Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 19 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Įvykiai, visuomenė
 - Pažintiniai, įdomybės
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 19 d. 17:43
Išrinkta stipriausia Vilniaus regiono mokinių bendrovė: prietaisas, kuris praverstų daugeliui mokyklų ir biurų
Balandžio 19 d. 14:24
TOP 15 dirbtinio intelekto įrankių mokytojams ir kitiems šios srities naujokams
Balandžio 19 d. 11:21
Dirbtinis intelektas apskaitos pasaulyje – ar jis pakeis įprastus darbuotojus?
Balandžio 19 d. 08:52
Prie ekranų vaikai praleidžia ilgiau, nei manote: įveikti tėvų kontrolės nustatymus jiems – juokų darbas
Balandžio 18 d. 20:33
„Audi Q6 e-tron“ platformos inovacijos: išradingas paprastumas, 800 voltų spartusis įkrovimas ir išmanusis temperatūros valdymas
Balandžio 18 d. 17:23
Šiaulių gimnazistų išradimas gali pagerinti tragiškus matematikos egzaminų rezultatus: siūlo mokytis... žaidžiant
Balandžio 18 d. 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
Balandžio 18 d. 11:15
4 iš 10 šalies gyventojų be sutikimo gauna el. laiškus su reklamomis. Ar tai teisėta?
Balandžio 18 d. 08:43
Kaip išvengti didžiausių stojančiųjų klaidų
Balandžio 17 d. 20:25
Mokėjimo kortelių duomenis internete gali pavogti: paaiškino, kaip neapsigauti ir neprarasti pinigų
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Straipsniai » Elektronika, technika Dalintis | Spausdinti

Vartotojų elektronikos parodoje IFA „Sony“ pristatė garso naujoves ir išmaniuosius telefonus

Publikuota: 2017-08-31 21:41
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Berlyne vykstančioje kasmetėje vartotojų elektronikos parodoje IFA kompanija „Sony“ demonstruoja savo garso produktų inovacijas ir naujausius „Xperia X“ serijos išmaniuosius telefonus.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Berlyne vykstančioje kasmetėje vartotojų elektronikos parodoje IFA kompanija „Sony“ demonstruoja savo garso produktų inovacijas ir naujausius „Xperia X“ serijos išmaniuosius telefonus.

Garso ir TV įranga, išmanieji namai

„Sony“ pristato išplėstą savo belaidžių ausinių su triukšmo slopinimo technologija gamą, kurią nuo rudens papildo trys nauji modeliai: ausis apgaubiančios „WH-1000XM2“, už kaklo kabinamos „WI-1000X“ ir į ausis įstatomos „WF-1000X“ ausinės. Visi šie modeliai skirti naudoti kartu su „Bluetooth“ ryšiu ir turi vieną pažangiausių rinkoje triukšmo slopinimo technologijų. Ausinėse pirmą kartą panaudota ir funkcija „Adaptive Sound Control“, kuri atpažįsta naudotojo veiksmus ir automatiškai gali įjungti arba išjungti triukšmo slopinimo veikseną.

„WH-1000XM2“

Taip pat pristatoma ir atnaujinta „Sony“ stilingųjų ausinių „h.ear“ serija, kurių įvairiapusė spalvinė gama atspindi naujausias dizaino tendencijas. Šių ausinių spalvos atitinka naujų kompanijos „Walkman“ grotuvų ir „Xperia“ telefonų atspalvius, tad jų naudotojai galės pasirinkti idealią šių dalykų kombinaciją.

„Sony“ taip pat pristato Europos rinkai skirtą naują 77 colių įstrižainės „BRAVIA“ serijos televizorių „A1“. Šiame 4K raiškos televizoriuje panaudotas organinių diodų ekranas, 4K HDR vaizdo apdorojimo procesorius „X1 Extreme“ ir unikali akustinio ekrano technologija „Acoustic Surface“, leidžianti garso bangas generuoti ekrano paviršiui.

4K HDR vaizdo galimybes „Sony“ demonstruoja pasitelkusi „BRAVIA XE94/XE93“ serijos modelius kartu su žaidimų kompiuteriu „PlayStation 4 Pro“, taip pat „Blu-ray“ diskų grotuvu „UBP-X800 Ultra HD Blu-ray“ ir garso projektoriumi „HT-ST5000 Soundbar“.

Parodoje pristatoma dar viena „Sony“ naujiena – pirmas belaidis garsiakalbis „LF-S50G“ su integruota „Google Assistant“ funkcija. JAV, Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Prancūzijos ir kitose rinkose artimiausiu metu pasirodysiantis garsiakalbis atkuria aukštos kokybės muziką 360 laipsnių kampu iš bet kurio kambario kampo. Garsiakalbis valdomas gestais, todėl neprisilietus prie garsiakalbio galima keisti muzikos garsumą ar perjungti kitą dainą. Jis taip pat atsparus vandens purslams (IPX3 standartas), todėl jį nesibaiminant galima naudoti virtuvės aplinkoje.

„Google Assistant“ funkcionalumu iki metų pabaigos bus aprūpinti ir kai kurie „BRAVIA“ televizorių modeliai, tai leis balsu valdyti muzikos ar vaizdo klipus, sekti naujausias žinias, taip pat valdyti garso prietaisus, šviesas ir kitus prie namų tinklo prijungtus įrenginius, kurie palaiko „Google Assistant“.

Parodoje galima susipažinti ir su išmaniųjų namų koncepcija – čia įrengta speciali namų aplinką primenanti erdvė su „Sony“ garso ir vaizdo produktais. Pasitelkus garsiakalbį „LF-S50G“ ir „BRAVIA“ televizorius bei kitus produktus lankytojai galės iš arti apžiūrėti kelis šių technologijų pritaikymo namų aplinkoje būdus.

„Xperia“ išmanieji telefonai

„Xperia“ išmanieji telefonai

„Sony“ pristatė tris telefonų modelius – naujuosius flagmanus „Xperia XZ1“ ir „Xperia XZ1 Compact“ bei vidutinės klasės „Xperia XA1 Plus“. Naujieji telefonai prekybos vietose pasirodys 2017 m. rudenį.

„Xperia XZ1“ aprūpintas pažangiausiomis „Sony“ technologijomis, tarp kurių – nauja kamera „Motion Eye“, 5,2 colio įstrižainės „Full HD“ ekranas, palaikantis HDR formatą, ir aukštos raiškos „Hi-Res“ garso atkūrimas.

Unikali „Sony Mobile“ padalinio sukurta technologija – trimačių objektų skaneris „3D Creator“. Šią funkciją galima panaudoti keliais būdais pradedant nuo specialaus efekto sukūrimo ar judančio ekrano fono parinkimo iki trimačio skaitmeninio lipduko ar 3D spausdintuvu pagaminto daikto.

„Xperia XZ1 Compact“ turi visas didesniojo modelio technines ypatybes, kurios sutalpintos į mažesnį korpusą su 4,6 colio įstrižainės ekranu. Tarp šio telefono ypatybių – „Motion Eye“ kamera, „Hi-Res“ garso standartas, skaneris „3D Creator“, o telefono priekinėje dalyje integruota plačiakampė kamera, fiksuojanti vaizdą 120 laipsnių kampu.

Tiek „Xperia XZ1“, tiek „Xperia XZ1 Compact“ modelyje naudojamas naujausia „Qualcomm“ platforma „Snapdragon 835 Mobile“, kuri užtikrina didelės spartos duomenų perdavimą ir didelius sistemos pajėgumus.

Telefonas „Xperia XA1 Plus“ aprūpintas kokybiška 23 mln. taškų raiškos kamera, 5,5 colio įstrižainės „Full HD“ ekranu, kokybiška garso atkūrimo funkcija. Šis modelis išsiskiria įspūdinga baterijos talpa, kuri siekia net 3430 mAh.

4K namų kino teatro projektoriai

„Sony“ išplečia savo 4K HDR vaizdo formatą palaikančių projektorių spektrą pristatydama tris naujus modelius, kuriuose panaudota 4K SXRD matrica (4096x2160 taškų raiška). Kompaktiško dydžio projektorius „VPL-VW760ES“ kaip šviesos šaltinį naudojama lazerį, kuris atkuria aukštos kokybės, didelio kontrasto vaizdą. Kitas debiutuojantis modelis „VPL-VW360ES“ leidžia pasirinkti vaizdo kokybinius parametrus ir optimalius nustatymus skirtingam turiniui. Kainos ir kokybės santykiu išsiskiriantis modelis „VPL-VW260ES“ suteikia galimybę tikroviškais 4K HDR vaizdais mėgautis namuose.

„Sony“ akceleratoriaus programa

„Sony“ pristatys įvairių produktų ir paslaugų, kurios buvo išplėtotos bendrovės vykdomos akceleratoriaus programos metu. Tarp tokių produktų – žaislų platforma „toio“ ir išmanaus biuro sprendimas „Nimway“.

„Nimway“ sukurtas remiantis „Sony“ vietos nustatymo vidaus patalpose technologija ir vartotojų vietą nustato pagal jų išmaniuosius telefonus su „Bluetooth“ ryšiu. Su tokiu telefonu priėjus prie informacinės lentelės, joje parodomas susitikimų kambarys, į kurį reikia nueiti. Šis sprendimas vartotojams taip pat gali padėti lengviau rasti laisvus susitikimų kambarius ar sužinoti, kur šiuo metu yra kiti jų komandos nariai.

Žaidimai ir tinklo paslaugos

Parodos lankytojams suteikiama galimybė išbandyti „Sony“ žaidimų kompiuterio „PlayStation 4” priedą – virtualios realybės akinius „PlayStation VR“. Su šiuo priedu bus pasiūlyta įvairaus virtualios realybės turinio įskaitant žaidimą „Farpoint“, kurio metu žaidėjai, naudodami ginklą primenantį valdiklį, tolimoje planetoje turės kautis su nežemiškomis gyvybės formomis.




Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama