Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 20 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Ryšio technika
 - Programinė įranga
 - Operacinės ir tinklai
 - Kompiuterinė įranga
 - Kitos protingos mintys
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 20 d. 08:53
„Garmin“ pristatė naująjį „Xero C1 Pro“ chronografą
Balandžio 19 d. 20:20
Lietuvos oro erdvė bus stebima dar atidžiau: „Oro navigacija“ pradeda 3,6 mln. eurų projektą
Balandžio 19 d. 17:43
Išrinkta stipriausia Vilniaus regiono mokinių bendrovė: prietaisas, kuris praverstų daugeliui mokyklų ir biurų
Balandžio 19 d. 14:24
TOP 15 dirbtinio intelekto įrankių mokytojams ir kitiems šios srities naujokams
Balandžio 19 d. 11:21
Dirbtinis intelektas apskaitos pasaulyje – ar jis pakeis įprastus darbuotojus?
Balandžio 19 d. 08:52
Prie ekranų vaikai praleidžia ilgiau, nei manote: įveikti tėvų kontrolės nustatymus jiems – juokų darbas
Balandžio 18 d. 20:33
„Audi Q6 e-tron“ platformos inovacijos: išradingas paprastumas, 800 voltų spartusis įkrovimas ir išmanusis temperatūros valdymas
Balandžio 18 d. 17:23
Šiaulių gimnazistų išradimas gali pagerinti tragiškus matematikos egzaminų rezultatus: siūlo mokytis... žaidžiant
Balandžio 18 d. 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
Balandžio 18 d. 11:15
4 iš 10 šalies gyventojų be sutikimo gauna el. laiškus su reklamomis. Ar tai teisėta?
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Patarimai » Ryšio technika Ankstesnis patarimas | Sekantis patarimas | Dalintis | Spausdinti

7 būdai, kurie pagerins jūsų mobilių žaidimų patirtį

Publikuota: 2019-10-31 21:14
Tematika: Ryšio technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Ne paslaptis, kad išmanaus telefono kaip įrenginio universalumas lemia, kad su jais darome daug įvairių dalykų ir žaidimai čia tikrai ne paskutinėje vietoje. Iš tikrųjų telefonų mobilumas lemia, kad žaisti žaidimus tapo patogiau neprisirišant prie konkrečios vietos. Deja, norint mėgautis tikrai tobula žaidimų patirtimi vien telefono nepakanka. Keli papildomi priedai ir programinės įrangos funkcijos perkels žaidimus naudojantis mobiliaisiais įrenginiais į visai kitą lygį. Varle.lt specialistai dalinasi keliais patarimais, į kokius mobilių žaidimų patirtį praturtinančius priedus vertėtų atkreipti dėmesį.

7 būdai, kurie pagerins jūsų mobilių žaidimų patirtį

1. Naudokite valdiklį (žaidimų pultą)

Kalbant apie tikrai patogų žaidimą jutiklinio ekrano nepakanka, todėl vienas paprasčiausių būdų pagerinti mobilių žaidimų patirtį yra naudoti valdiklį arba dar kitaip vadinamą žaidimų pultą. Prie telefonų valdiklį galima prijungti keliais būdais: Bluetooth belaidžiu ryšiu arba laidu, pasitelkiant duomenų (USB) jungtį. Valdiklio naudojimas užtikrins tikslesnį valdymą žaidimo metu. Rinkdamiesi valdiklį atkreipkite dėmesį į palaikomas operacines sistemas. Žaidžiantys FPS tipo žaidimus, pavyzdžiui šaudykles, turėtų atkreipti dėmesį į valdiklius su ekrano palietimo funkcionalumu. Tokių valdiklių pagalba greičiau priartinsite vaizdą ir nukausite taikinį. Pergalės tikimybė naudojant tokio tipo valdiklius gali išaugti net iki 80 %! Ekspertai MOBA tipo žaidimams rekomenduoja naudoti valdiklį su rankenomis, į kurį įsistato telefonas. Taip savo mėgstamą žaidimą galėsite patogiai žaisti ilgą laiką.

2. Žaiskite dideliame ekrane

Išmaniųjų telefonų mobilumas lemia, kad paprastai žaidžiame kelyje ar tiesiog kažko laukdami. O kas, jeigu liekate namie? Kam apriboti save mažu ekranu ir kodėl nepasinaudojus didesnio ekrano privalumais, ypač jeigu ir taip sėdite priešais jį? „Chromecast“, „MiraCast“ arba „AirPlay“ belaidžio vaizdo transliavimo dėka galima ekrano vaizdą iš mobilaus įrenginio perteikti į televizorių. Kai tai įvyksta, žaidimus galite valdyti tokiu pat būdu lyg žaistume su žaidimų konsole. Norint pasinaudoti tokia galimybe, jums reikės su „AirPlay“ 2 suderinamo Smart televizoriaus arba „Apple TV“ („iPhone“ įrenginiams), integruoto televizoriuje „Chromecast“, „MiraCast“ arba specialaus priedėlio, kuris bet kurį televizorių pavers išmaniu.

3. Naudokite ausines

Garsas žaidimuose yra toks pat svarbus kaip ir vaizdas, jis yra labai reikšmingas panirimo į pramogas komponentas, kuris sukelia tikroviškas emocijas. Taip pat kokybiškas garsas žaidimuose gali suteikti svarbių pranašumų. Laiku girdėti sėlinančio priešo žingsnius ar šautuvo gaiduko paspaudimus reiškia būti žingsniu priekyje. Dėl šitos priežasties atsirado specialiai žaidimams skirtos ausinės. Jeigu vertinate judėjimo laisvę, rinkitės belaides ausines. Atkreipkite dėmesį į tai, kad žaidimų ausinės turėtų integruotą mikrofoną. Naudojantiems žaidimo valdiklius, puikiai tiks ir laidinės ausinės su 45 laipsnių pakreipta jungtimi (bus patogu laikyti įrenginį).

4. Įsigykite žaidimas skirtą išmanųjį telefoną

Paprasčiausia ir būtiniausia investicija į malonią mobilių žaidimų patirtį yra žaidimams skirto telefono įsigijimas. Šiems išmaniesiems būdingos specifinės savybės, kurios pagerina žaidimą. Rinkdamiesi žaidimams pritaikytą išmanųjį telefoną atkreipkite dėmesį į ekrano atnaujinimo dažnį. Didesnė atnaujinimo dažnio reikšmė užtikrina sklandesnį žaidimą, tai ypač aktualu pirmojo asmens šaudyklėse. Žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų išskirtinumas yra jų pagerinta aušinimo sistema, talpi baterija (nuo 4000 mAh), spartus procesorius ir vaizdo plokštė, stereo garsiakalbiai. Vertėtų paminėti, kad yra modelių, kurie pasižymi specialia atrama, skirta nykščiui pailsėti. Taip pat galima rasti įvairių priedų, stovų, dėklų, laidų, kurie žaidimą telefonu paverčia dar patogesne patirtimi.

5. Nepamirškite atminties kortelės

Daugybė „Android“ operacinės sistemos pagrindu veikiančių mobilių įrenginių turi lizdą microSD kortelei, kuris leidžia naudotojams labai patogiai išplėsti įrenginio atminties talpą. Dažnai operacinė sistema leidžia programėles ir kitus duomenis saugoti microSD kortelėje. Dėl šios priežasties, siekiant užtikrinti sklandų programų veikimą ir įkėlimą, buvo įvesta programos našumo klasė (angl. Application Performance Class). Geriausią žaidimų sklandumą užtikrina atminties kortelės, kurios pasižymi A2 našumo klase.

6. Pasirūpinkite nešiojamu įkrovikliu (angl. Power bank)

Ne paslaptis, kad ir kokia talpi būtų telefono baterija, žaidimai, kaip ir kita aktyvi veikla, labai „ryja“ jos energiją. Ilgos aktyvaus ekrano valandos, nuolatinis interneto duomenų naudojimas, didelė RAM, GPU ir CPU apkrova lemia, kad išmanusis telefonas gali išsikrauti pačiu netinkamiausiu metu, kai šalia nebus maitinimo lizdo. Sustabdyti žaidimą gali tik jūsų noras ar pavargusios akys, bet ne išsikraunanti baterija, todėl verta pasirūpinti nešiojamu įkrovikliu. Šis įrenginys leis įkrauti telefoną net kelis kartus, kai šalia neturėsite tradicinio įkroviklio ar elektros maitinimo lizdo. Žaidimams specialistai rekomenduoja rinktis tokį nešiojamą įkroviklį, kuris palaiko greitąjį įkrovimą. Taip pat derėtų atkreipti dėmesį į įkrovimo laidus, skirtus įkrauti telefoną žaidimo metu. Naudodami tokį kabelį galėsite patogiai tęsti žaidimą, nes jis tiesiog jums netrukdys.

7. Naudokitės žaidimų režimu

Įvairūs „Android“ įrangos gamintojai savo įrenginius papildo specialių žaidimų režimu (angl. Game Mode), kuris parenka specialius telefono nustatymus tada, kai aptinka, kad žaidžiate. Kiekvieno gamintojo sąsajoje šis režimas gali būti įgyvendintas skirtingai, tačiau bendras jo bruožas būdingas visiems sprendimas yra galimybė blokuoti pranešimus žaidimų metu, atlaisvinti RAM geresniam našumui, išjungti automatinį ryškumą bei atsiliepti į skambučius garsiakalbio dėka. Žaidimų režimai telefonuose yra sukurti maksimaliai pagerinti žaidimų patirti išvengiant bet kokių trukdžių, atsirandančių dėl įprasto naudojimosi telefonu.


Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti informaciją su
nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.
Prie ekranų vaikai praleidžia ilgiau, nei manote: įveikti tėvų kontrolės nustatymus jiems – juokų darbas

Ekrano laiko ribojimas vaikams – neretai tik iliuzija. Mažųjų noras tęsti kovas įtraukiančiuose žaidimuose, žiūrėti „TikTok“ filmukus ar tiesiog susirašinėti su bendraamžiais dažnai nugali įrenginiuose įjungtus virtualius „sargus“.

Paprastai ir aiškiai: kodėl įspėjamuosius pranešimus kartais gauna ne visi gyventojai?

Įspėjamuosius pranešimus kartais gauna ne visi gyventojai, kurie turėtų juos gauti. Tai gali būti susiję su pranešimo siuntimo technologija, veikiančia pagal nustatytą teritoriją, taip pat gyventojų telefonų nustatymais.

Kam reikalingas vietovės nustatymas telefone ir kaip padaryti, kad „Google“ nežinotų jūsų buvimo vietos?

Šiuolaikiniame, į mobilųjį ryšį orientuotame, pasaulyje daugybė programėlių prašo prieigos prie mūsų buvimo vietos duomenų. Jūsų lokacijos nustatymus yra itin svarbus naudojantis žemėlapių aplikacijomis, tačiau išlaikyti kontrolę – dar svarbiau.

2024-04-18 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
2024-04-10 17:21
Ką daryti, jei stringa mėgstamiausias kompiuterinis žaidimas
2024-04-10 11:13
Viskas, ką jums reikėtų žinoti apie numerio perkėlimo paslaugą ir kaip ja pasinaudoti
2024-04-05 08:25
Paštu apsimetantys sukčiai masiškai atakuoja mobiliojo ryšio vartotojus
2024-03-26 18:36
Ekspertas besinaudojantiems nemokamu „Wi-Fi“ pataria vengti vieno
2024-03-25 16:39
Išmanusis telefonas vaikui: pirkti naują, ar perleisti naudoti senąjį?
2024-03-20 17:44
Primena, kaip telefone įsijungti saugos pranešimus
2024-03-19 20:26
Departamentas apie saugos žinučių negavusius gyventojus: sistema nėra šimtaprocentinė
2024-03-19 16:37
Kaip padidinti įrenginio ilgaamžiškumą?
2024-03-19 08:13
Kaip ir kuo valyti „iPhone 15“
2024-03-12 08:37
Kaip „iPhone“ pakeisti numatytą pranešimų garsą
2024-03-05 08:26
Darbo metu telefoną teks palikti spintelėje: įspėjo, kada darbdavys gali uždrausti juo naudotis
Daugiau...Paieška archyve




Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama