Elektronika.lt
 2024 m. gegužės 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Gegužės 23 d. 14:30
Išrinkta geriausia Lietuvos mokinių bendrovė – pirmą pačių sukonstruotą prietaisą pardavė naktį prieš renginį
Gegužės 23 d. 12:05
Apgaulingi darbo skelbimai: ne tik prarasite pinigus, bet ir tapsite nusikaltimų bendrininkais
Gegužės 23 d. 10:15
Vis dažniau kankinantis FOMO jausmas: kodėl taip bijome kažką praleisti ir kuo čia dėti socialiniai tinklai?
Gegužės 23 d. 08:44
Planuojantiems vasaros keliones automobiliu „Google Maps“ siūlys sutaupyti
Gegužės 22 d. 20:39
Nenustebkite, jei bankas sąskaitą uždarys, bet paprašys sumokėti: nedarykite šios klaidos (1)
Gegužės 22 d. 18:38
Laida moksleiviams „AI_biblioteka“: kaip dirbtinis intelektas keičia mūsų gyvenimą?
Gegužės 22 d. 16:20
Mokslas ir verslas kartu spręs sveikatos, klimato kaitos ir kibernetinio saugumo problemas
Gegužės 22 d. 14:11
GPT dirbtinio intelekto modelių taikymas smišingo atakų Lietuvoje analizei
Gegužės 22 d. 12:54
Kalbantis, besijuokiantis ir dainuojantis DI: pasaulyje debiutavo nauja „ChatGPT“ versija ir eilė naujų „Google“ produktų
Gegužės 22 d. 10:25
Nepadeda ir 5 tūkst. eurų valstybės parama: atskleidė kodėl tokių automobilių lietuviai perka mažiau
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Reklama
 Straipsniai » Įvykiai, visuomenė Dalintis | Spausdinti

„Samsung“ parodoje IFA 2008 pristato „Nepastebimą patirtį“

Publikuota: 2008-09-01 14:57
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Atidarymo pranešime, pavadintame „Nepastebima patirtis“ („Seamless Experience“), prezidentas Jongwoo Parkas pažymėjo „Samsung“ pirmavimą vartotojiškos elektronikos srityje ir pasidalijo „Samsung“ siekiu kurti produktus, kurie ne tik peržengia šiandienos standartus, bet ir padeda vartotojams, kurie jaučiasi atsilikę, pasivyti sparčią technologijos pažangą.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, pasaulinė skaitmeninės terpės ir konvergencijos technologijų lyderė, atskleidė ambicingus planus pirmauti kuriant produktus ir technologijas, padedančius visų visuomenės sluoksnių vartotojams sėkmingai naudotis šiandienos skaitmeninėmis technologijomis.

Atidarymo pranešime, pavadintame „Nepastebima patirtis“ („Seamless Experience“), prezidentas Jongwoo Parkas pažymėjo „Samsung“ pirmavimą vartotojiškos elektronikos srityje ir pasidalijo „Samsung“ siekiu kurti produktus, kurie ne tik peržengia šiandienos standartus, bet ir padeda vartotojams, kurie jaučiasi atsilikę, pasivyti sparčią technologijos pažangą.

„Nepastebima patirtis“ yra naujas madingas žodelis mūsų srityje ir mes ne tik jį vartojame, bet ir vadovaujame tam, – sako dr. Parkas, „Samsung Electronics“ skaitmeninės terpės verslo padalinio vadovas. – Šiandien vartotojai gali naudotis pačiais pažangiausiais įtaisais, tačiau daugelis jų gerai neveikia kartu, tad mūsų tikslas yra pakeisti tai, kad vartotojai galėtų iki galo mėgautis prietaisų technologijų jėga bet kuriuo laiku ir bet kur.“

Pranešusi apie „Nepastebimą patirtį“ kaip savo tikslą, „Samsung“ taip pat pranešė apie 4C lyderystės iniciatyvą, kuri skatins bendrovės produktų kūrimą ir rinkodarą keturiose pagrindinės srityse: turinys ir paslaugos, ryšiai, kūrybiškumas ir sudėtinės dalys (angl. Content & Service, Connectivity, Creativity, and Component.).

„Samsung“ 4C lyderystė

Turinys ir paslaugos

Nauji „Samsung Electronics“ produktų pasiūlymai peržengia įprastas technologijų laimėjimų ribas, nes bendrovė nuo šiol pabrėžia pridėtinės vertės turinį ir paslaugas, tokias kaip unikali „InfoLive“ funkcija 7, 8 ir 9 serijos televizoriuose. „InfoLive“ leidžia žiūrovams žiūrėti tiesiogines žinias, orus ir biržos informaciją tiesiai per internetą. Televizoriuose taip pat įrašyta įvairaus profesionaliai sukurto turinio, tokio kaip meno galerija, receptų ir jogos programos ir žaidimai vaikams.

Samsung MP3 grotuvas

Televizorių vartotojo sąsaja atnaujinta ir supaprastinta, tad leidžia žiūrovams greitai ir patogiai įsijungti daug galingų funkcijų, tokių kaip „WISELINK Pro“. Ši naudoja greitą USB 2.0 sąsają, tad vartotojai gali prijungti savo kompiuterį, foto ar vaizdo kamerą, MP3 grotuvą ir tuomet naršyti bei peržiūrėti turinį tiesiai TV ekrane. Taip pat televizoriaus išmanusis turinio valdymas padeda žiūrovams pasiekti ir valdyti vaizdo, foto, muzikos failus naudojant naujai sukurtą nuotolinio valdymo pultą su ratuku.

Ryšiai

„Anynet + HDMI-CEC“ buvo įdiegti tam, kad vienas nuotolinio valdymo pultelis galėtų valdyti daug garso ir vaizdo įtaisų, tokių kaip namų teatras, „Blu-ray“ grotuvas, vaizdo kamera, ir, be abejo, pats televizorius. Daug garso ir vaizdo įtaisų, demonstruotų IFA parodoje, tokių kaip vaizdo kamera HMX20, skaitmeninė kamera NV100HD ir BD-P2500 5-os karto „Blu-ray“ grotuvas, tobulai harmoningai veikia su „Samsung“ televizoriais tiek dizaino, tiek susijungimo prasme.

Be to, 7, 8, ir 9 serijos televizoriai paruošti DLNA, tad su specialia programa, įdiegta namų kompiuteryje, vartotojas gali vienu metu žiūrėti parsisiųstą ir tiesiogiai rodomą turinį skirtinguose televizoriuose savo namuose.

Ir pagaliau, „Blu-ray“ grotuvas BD-P2500 gali lengvai įdiegti naujausią „Blu-ray“ profilį per „Ethernet“ kabelį ar USB jungtimi, kai tik atnaujinimas pasirodo internete.

Kūrybiškumas

„Samsung“ dėmesį telkią į dizainą ir IFA parodoje demonstruoja daug kūrybiško dizaino pavyzdžių. Vienas jų yra stebėtinai ploni 8 serijos televizoriai (40, 46 ir 52 colių), kurių storis tik 44,5 mm, arba maždaug pusė ankstesnių įtaisų. Tai įspūdingas 55 % ankstesnio storio sumažinimas kartu su apgalvotu ir protingu dizainu.

Samsung MP3 grotuvas

Bendradarbiaudama su Giorgio Armani „Samsung“ taip pat Korėjoje išleido „Giorgio Armani Samsung TV“, kuriam elegancijos ir šilumos suteikia unikalios juoda spalvos ir aukštos kokybės medžio imitacijos rėmai.

Be to, 7, 8 ir 9 serijos televizoriuose „Samsung“ iš esmės perdarė jų nuotolinio valdymo pultelį, kad jis geriau dirbtų su naujai perkurta vartotojo sąsaja. Pagrindinė savybė yra ratukas, leidžiantis vartotojams lengvai naršyti turinį ir programas.. 8 ir 9 serijos televizoriai parduodami kartu su unikaliais nugludinto akmens formos nuotolinio valdymo įtaisais, kurie prisideda prie interjero dekoro stiliaus.

Sudėtinės dalys

IFA parodoje pristatyti pažangiausi, tobulinaisi rinkoje produktai, tarp jų 200 Hz LCD TV (40, 46, 52 colių) su pažangiausia „Samsung Electronics“ LCD technologija, 52 colių ypač plonas LCD TV, kurio storis vos daugiau nei vienas colis, a 3,840*2,160 skiriamosios gebos 82 colių QFHD (keturgubos aukštos raiškos) TV ir 31 colio OLED TV, kurio pagrindas – „Samsung“ SDI’s OLED ekranas.

Ateities blyksnis TV įtaisų grupėje yra nauji 9 serijos LCD televizoriai (46 ir 55 colių), kuriuose naudojamos „Smart LED“ ir „Samsung Ultra Clear Panel“ technologija atvaizduoja tobulus juodus atspalvius ir aukščiausios prabos kontrastą. Įtaiso ypatinga vietinio prigesinimo savybė tai pat žymiai sumažina elektros vartojimą.

NV100HD kompaktinė kamera su 14,7 milijonų pikselių kuria raiškiausius vaizdus savo klasėje.

„SyncMaster“ 2233 Hz ir 2243 Hz vaizduokliai gali pasigirti ypač greitu vaizdo atkūrimo laiku su „Enhanced MPA II“ technologija, kuri pritaikyta žaidimams ir vaizdui. Atkūrimo laikas sumažintas nuo 30 ms iki tik 10 ms.

Ką „Samsung Electronics“ rodo 2008 IFA

„Series 7“ – technologija pionieriams

„Samsung“ neprilygstamas langas į TV technologijų ateitį, ši aukštos klasės produktų linija dalijasi tomis pačiomis medžiagomis ir kristalinėmis dizaino inovacijomis, kaip ir 6 serija, tuo pačiu brėždama naujus daugialypės terpės ir namų pramogų standartus.

„Series 8“ – iškristalizuotas plonumas

Pagrindinė naujiena šiuose naujuose pribloškiančiuose „Crystal Design TV“ yra stebinantis 50 % storio sumažinimas, išgaunant grakštų ir siaurą tik 44,5 mm pločio paviršių 

„Series 9“ – technologijų viršūnė

Nauja „Full HD LCD“ televizorių serijoje naudojama „Smart LED“ technologija, išgaunant tikroviškiausius juodus atspalvius ir aukščiausią kontrastą, koks tik įmanomas šiandien, bei jungia naujausius vaizdo kokybės, dizaino ir pažangių daugialypės terpės sprendimus bei technologijų išradimus, kurie reiškia „Samsung“ pirmavimą plokščiaekranių televizorių pramonėje.

Ateities televizoriai

„Samsung“ produktų linijoje taip pat yra du (14,1” ir 31”) organinių šviesą spinduliuojančių diodų (organic light-emitting diode (OLED)) televizoriai, ploniausias pasaulyje 52” LCD TV, keturgubas „full-HD LCD TV“ ir 200 Hz LCD TV.

BD-P2500 – pažangiausias „Blu-ray“ grotuvas

Naujasis BD-P2500 yra žymus ankstesnių modelių atnaujinimas su HQV procesoriumi ir palaiko naujus HD garso formatus („Dolby Digital+“, „Dolby True HD“ ir „DTS-HD HRA“) su 7.1 kanalų garso išvedimu.

„Enhanced MPA II“ – nauja vaizduoklių technologija

„Samsung Electronics“ pristatė naują technologiją, pavadintą „Enhanced MPA II“, kuri sukuria raiškesnį vaizdą, kartu su dviem naujais bendrovės televizoriais. Ši technologija sukurta sumažinti taip vadinamus vaizdo užlaikymo efektus, kurie laikomi silpnąja LCD vaizduoklių vieta.

HMX20 – nauja 1080i/p HD vaizdo kamera su „flash“ atmintine

„Full HD 1080i / p (25 kadrai per sekundę) įrašymo galimybės ir „flash“ atmintinė – ši kamera HMX20C’s kompaktiška ir paprasta naudoti. Šis modelis parduodamas kartu su specialiu dėklu baterijos įkrovimui ir tiesioginiam prijungimui prie HDTV.

NV100HD – geriausia HD patirtis

NV100HD kamera, galinti pasigirti įspūdinga 14,7 megapikselių skiriamąja geba ir atnaujintu „Schneider“ lęšiu, apimančiu 28 mm plataus kampo fokuso ilgį su 3,6 x optiniu artinimu, žada raiškų, aiškų ir detalų vaizdą su kiekvienoje nuotraukoje. Šis modelis taip pat leidžia filmuoti aukštos kokybės vaizdą 720P su dvigubu vaizdo stabilizavimu.

„G-series“ – nauji aukščiausios klasės šaldytuvai

Naujų aukščiausios klasės „G-series“ šaldytuvų talpa padidinta iki 637 l, tačiau sumažėjo jų ilgis ir bendras atraminis paviršius.


Samsung



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama