklu sujungiamų įrenginių bei Daiktų interneto paslaugų.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

„Samsung Electronics“ didžiausioje Europos buitinės elektronikos parodoje IFA 2015 įrodė, jog Daiktų interneto (Internet of Things) vizija žingsnis po žingsnio virsta realybe. Berlyne vykstančio renginio spaudos konferencijos metu kompanija pristatė eilę naujų tarpusavyje interneto tinklu sujungiamų įrenginių bei Daiktų interneto paslaugų. Nešti savo indelį, kuriant sparčiai augančią Daiktų interneto ekosistemą, „Samsung“ paskatino giliai įsišaknijusi kompanijos filosofija bei kertiniai prioritetai: atvirumas naujovėms, bendradarbiavimas įvairiose pramonės šakose ir, svarbiausia, išskirtinis dėmesys žmogiškiems poreikiams.

„Šių metų IFA parodoje „Samsung“ didžiausią dėmesį skiria Daiktų internetui. Mes esame tikri, kad Daiktų internetas taps buitinės elektronikos pasaulio revoliucijos priežastimi. Šiandien mes turime galimybę pademonstruoti žmonėms, kiek toli mes nužengėme vos per vienerius metus, – sakė dr. W.P. Hong, „Samsung Electronics“ rinkodaros vadovas, – Kiekvienais metais Europoje „Samsung“ parduoda daugiau nei 300 milijonų produktų. Šiandien savo namuose, o taip pat vis dažniau ir darbe, mūsų produktus naudoja 85 milijonai europiečių. Mūsų kompanija supranta, kad šios pramonės revoliucijos pagrindinis variklis ne technologijos, bet žmonių lūkesčiai.“

„Samsung SmartThings Hub“ su nauju „Smart Home“ monitoriumi

„Samsung SmartThings“ pristatė naują galingesnių bei paprasčiau valdomų Daiktų interneto įrenginių seriją. Kompanijos „SmartThings“ įkūrėjo Alex Hawkinson teigimu, tam, kad Daiktų internetas įsitvirtintų, jo įrenginiai privalo būti itin „draugiški“ žmogui, lengvai pritaikomi, naudojami ir patikimi – net esant toli nuo namų, žmogui turi būti ramu dėl jų saugumo. Naujas „Samsung SmartThings Hub“, nauji jutikliai bei atnaujinta „SmartThings“ mobilioji aplikacija šiandien pristatoma JAV, kitą savaitę – Jungtinėje Karalystėje, o visoje Europoje – jau 2016 metais.

Naujoji išmaniuosius įrenginius jungianti sistema „Samsung SmartThings Hub“ pasižymi galingesniu procesoriumi, leidžiančiu atlikti video peržiūras ir turi atsarginę bateriją, kuri, elektros dingimo atveju, veikia iki 10 valandų. Siekiant saugumo ir privatumo balanso, yra video peržiūrų funkcija, todėl galima stebėti gyvą transliaciją bet kokiu metu, o priešais priekines duris įvykus netikėtam incidentui – užtikrinama, kad įvykis bus įrašytas.

„SmartThings“ taip pat pristato naują sprendimą pavadinimu „Smart Home Monitor“, kuris užtikrina prieigą ir kontrolę prieš įsibrovimą, dūmus, ugnį, atsiradusias sandarumo problemas, potvynius ir kitas rizikas, kylančias namų ūkyje, realiu laiku, per „SmartThings“ aplikaciją siųsdamas pranešimus ir kamerų užfiksuotą video medžiagą.

„Samsung SleepSense“ sveiko miego konsultantas

„Samsung SleepSense“ sveiko miego konsultantas

Geras nakties miegas – tai viena iš svarbiausių sveiko gyvenimo sąlygų. „Samsung SleepSense“ padeda žmonėms organizuoti savo miegą ir geriau suprasti jo reikšmę. Jutiklį sudaro plokščias diskas kuris, jį pakišus po lovos čiužiniu, be tiesioginio kontakto, matuoja žmogaus pulso bei kvėpavimo dažnį.

„SleepSense“ tai įrenginys, kuriantis geriausią aplinką užmigti bei miegoti. Jis jungiasi prie „Samsung“ prietaisų bei kitų gamintojų Daiktų interneto įrenginių. Vienas iš aplikacijos veikimo pavyzdžių, tai kai vartotojas užmiega, ji automatiškai išjungia televizorių ar sureguliuoja šildymą bei oro kondicionavimą tam, kad aplinka būtų tinkamiausia kokybiškam miegui.

Besiremdama „SleepSense“ duomenimis ir ataskaitomis, kurias galima peržvelgti išmaniajame telefone, programa pateikia ekspertų patarimus bei rekomendacijas, parengtas bendradarbiaujant kartu su Harvardo medicinos mokyklos gydytoju Christos Mantzoros. „SleepSense“ teikiama informacija tiksli 97 proc.

Bendradarbiaujant su partneriais, plečiama UHD ekosistema

Kompanija „Samsung“ plečia UHD produktų ekosistemą ir spartina bendradarbiavimą su partneriais: „Netflix“, „Amazon“, „Wuaki“, „Chili“, „Strefa VoD“, „Videoland“, „Videoload“, „TVN“ bei „Viaplay“. Taip pat bendradarbiauja su Europos regioninėmis televizijomis „Canal Plus“ ir „HD+“. Tuo tarpu, kartu su „Gamefly“ kompanija „Samsung“ sukūrė ir pristatė „Gamefly Streaming“ – prenumeratos paslaugą padėsiančią populiariausius žaidimus perkelti į žmonių gyvenamuosius būstus nenaudojant specialių priedėlių, kabelių ir diskų.

„Samsung AddWash“ – protinga skalbyklė

„Samsung WW8500 AddWash“

„Samsung WW8500 AddWash“ – pirmoji skalbimo mašina pasaulyje, į kurią galima įdėti skalbinius kiekviename skalbimo cikle. Tai „Samsung“ pasiekė dėka inovatyvios technologijos „Add Door“. Spustelėjus pauzės mygtuką, būgnas baigia suktis ir į skalbyklę galima įdėti naujus daiktus: rytojaus futbolo treniruotei reikalingą sportinę aprangą, megztinį ar netgi džinsus. „AddWash“ rankomis plaunamiems audiniams užtikrina išskirtinę apsaugą – tokius skalbinius nuo šiol galima dėti į skalbyklę pradėjus skalavimo ciklą.

„AddWash“ skalbyklę galima prijungti prie „Android“ ir „iOS“ įrenginių, nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti skalbimo procesą bei tiesiogiai į išmanųjį telefoną gauti įvairius pranešimus. Naujoji „WW8500 Add Wash“ skalbia sparčiau ir kokybiškiau dėl įdiegto „SuperSpeed“ režimo, kuris leidžia įprastą skalbinių kiekį išplauti per mažiau nei valandą. Tuo tarpu įdiegta technologija „SuperSpray“ vandenyje taupiau paskleidžia skalbimo priemones.

Skalbyklė pasižymi ir patobulinta „ecobubble“™ funkcija – ji generuoja didesnius burbulus, kurie 40 kartų sparčiau įsiskverbia į audinį nei įprastas vandens ir muilo mišinys, todėl netgi naudojant šaltą vandenį užtikrinama išskirtinė skalbimo kokybė.

Bendradarbiavimas su BMW ir „Volkswagen“

Dėl kompanijos įsitikinimo, jog automobiliai yra svarbi sparčiai augančios daiktų interneto (IoT) ekosistemos dalis, diegiant inovacijas, bendradarbiaujama ir su keliais pirmaujančiais automobilių gamintojais.

Aplikaciją „SmartThings“ artimiausiu metu planuojama integruoti BMW automobiliuose. Išmaniųjų prietaisų sistema „SmartThings Hub“ pranešimus tiesiogiai nukreips į automobilio prietaisų skydelį, o programėlė „SmartThings app“ leis BMW savininkui nuotoliniu būdu stebėti automobilio techninę būklę, jį užrakinti ir atrakinti.

Kitas „Samsung“ partneris – koncernas „Volkswagen“. Kompanijų tarpusavio bendradarbiavimo dėka vairuotojas galės ypač patogiai naudotis automobilio ryšio sistemomis, pasitelkdamas „Car Mode for Galaxy“ aplikaciją. Ši programėlė, tikimasi, praplės ir taip pažangiausios automobilių ryšių technologijos „MirrorLink“ galimybes. Naudojant lietimui jautrią ir balsu valdomą („S-Voice“) „Car Mode for Galaxy“, bus galima lengvai ir saugiai skambinti telefonu, klausytis mėgstamos muzikos bei gauti kelionės nuorodas. Naujoji programėlė taip pat garsiai perskaitys atėjusį tekstinį pranešimą. Vairuotojas galės naudotis visomis mobiliosios „Car Mode for Galaxy“ programėlės funkcijomis ir automobilyje, neturinčiame informacijos veidrodinio atkūrimo („mirroring“) funkcijos.

Bendradarbiaujant su „Volkswagen“, dėvimuose įrenginiuose šiuo metu diegiama „Car-Net e-Remote“ aplikacija, kuri Europoje bus pristatyta kitą mėnesį. Ši programėlė susies naująjį „Samsung Gear S2“ išmanųjį laikrodį kartu su įvairiais „Volkswagen“ automobiliais bei užtikrins patogią sąsają ir valdymą. Vairuotojui bus pranešama apie automobilio parkavimo vietą, prieš grįžtant į automobilį, karštą dieną įjungs kondicionierių bei informuos apie „Volkswagen“ baterijų būklę.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama