Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 28 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 28 d. 17:53
Primena, kam būtina atsinaujinti SIM kortelę: dėl vykstančių pokyčių kai kurie gali likti nepasiekiami
Balandžio 28 d. 13:35
KTU mokslininkas Florian Rabitz: stiprinkime mokslinį bendradarbiavimą kosmose
Balandžio 28 d. 09:31
Internetiniai sukčiai aktyviausi tada, kai esame labiausiai pažeidžiami: ekspertas pataria, kaip nepasimesti
Balandžio 27 d. 17:27
„Mini“ pristatė pirmąjį elektrinį kompaktinį visureigį „Aceman“
Balandžio 27 d. 13:20
JAV suspindę Vilniaus licėjaus moksleiviai pristatė pačių sukonstruotą robotą
Balandžio 27 d. 09:20
Karantinas įkvėpė lietuvį sukurti žaidimą, kuriuo susidomėjo didžiausios žaidimų platformos
Balandžio 26 d. 20:22
Kaip skaitmeninė transformacija keičia dėstytojų darbą
Balandžio 26 d. 18:43
Palydovinis ryšys ir naujas įkrovimo būdas: kokių galių mūsų išmaniesiems suteiks „Android 15“ atnaujinimas?
Balandžio 26 d. 16:49
Automobiliuose vis dažniau naudojamos kameros, kurios pakeičia įprastinius veidrodėlius: kokie tokio sprendimo privalumai ir trūkumai?
Balandžio 26 d. 14:29
„Instagram“ ruošia kritikuojamą funkciją: leis realiu metu matyti draugų buvimo vietą
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Įvykiai, visuomenė Dalintis | Spausdinti

„CeBIT 2010“ vilioja naujomis temomis

Publikuota: 2010-02-15 16:09
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Profesionalams
Inf. šaltinis: Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai

Tokios naujovių gausos „CeBIT“ dar niekada nesiūlė. 2010 kovo 2 d. startuosianti svarbiausia informacinių technologijų pramonės paroda prisistatys naujais gausiais specialiais renginiais ir temomis. Pagrindinė parodos tema „Connected Worlds“ atsispindės beveik visuose siūlomuose sektoriuose ir akcentuos technologijų suaugimą bei pasaulinių rinkų sąsajas.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Tokios naujovių gausos „CeBIT“ dar niekada nesiūlė. 2010 kovo 2 d. startuosianti svarbiausia informacinių technologijų pramonės paroda prisistatys naujais gausiais specialiais renginiais ir temomis. Pagrindinė parodos tema „Connected Worlds“ atsispindės beveik visuose siūlomuose sektoriuose ir akcentuos technologijų suaugimą bei pasaulinių rinkų sąsajas.

Naujovė: BITKOM plačiajuosčio interneto tinklas (Broadband World)

Greita internetinė prieiga bus viena iš svarbiausių „CeBIT 2010“ temų. Vokietijos šiuolaikinių technologijų bendrovė BITKOM bendradarbiaudama su Vokietijos ūkio ministerija ir „CeBIT“ 13 ekspozicijų salėje organizuoja „Broadband World“. 2 000 kvadratinių metrų plote įmonės pristatys savo sprendimus susijusius su plačiajuosčiu internetu. Parodų sektorių papildys didelis forumas, kuriame bus gausu renginių, pranešimų ir gerosios praktikos pavyzdžių pristatymų. „Broadband World“ taps pagrindine gamintojų, tinklo vartotojų, bendruomenių, projektuotojų, naudotojų ir politikų sambūrio vieta.

Nauji interneto pasiūlymai interaktyvioje visuomenėje

„CeBIT 2010“ – „Webciety Area“

Savo sėkmingai pradėtą kursą parodoje „CeBIT 2010“ ir toliau tęsia internetinio ryšio šaka ir 6 ekspozicijų salėje pristato visus skaitmeninio verslo aspektus. Pirmoji sambūrio vieta – „Webciety Area“. Jos pažangi korio formos erdvės koncepcija simbolizuoja „prieinamą internetą“. Be jaunų pradedančiųjų įmonių ten surasite ir jau užsirekomendavusias internetinio ryšio firmas. Prie „Webciety Area“ tiesiogiai jungiasi „Internet & Mobile Solutions“ ekspozicinis sektorius su individualiai apipavidalintais stendais. Padalintas į „Digital Media Solutions“, „Web based Solutions“ ir „Content Management“ sektorius „CeBIT Webciety“ ir „Internet & Mobile Solutions“ sektorių pagalba vienoje vietoje apjungia visas svarbias interneto verslo sritis. Diskusijos apie aktualiausias interneto tendencijas ir plėtrą vyks didžiojoje „Webciety“ scenoje. Be kitų temų čia svarbiausią vietą užims naujausios temos: internetinė TV (Internet TV), elektroniniai pirkimai (eCommerce) ir turinio valdymo sistemos (Content Management).

Naujovė: „Connected living“ pristatys protingą namų tinklą

9 ekspozicijų salėje įsikursiančiame ateities parke (Future parc) bendrovė „Connected Living“ pristatys, kaip skirtingi prietaisai gali dirbti padedant programinės įrangos valdomiems skaitmeniniams asistentams. Tikslas – sukurti namų tinklą, kuriuo būtų galima sujungti ir valdyti visus prietaisus, nepriklausomai nuo jų gamintojo. Apie 400 kvadratinių metrų plote įsikurs „ateities namas“ su virtuve, gyvenamaisiais ir darbo kambariais. Pavyzdžiui, energijos asistentas padės, kaip taupiai panaudoti šilumą ir elektros energiją, skaitmeninis virtuvės padėjėjas padės gyventojams ruošiant sveiką bei subalansuotą maistą, o sveikatos asistentas pasirūpins reikiama fitneso programa.

Naujovė: Visa transporto telematika po „Destination ITS“ stogu

Nauju pavadinimu „CeBIT IST kryptys“ („CeBIT Destination IST“)(Intelligent Transport Systems) „CeBIT“ po vienu stogu sutelks visą protingų transporto telematikos procesų grandinę. Pasiūlymas apims pradedant nuo ES direktyvos dėl protingų transporto sistemų įvedimo projekto, optimalų vietos duomenų ir paslaugų panaudojimą ir baigiant „Car2X“ ir satelitinio navigacinio ryšio naujovėmis. Pirmą kartą tiesiai parodų sektoriaus 7 ekspozicijų salėje vyks praėjusioje „CeBIT“ parodoje startavusi automobilių diena (Automotive Day). Toliau bus plėtojami visuomeniniai pristatymai „ICT in Motion“ ir forumas „CeBIT in Motion“.

„AutoID“/RFID sprendimų parkas (Solutions Park) kuria skaidrumą logistikos ir gamybiniuose procesuose

6 ekspozicijų salėje esančiame „AutoID/RFID Solutions Park“ bus pateikti specifiniai žymėjimo ir identifikacinių technologijų įvairiuose pramonės sektoriuose pavyzdžiai. Ypatingu 2010 akcentu taps automobilių šakos pristatymas. Čia „Volkswagen“ firma pasitelkdama „VW Passat CC“ modelio pjūvį ir atitinkamas montavimo dalis parodys, kaip tipinių RFID valdomų procesų pagalba galima padidinti logistikos ir gamybos procesų skaidrumą. Be to sprendimų parkas (Solutions Park) informuos apie brūkšninių kodų, 2D kodų, GPS ir sensorinių sistemų panaudojimą. Pagrindiniu akcentu taps „AutoID“ forumas, kuriame identifikavimo technikos tema pasisakys daugiau kaip 40 specialistų.

„CeBIT“ ekologiškos IT ( CeBIT green IT) akcentuoja išlaidų mažinimą ir stabilumą

8 ekspozicijų salėje įsikursiantis parodos sektorius „CeBIT“ ekologiškos IT pristatys, kaip informacinių ir ryšio technologijų pagalba galima optimizuoti beveik visų pramonės šakų verslo procesus, kaip efektingai taupyti energiją gamybos procese ir kokios ekologiškos yra pačios ITK technologijos. Pagrindiniame plane išsidėstę trys plačios temos: „Smart Infrastructure“, „Green IT meets Business“ und „Green IT @ Home“. Be to planuojamas forumas. Svarbiausias ekologiškųjų IT forumo „Forum CeBIT green IT“ akcentas – metinė Vokietijos aplinkos ministerijos (BMU), aplinkosaugos tarnybos (UBA) ir BITKOM konferencija „Ekologiškos IT“ („Green IT“).

Verslo IT: Verslo procesų optimizavimas

Verslo IT su visais savo aspektais taip pat priskiriamos prie stipriausių parodos „CeBit 2010“ favoritų. Jokia kita IT paroda nepasiūlo tokios gausos kompleksinių sprendimų ir tarpšakinių sinergetinių efektų. „CeBIT“ parodoje 2–6 ekspozicijų salėse naudotojai galės susipažinti būtent su tomis verslo sistemomis, kurios yra svarbios jų įmonei. Naujovė – 5 ekspozicijų salėje įsikursiantis verslo valdymo sistemų pasaulis (Enterprise Application Worl), kuris be ekspozicijų sektoriaus pasiūlys ir savo specializuotą forumą. Specialaus renginio dėmesio centre gausu integruotų kompleksinių sprendimų, kurie daugelyje šakų sudaro įmonės programinės įrangos infrastruktūros pagrindą.

Nauja scena vidutiniam verslui

Naujoji „CeBIT“ vidutinio verslo studija taps pagrindine susibūrimo vieta tiems, kurių ITK šakos ateities strategija orientuota į vidutiniokus. Apie 100 „Online-Events“, studijos atmosfera 4 ekspozicijų salėje ir keleto tūkstančių verslininkų tiesioginis bendravimas bus parodos „CeBIT“ Hanoveryje vidutinio verslo kampanijos kulminacinis taškas. Gausybė ITK pramonės ekspertų diskusijose siūlys konkrečius veiksmus, kaip ITK procesus ir struktūras būtų galima pritaikyti aktualiems vidutinių įmonių reikalavimams. Pagrindinis klausimas – kaip verslininkai ir ateityje sugebės išlaikyti rinkos lyderio pozicijas.

Naujovė: Bankininkystė ir apsauga pirmą kartą po vienu stogu

Kadangi bankai kelia labai aukštus reikalavimus saugumui ir tokios abiems sritims bendros temos kaip kortelių gamybos technologija, biometrija ir video apsauga yra labai aktualios ir bankams, ir apsaugos sektoriui „CeBIT Security World“ ir „Banking & Finance World“ parodoje „CeBIT 2010“ pirmą kartą bus įkurdintos netolimoje kaimynystėje ir po vienu 11 ekspozicijų salės stogu. Tokiu būdu „CeBIT“ atiduos duoklę tendencijai, integruotus sprendimus pavaizduoti orientuojantis į panaudojimą ir aktualumą.

Centrine „CeBIT Security World“ ašimi taps naujasis „Security Plaza“ su daugybe specializuotiems pranešimams, forumams ir konferencijoms skirtų scenų.

„Banking & Finance World“ sektoriuje „CeBIT“ pirmą kartą įkurs specialiai bankininkystės šakai pritaikytą interneto platformą (Networking-Plattform) – „Banking & Finance Community Club“.

Naujovė: Profesionalus duomenų valdymo centras (Profesional Data Center) – įmonių IT centrinė ašis

Naujojo specialaus 12 ekspozicijų salėje vyksiančio pristatymo „Professional Data Center“ dėmesio centre - šiuo metu visiems IT atsakingiems asmenims svarbiausi uždaviniai: konsolidavimas, kaštų mažinimas ir stabilumas. Aštuoniose pagrindinėse temose akcentuojamos ir svarbiausios IT temos, ir joms priklausantys sektoriai, tokie kaip saugumas, energijos tiekimas ir „Facility Management“. Profesionalių duomenų valdymo centrą (Professional Data Center) sudaro ekspozicinis sektorius, poilsio sektorius ir pranešėjų kampelis.

„TeleHealth“: Skaitmeninė medicina ranka pasiekiama

Pagrindinė skaitmeninės medicinos paroda „TeleHealth 2010“ metais žymiai praplės savo pasiūlą parodos lankytojams ir dalyviams. Pirmą kartą tarptautinė specializuota „TeleHealth“ konferencija bus išdėstyta per visą „CeBIT“ darbo laiką – penkias dienas. Pagrindinės 8 ekspozicijų salėje vyksiančios konferencijos temos – tai prevencija, infrastruktūra, telemonitoringas ir kasdieninį gyvenimą palengvinanti aplinka (Ambient Assisted Living). Be to programoje numatytos specialios teminės dienos. Kitas akcentas lankytojams – tai sveikatos tausojimo kursas „FutureCare“. Ten skaitmeninės medicinos pažanga bus iliustruojama remiantis gyvenimiškomis situacijomis. Lankytojai galės susipažinti su įvairiomis sveikatos sektoriaus temomis ir naujausiais sveikatos sektoriui pritaikytais IT sprendimais.

Viešojo sektoriaus parke (Public Sector Parc) viskas sukasi aplink šiuolaikišką pilietį

Ryšys tarp piliečių ir viešojo sektoriaus žymiai išaugo pažangių IT sprendimų dėka. „CeBIT“ pasičiumpa šią temą ir 9 ekspozicijų salėje įsikūrusiame viešojo sektoriaus parke (Public Sector Parc) specialiame renginyje „Pilietis sutinka įstaigą“ parodys, kaip paprastai, greitai ir efektyviai gali vykti bendravimas su valstybe. Pristatymuose ir diskusijų rateliuose „CeBIT“ lankytojai sužinos, kaip jiems gali pasitarnauti viešojo administravimo internetinės paslaugos (Online-Services). Duomenų apsauga ir saugumas taip pat yra dėmesio centre. Be to norintys įsidarbinti arba keičiantys darbą gali pasidomėti, kokios viešojo administravimo įstaigos ir institucijos yra patrauklūs darbdaviai.

Naujovė: „Planet Reseller“ persikelia į parodos įvykių centrą

Specializuotas prekybininkų centras „Planet Reseller“ parodoje „CeBIT 2010“ persikels į 14/15 ekspozicijų sales ir taip atsidurs parodos įvykių centre. Naujove taps ir integruotas konferencijų centras (Conference Center) su seminarais ir apmokymais. Taip pat naujovė – tema „Skaitmeninės informacinės sistemos“ (Digital Signale). Šio sektoriaus parodos dalyviai bus sutinkami ir „Planet Reseller“ sektoriuje, ir netoliese. Būtent specializuotai prekybai pritaikyta „Planet Reseller“ „CeBIT“ parodoje pirmą kartą buvo surengta 2003 metais ir per tą laiką išsivystė į žymiausią tarptautinį distributorių, gamintojų, sisteminės programinės įrangos kūrimo firmų, kooperacijų, tarpšakinių organizacijų prekybinį centrą.

Naujovė: Trimatis vaizdas „Next Level 3D“

Naujovė „CeBIT“ parodoje – specialus pristatymas „Next Level 3D“ 3D-stereoskopijos tema, vyksiantis 15 ekspozicijų salėje. Čia pamatysite stereoskopinės techninės ir programinės įrangos sprendimus, skirtus kinui, namų ūkiams ir biurams. Nepamirštos įvairiausios ūkio šakos, kuriose gali būti panaudojamos 3D technologijos: pradedant automobilių pramone ir architektūra, toliau eina filmų industrija ir baigiant medicinos technika ir švietimu. Kita svarbi tema – 3D informacijos ir turinio pardavimas prekybos sandorių terminale (Point-of-Sale).


Deutsche Messe



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama