Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 25 d. 20:47
Nuo asfalto nulipti drąsinantis elektrinis SUV: kaip gamintojai dėlioja šį pasjansą?
Balandžio 25 d. 18:22
Kosmoso agentūrai NASA Lietuvoje sukurtas palydovas pasiekė orbitą – testuos saulės bures
Balandžio 25 d. 16:36
AOC dovana turinio kūrėjams – tobula drobė tikroms spalvoms „Graphic Pro U3 Series“
Balandžio 25 d. 14:36
Gegužę – svarbūs pokyčiai tūkstančiams „Shopify“ vartotojų (1)
Balandžio 25 d. 12:27
Grėsmės vaikų mobiliuosiuose telefonuose: ką apie tai galvoja tėvai?
Balandžio 25 d. 10:41
Išmanioji buitinė technika: kaip ji gali padėti sumažinti elektros sąskaitą?
Balandžio 25 d. 08:32
HMD pristatė tris atnaujintus „Nokia“ mygtukinius telefonus
Balandžio 24 d. 20:16
Kaip išjungti ar perkrauti visų modelių „iPhone“
Balandžio 24 d. 17:16
Nuo blynus kepančių robotų iki miesto priežiūros technologijų – „Tech_Champ 2024“ hakatone komandos kūrė naujoves
Balandžio 24 d. 14:32
Pristatytas 816 AG „Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE“ kupė
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

Kurį baterijos įkroviklį rinktis?

Publikuota: 2016-10-25 20:57
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Energyshop
Inf. šaltinis: Energyshop

Praktiškai visos baterijos, ar jos įkraunamos saulės energija, ar yra paprasčiausi išoriniai akumuliatoriai (geriau žinomi, kaip „power bank“), tinka visiems mobiliesiems telefonams, įskaitant „iPhone“, „Blackberry“, „Samsung“, „Nokia“, HTC ir t. t., bei prietaisams, turintiems 5 V įvestį (planšetiniai kompiuteriai, foto/vaizdo kameros, MP3/MP4 grotuvai, GPS imtuvai, „GoPro“ kameros, žaidimų konsolės ir t. t.).

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Kurį baterijos įkroviklį rinktis?Praktiškai visos baterijos, ar jos įkraunamos saulės energija, ar yra paprasčiausi išoriniai akumuliatoriai (geriau žinomi, kaip „power bank“), tinka visiems mobiliesiems telefonams, įskaitant „iPhone“, „Blackberry“, „Samsung“, „Nokia“, HTC ir t. t., bei prietaisams, turintiems 5 V įvestį (planšetiniai kompiuteriai, foto/vaizdo kameros, MP3/MP4 grotuvai, GPS imtuvai, „GoPro“ kameros, žaidimų konsolės ir t. t.). Visi jie gali būti įkraunami USB laidu (kompiuteriu ar automobilyje) ar elektros lizdu, o turintys saulės elementą, taip pat ir saulės energija. Taigi, mobilios saulės baterijos gali būti naudojamos tiesiog kaip išorinės baterijos.

Yra ir kita kroviklių kategorija – tai saulės įkrovikliai. Jie neturi baterijos, į kurią galėtų „dėti“ sugeneruotą energiją iš šviesos. Tačiau jie turi stiprius saulės elementus, kurie šviesos energiją konvertuoja į elektros energiją ir iš karto ją perduoda tuo metu prijungtam prietaisui. Tai puikus prietaisas kuomet šalia nėra kito energijos šaltinio. O taip pat, tai ir nemokama bei ekologiška energija!

Mažiausios talpos įkrovikliai (2200 mAh) yra tarsi skubios pagalbos įrankiai, leisiantys mobiliajam telefonui dar bent kelioms valandoms neprarasti ryšio su išoriniu pasauliu. Šios talpos neužteks pilnai įkrauti Jūsų prietaiso, tačiau pakaks tam, jog pasiektumėte elektros lizdą. Itin didelės talpos krovikliai (20000 mAh) leis Jums pilnai įkrauti mobilųjį telefoną maždaug 8–9 kartus. Tai reiškia, kad vieną kartą pilnai įkrauto kroviklio Jūsų telefonui užteks apie 2 savaites. Tačiau viskas priklauso nuo mobiliojo telefono modelio.

Daugelio mobiliųjų telefonų baterijos yra apie 2000–2500 mAh talpos, tad 5000 mAh talpos įkroviklis Jūsų prietaisą pilnai įkraus apie 2 kartus. Norint krauti planšetę ar nešiojamą kompiuterį, rekomenduojame didesnės talpos kroviklius. Pavyzdžiui, 10000 mAh talpos įkroviklio užteks maždaug 2 kartus įkrauti standartinį planšetinį kompiuterį.

Jei Jums neaktualu turėti papildomą elektros šaltinį už namų ar darbovietės ribų, tuomet galite rinktis bevielį indukcinį įkroviklį. Prijungę jį prie elektros šaltinio (kompiuterio ar į el. lizdą), galėsite mėgautis išmaniu ir patogiu krovimu – užteks padėti mobilųjį telefoną ant kroviklio ir jis bus tuoj pat įkraunamas. Tiesa, skirtingai nei su aukščiau minėtais įkrovikliais, su bevieliais įkrovikliais galėsite įkrauti daugiausiai tik mobiliuosius telefonus, kadangi šiam krovimo būdui reikalinga „Qi“ technologija. Nors ji itin sparčiai plinta, kol kas dar daug prietaisų negali pasigirti palaikantys „Qi“ funkciją.

Ką rinktis – saulės įkroviklį ar išorinę nešiojamąją bateriją?

Saulės baterija-įkroviklis yra pranašesnis už išorinę bateriją tuo, kad turi visas pastarosios savybes, tačiau taip pat gali būti įkraunamas ir saulės energija. Tai ypač aktualu kelionių, išvykų metu ar tiesiog ekonomiškumo pagrindais.

Įkrovimas saulės energija

Kurį baterijos įkroviklį rinktis? Kadangi mobiliose saulės baterijose elementas nėra didelis, jų įkrovimas saulės energija gali užtrukti iki 3–4 kartų ilgiau nei įkrovimas, pavyzdžiui, per elektros lizdą. Esant tiesioginiams saulės spinduliams, įkroviklis įsikraus greičiau nei vien tik nuo natūralios šviesos. Bet kuriuo atveju, tai labiau papildomas būdas gauti elektros energijos.

Norint pasikliauti vien tik energija, gaunama iš saulės šviesos, reikia rinktis išlankstomą saulės įkroviklį. Jų saulės elementai „sugeria“ pakankamai šviesos, kad galėtų iš karto įkrauti bet kurį 5 V prietaisą (taip pat ir išorinę bateriją). Priklausomai nuo įkroviklio elementų kokybės ir stiprumo, juo galima naudotis ir debesuotą dieną. Tas ypač aktualu tokiuose mažiau saulėtuose regionuose kaip Rytų Europa.

Kaip apskaičiuoti, kokio įkroviklio su saulės elementu reikia?

Techninių terminų, susijusių su saulės baterijomis, žinojimas padės geriau suprasti reklamose bei aprašymuose pateikiamus skaičius ir nuspręsti, ar jie patenkins Jūsų poreikius. Svarbiausi parametrai, naudojami kalbant apie įkroviklius su saulės elementu, kuriuos pravartu žinoti, yra elektros energija (vatai, W), įtampa (voltai, V) ir talpa (miliampervalandės, mAh).

Dažniausiai norima sužinoti, kokį energijos kiekį pagamins saulės baterija, pavyzdžiui, per 1 val. Tuomet reiktų naudotis šia formule

mAh = W * 1000 / V * 0,85;

čia koeficientas 0,85 sąlygoja natūralius sistemos nuostolius. Sakykime, turime saulės bateriją, kurios saulės elementas yra 1,5 W, o įtampa – 5 V:

mAh = 1,5 * 1000 / 5 * 0,85 = 255 mAh.

Taigi, atsakymas 255 mAh. Tad per 6 valandas baterija prikaups 1530 mAh elektros energijos. To užteks įkrauti du trečdalius standartinio telefono akumuliatoriaus.

Tą patį galime išreikšti ir vatvalandėmis (Wh)

1,5 W * 6 h * 0,85 = 7,65 Wh.

Vadinasi, prietaisas per 6 valandas savo baterijoje sukaups 7,65 W energijos.

Jei nežinote savo prietaiso vatų (W), tuomet paieškokite voltų (V). Pavyzdžiui, jei yra atitinkamai 5 V ir 1500 mAh. Tuomet

E = 5 x 1500 / 1000 ——> E = 7,5 W.

Kaip pasirinkti tinkamą baterijos įkroviklį?

Renkantis saulės bateriją yra dvi pagrindinės charakteristikos – jos talpa ir saulės elemento galia. Vienas dydis nusako, kiek energijos telpa į bateriją, o kitas – kaip greitai ta energija kaupiama. Kaip žinia, norint vieną kartą pilnai įkrauti išmanųjį telefoną, įprastai reikia apie 2200–2600 mAh talpos baterijos. Tad prieš perkant bateriją, Jūs turėtumėte žinoti, ką krausite. Pavyzdžiui, su 1350 mAh talpos baterija, kuri naudojama kaip greitoji pagalba telefonui, neverta krauti prietaiso, kurio baterijos talpa yra 5000 mAh, nes iš to bus mažai naudos. Kad geriau suprasti, koks įkroviklis reikalingas, žemiau yra pateikta lentelė, kurioje galima sužinoti mobiliųjų telefonų baterijos talpą bei kiek kartų jis gali būti įkrautas su skirtingų talpų įkrovikliais (žr. lentelę 1).

Šnekant apie saulės įkroviklių paviršių, patys brangiausi yra monokristaliniai silicio elementai, kurių naudingumo koeficientas yra apie 24 %. Tai skaičius, kuris išgaunamas prietaisui esant prie geriausių sąlygų, t. y. priešais tiesioginius saulės spindulius. Esant debesuotumui, elemento efektyvumas yra mažesnis. Tačiau ir tokiu atveju baterija pilnai įsikraus, tiesiog tam jai reikės daugiau laiko. Taip pat populiarus mitas, kad kuo ryškesnė, kaitresnė saulė, tuo greičiau baterija gali įsikrauti. Tai nėra tiesa. Saulės elementams užtenka bet kokių tiesioginių saulės spindulių, nesvarbu kokio stiprumo jie bebūtų. Tad tiek vasarą, tiek žiemą šviečiant saulei, Jūsų įkrovikliui įsikrauti reikės to paties laiko.

Tačiau kokie gražūs bebūtų pateikiami techniniai baterijų duomenis, reikia atsižvelgti į gamintoją ir jo patikimumą. Internetas pilnas išorinių baterijų, kurių talpa 30000 mAh, o kaina 15 Eur. Bet taip būti negali. Kaip neapsigauti? Tam reikia truputį žinių ir gal šiek tiek patirties. Jei vis dėl to ši sritis Jums svetima, mažiausiai ką galite padaryti, tai pirkti bent jau „brand’inį“ (su įvardintu gamintoju) įkroviklį ir tai daryti patikimose parduotuvėse. Juk save gerbiantis gamintojas nerašys skaičių, prasilenkiančių su realybe. Taip pat atkreipkite dėmesį į suteikiamą garantiją. Jei išorinę bateriją perkate ne Lietuvoje, tikrai ne visi gamintojai bus pasiruošę skirti jai 24 mėnesių aptarnavimą.

Ką reikia žinoti įsigijus mobilią telefono bateriją?

Daugelis tikriausiai žino, kad įsigijus mobilųjį telefoną, jo bateriją reikia bent pirmą kartą pilnai įkrauti. Tą patį rekomenduojama padaryti ir nusipirkus mobilų kroviklį. Nesvarbu, ar tai būtų išorinė baterija, ar baterija su saulės elementu, ją siūlome pirmus tris kartus pilnai įkrauti iš elektros lizdo arba per USB jungtį. Tokiu būdu užtikrinsite jos efektyvesnį ir ilgesnį tarnavimo laiką.

Lentelė 1. Mobiliųjų telefonų baterijų talpos bei įkrovimų skaičius.

Modelis Telefono baterijos talpa Apytikslis įkrovimų skaičius su įkrovikliu, kurio talpa:
3500 mAh 5000 mAh 8000 mAh 10000 mAh 12000 mAh
NOKIA
Nokia 808 PureView 1400 mAh 2 3 4,5–5 6 7
Nokia Lumia 4,5 1560 mAh 1,5–2 2,5 3,5–4 4,5–5 5,5–6
Nokia Lumia 510 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Nokia Lumia 520 1430 mAh 2 2,5–3 4,5–5 6 7
Nokia Lumia 532 1560 mAh 1,5–2 2,5 3,5–4 4,5–5 5,5–6
Nokia Lumia 5,5 1905 mAh 1,5 2 3 4 4,5
Nokia Lumia 610 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Nokia Lumia 620 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Nokia Lumia 630 1830 mAh 1,5 2 3–3,5 4–4,5 5–5,5
Nokia Lumia 6,5 1830 mAh 1,5 2 3–3,5 4–4,5 5–5,5
Nokia Lumia 640 LTE 2500 mAh 1–1,5 1,5 2–-2,5 3 3,5
Nokia Lumia 640 LTE Dual Sim 2500 mAh 1–1,5 1,5 2–-2,5 3 3,5
Nokia Lumia 640 XL LTE 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Nokia Lumia 710 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Nokia Lumia 720 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Nokia Lumia 7,5 2200 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Nokia Lumia 800 1450 mAh 2 3 4,5–5 6 7
Nokia Lumia 810 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Nokia Lumia 820 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Nokia Lumia 830 2200 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Nokia Lumia 900 1830 mAh 1,5 2 3–3,5 4–4,5 5–5,5
Nokia Lumia 900 AT&T 1830 mAh 1,5 2 3–3,5 4–4,5 5–5,5
Nokia Lumia 920 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Nokia Lumia 928 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Nokia Lumia 930 2420 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
Nokia Lumia 950 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Nokia Lumia 950 XL 3340 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Nokia Lumia 1020 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Nokia Lumia 1320 3400 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Nokia Lumia 1520 3400 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Nokia Lumia Icon 2420 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
Nokia N9 1450 mAh 2 2,5–3 4,5 5,5 6,5
Nokia X 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Nokia XL 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
HUAWEI
Huawei Ascend D2 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Huawei Ascend G5,5 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Huawei Ascend G620s 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Huawei Ascend GX1 3500 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Huawei Ascend Mate2 4G 4050 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Huawei Ascend Mate 4050 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Huawei Ascend Mate7 4100 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Huawei Ascend P1 1670 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Huawei Ascend P2 2420 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
Huawei Ascend P6 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Huawei Ascend P7 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Huawei Ascend Y221 1350mAh 2 3 5 6 7,5
Huawei Ascend Y520 1750 mAh 1,5 2 3,5 4,5 5,5
Huawei Ascend Y550 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Huawei Ascend W2 1700 mAh 1,5 2 3,5 4,5 5,5
Huawei Honor 3C 4G 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Huawei Honor 4X 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Huawei Honor 5X 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Huawei Honor 6 3100 mAh 1 1–1,5 2 2,5 3
Huawei Honor 6 Plus 3600 mAh 0,5–1 1 2 2–2,5 2,5–3
Huawei Honor 7 3100 mAh 1 1–1,5 2 2,5 3
Huawei Honor Holly 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Huawei IDEOS S7 Slim 3250 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
Huawei IDEOS X5 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Huawei IDEOS X6 1400 mAh 2 3 4,5–5 6 7
Huawei Mate S 2700 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Huawei MediaPad 7 Vogue 4100 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Huawei Nexus 6P 3450 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Huawei P8 2680 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Huawei P8 lite Dual Sim 2200 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Huawei P9 2900 mAh 1 1,5 2 2,5 3
SAMSUNG
Samsung Alpha (G850) 1860 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Ativ Odyssey I930 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung ATIV SE 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Captivate Glide i927 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Focus S I937 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Galaxy A3 1900 mAh 1,5 2 3–3,5 4 4,5–5
Samsung Galaxy A3 Duos 1900 mAh 1,5 2 3–3,5 4 4,5–5
Samsung Galaxy A5 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Samsung Galaxy A5 Duos 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Samsung Galaxy A7 A700F 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy Ace Duos S6802 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Samsung Galaxy Ace 3 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy Alpha 1860 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy Beam I8530 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Samsung Galaxy Core I8260 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy Core LTE 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy Express I8730 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Samsung Galaxy Fame S6810 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Samsung Galaxy Grand I9082 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy Grand 2 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy Grand Neo 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy J1 1850 mAh 1,5 2 3 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy J1 Duos 1850 mAh 1,5 2 3 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy J3 (2016) 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy J5 (J500) 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy K zoom 2430 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
Samsung Galaxy Mega 6.3 I9200 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy mini 2 S6500 1300 mAh 2 3 5 6 7,5
Samsung Galaxy Nexus I9250 1750 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy Note I717 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy Note N7000 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy Note II N7100 3100 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy Note 3 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy Note 3 Neo 3100 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy Note 4 N910C 3220 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy Note Edge 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy Pocket S5300 1200 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
Samsung Galaxy Premier I9260 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy R I9103 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Galaxy S Blaze 4G T769 1750 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Samsung Galaxy S Duos S7562 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Samsung Galaxy S II I9100 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Galaxy S II Plus I91,5 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Galaxy S III I747 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy S III I9300 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy S III mini I8190 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Samsung Galaxy S4 Active I92,5 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy S4 mini I9190 1900 mAh 1,5 2 3–3,5 4 4,5–5
Samsung Galaxy S4 zoom 2330 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Samsung Galaxy S4 I9500 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy S4 I95,5 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Samsung Galaxy S5 2800 mAh 1 1,5 2 2,5 3–3,5
Samsung Galaxy S5 mini 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Samsung Galaxy S5 Active 2800 mAh 1 1,5 2 2,5 3–3,5
Samsung Galaxy S6 G920F 2550 mAh 1–1,5 1,5 2–2,5 3 3,5
Samsung Galaxy S6 Edge G925F 2600 mAh 1–1,5 1,5 2–2,5 3 3,5
Samsung Galaxy S7 G930FD 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Samsung Galaxy S7 Edge G935F 3600 mAh 0,5–1 1 2 2–2,5 2,5–3
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6200 4000 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800 5100 mAh 0,5 0,5–1 1–1,5 1,5 2
Samsung Galaxy Tab A 9.7 LTE 6000 mAh 0,5 0,5 1 1–1,5 1,5
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE 8220 mAh 0,5 0,5–1 1 1
Samsung Galaxy Trend 2 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Samsung Xcover 2 S7710 1700 mAh 1,5 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Xcover 3 B550 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Samsung Rugby Smart I847 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Samsung Wave 3 S8600 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
SONY
Sony Xperia acro S 1910 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Sony Xperia C 2390 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
Sony Xperia C3 Dual 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Sony Xperia C5 Ultra 2930 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Sony Xperia E 1530 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Xperia E1 1700 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Sony Xperia E dual 1530 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Xperia E3 2330 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia E4 4G E2003 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia ion LTE 1900 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Sony Xperia J 1750 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Sony Xperia L 1750 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Sony Xperia M 1750 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Sony Xperia M2 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia M2 Aqua 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia M4 Aqua E2203 2400 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 3,5–4
Sony Xperia P 1305 mAh 2 3 5 6 7,5
Sony Xperia SP 2370 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 3,5–4
Sony Xperia T 1850 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Sony Xperia T2 Ultra 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Sony Xperia T3 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Sony Xperia Z 2330 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia Z Ultra 3050 mAh 1 1–1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z1 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z1 Compact 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Sony Xperia Z2 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z3 D6603 3100 mAh 1 1–1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z3+ 2930 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z3 Compact D5803 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Sony Xperia Z5 2900 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Sony Xperia Z5 Premium 3430 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Sony Xperia Z5 Compact 2700 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Sony Xperia ZL 2370 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 3,5–4
Sony Xperia ZR 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
LG
LG F60 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
LG G Flex 3500 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
LG G Flex2 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G Pad 7.0 LTE 4000 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
LG G Pro 2 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
LG G2 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G2 Lite 1820 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
LG G2 mini 2440 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5–4
LG G3 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G3 A 2610 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
LG G3 Dual-LTE 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G3 s D722 2540 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
LG G3 Screen 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G4 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG G4c 2540 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
LG G4s 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
LG G5 2800 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
LG K4 1940 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
LG K10 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
LG L Prime 2460 mAh 1–1,5 1,5 2,5 3 3,5
LG L60 1540 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
LG Nexus 4 E960 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
LG Nexus 5 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
LG Nitro HD 1830 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
LG Optimus 3D Max P720 1520 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
LG Optimus 4X HD P880 2150 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
LG Optimus G E975 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
LG Optimus G Pro E985 3140 mAh 1 1,5 2 2,5 3
LG Optimus GJ E975W 2280 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
LG Optimus L9 P760 2150 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
LG Optimus Vu F100S 2080 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
LG Tribute 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
MOTOROLA
Motorola ATRIX HD MB886 1780 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Motorola DROID Turbo 3900 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
Motorola DROID RAZR M 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Motorola DROID RAZR MAXX 3300 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Motorola RAZR i XT890 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Motorola RAZR MAXX 3300 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Motorola Moto E Dual SIM 1980 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Motorola Moto E 1980 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Motorola Moto G 2070 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Motorola Moto G (2014) 2070 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Motorola Moto G 4G 2070 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Motorola Moto X 2200 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Motorola Moto X (2014) 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Motorola Nexus 6 3220 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
MEIZU
Meizu M1 2500 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 3,5–4
Meizu M1 Note 3140 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Meizu MX 1600 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
Meizu MX2 1600 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
Meizu MX3 2400 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Meizu MX4 3100 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Meizu MX4-core 1700 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
Meizu MX4 Pro 3350 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Meizu MX5 3150 mAh 1 1,5 2 2,5 3
HTC
HTC Butterfly 2020 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
HTC Butterfly 2 2700 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC Butterfly S 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
HTC Desire 320 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC Desire 500 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC Desire 510 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC Desire 600 Dual Sim 1860 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC Desire 616 Dual Sim 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
HTC Desire 620G Dual Sim 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC Desire 700 Dual Sim 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC Desire 816 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC Desire 820 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC Desire 820 Dual Sim 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC Desire 820n 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC Desire Eye 2400 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
HTC Desire X 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
HTC DROID DNA 2020 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
HTC DROID Incredible 4G LTE 1700 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
HTC First 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
HTC One 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
HTC One (E8) 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC One (M8) 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC One (M8) for Windows 2600 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
HTC One M9 2840 mAh 1 1,5 2–2,5 2,5–3 3–3,5
HTC One Max 3300 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
HTC One mini 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC One mini 2 2110 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC One S 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
HTC One S C2 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 3,5–4 4,5 5,5
HTC One SV 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC One V 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
HTC One X 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC One X+ 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
HTC Radar 1520 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
HTC Rezound 1620 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
HTC Rhyme 1600 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
HTC Sensation XL 1600 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
HTC Titan II 1730 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
HTC Vivid 1620 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
HTC Windows Phone 8X 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
ASUS
Asus PadFone 2 2140 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Asus PadFone X 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
APPLE
Apple iPhone 3G 1150 mAh 2–2,5 3 5 6 7,5
Apple iPhone 3GS 1219 mAh 2–2,5 3 5 6 7,5
Apple iPhone 4 1420 mAh 2 3 4,5 5,5 6,5
Apple iPhone 4s 1432 mAh 2 3 4,5 5,5 6,5
Apple iPhone 5 1440 mAh 2 3 4,5 5,5 6,5
Apple iPhone 5c 1510 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Apple iPhone 5s 1560 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
Apple iPhone 6 1810 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
Apple iPhone 6 Plus 2915 mAh 1 1,5 2 2,5 3
OPPO
Oppo N1 3610 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Oppo N3 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Oppo Find 5 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Oppo Find 7 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Oppo Find 7a 2800 mAh 1 1,5 2 2,5 3–3,5
Oppo R5 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Oppo R819 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
LENOVO
Lenovo S90 Sisley 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Lenovo Vibe X2 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
Lenovo Vibe Z2 Pro 4000 mAh 0,5 1 1,5 2 2–2,5
BLACKBERRY
BlackBerry 9720 1450 mAh 2 3 4,5 5,5 6,5
BlackBerry Bold 9790 1230 mAh 2–2,5 3 5 6 7,5
BlackBerry Classic 2515 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
BlackBerry Curve 9320 1450 mAh 2 3 4,5 5,5 6,5
BlackBerry Passport 3450 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
BlackBerry Porsche Design P9983 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
BlackBerry Q5 2180 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
BlackBerry Q10 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
BlackBerry Z3 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
BlackBerry Z10 1800 mAh 1,5 2 3,5 4–4,5 5–5,5
BlackBerry Z30 2880 mAh 1 1,5 2 2,5 3–3,5
XIAOMI
Xiaomi Mi 2 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Xiaomi Mi 3 3050 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Xiaomi Mi 4 3080 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Xiaomi Mi Note 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Xiaomi Mi Note Pro 3090 mAh 1 1,5 2 2,5 3
Xiaomi Redmi 1S 2000 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
Xiaomi Redmi 2 2200 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5–3 3,5 4
Xiaomi Redmi Note 3200 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2,5 3
ONEPLUS
OnePlus One 3100 mAh 1 1,5 2 2,5 3
YOTA
Yota YotaPhone 2 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
ALCATEL
Alcatel Hero 3400 mAh 0,5–1 1–1,5 2 2–2,5 2,5–3
Alcatel Idol X+ 2500 mAh 1 1,5 2,5 3 3,5
Alcatel Pixi 3 (4) 1400 mAh 2 3 4,5–5 6 7
Alcatel POP 10 4600 mAh 0,5 0,5–1 1,5 1,5–2 2
Alcatel POP D3 1400 mAh 2 3 4,5–5 6 7
GIONEE
Gionee Elife S5.1 2050 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
Gionee Elife S5,5 2300 mAh 1–1,5 1,5–2 2,5 3–3,5 4
PANTECH
Pantech Burst 1650 mAh 1,5–2 2–2,5 4 4,5–5 5,5
Pantech Discover 2100 mAh 1–1,5 1,5–2 3 3,5–4 4–4,5
MICROSOFT
Microsoft Lumia 4,5 Dual SIM 1560 mAh 1,5–2 2–2,5 4 5 6
Microsoft Lumia 532 Dual SIM 1560 mAh 1,5–2 2–2,5 4 5 6
Microsoft Lumia 5,5 Dual SIM 1905 mAh 1,5 2 3 3,5–4 4,5
SONY ERICSSON
Sony Ericsson Live with Walkman 1200 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
Sony Ericsson W8 1200 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
Sony Ericsson WT18i 1200 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
Sony Ericsson Xperia active 1200 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
Sony Ericsson Xperia Arc S 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Ericsson Xperia neo V 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Ericsson Xperia pro 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Ericsson Xperia ray 1500 mAh 1,5–2 2,5 4 5 6
Sony Ericsson Xperia txt 1000 mAh 3 4 6 7,5 9
ACER
Acer CloudMobile S500 1460mAh 2 2,5 4–4,5 5–5,5 6
CAT
CAT B100 1150 mAh 2–2,5 3–3,5 5 6 7,5
CAT B15Q 2000 mAh 1,5 1,5–2 3 3,5–4 4,5
CAT B25 1300 mAh 2 3 4,5 6 7
CAT B30 1000 mAh 3 4 6 7,5 9
CAT S40 3000 mAh 1 1,5 2 2,5 3
CAT S50 2680 mAh 1 1,5 2–2,5 2,5–3 3,5



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama