Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 18 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 Vykdomi projektaiSąrašas
 - Elektronika, automatika
 - Kompiuterija
 - Telekomunikacijos
 - Organizaciniai
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 18 d. 20:33
„Audi Q6 e-tron“ platformos inovacijos: išradingas paprastumas, 800 voltų spartusis įkrovimas ir išmanusis temperatūros valdymas
Balandžio 18 d. 17:23
Šiaulių gimnazistų išradimas gali pagerinti tragiškus matematikos egzaminų rezultatus: siūlo mokytis... žaidžiant
Balandžio 18 d. 14:22
Įvardijo, kokias didžiausias klaidas daro keliautojai: nepasitikrinę ryšio nustatymų, galite būti nepasiekiami
Balandžio 18 d. 11:15
4 iš 10 šalies gyventojų be sutikimo gauna el. laiškus su reklamomis. Ar tai teisėta?
Balandžio 18 d. 08:43
Kaip išvengti didžiausių stojančiųjų klaidų
Balandžio 17 d. 20:25
Mokėjimo kortelių duomenis internete gali pavogti: paaiškino, kaip neapsigauti ir neprarasti pinigų
Balandžio 17 d. 17:52
Roveris „Curiosity“ pradėjo naujo Marso regiono tyrimus
Balandžio 17 d. 14:35
Visapusis namų klimato valdymas su „Komfovent KOMBI“
Balandžio 17 d. 11:38
Atskleistos itin detalios smegenų nuotraukos, padarytos galingiausiu pasaulyje MRT aparatu
Balandžio 17 d. 08:23
Paprastai ir aiškiai: kodėl įspėjamuosius pranešimus kartais gauna ne visi gyventojai?
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Vykdomi projektai » IT, kompiuteriai ir sistemos Dalintis | Spausdinti

Nauja paieškos sistema „Motointegrator“: autoservisų reitingus sudarys patys vairuotojai

Publikuota: 2019-01-17 20:19
Tematika: IT, kompiuteriai ir sistemos
Vykdytojai: Profesionalai
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Siekiant palengvinti vairuotojų rūpesčius ieškant tinkamiausių remonto dirbtuvių, Lietuvoje startuoja nauja paieškos sistema „Motointegrator“. Šioje paieškos sistemoje vairuotojai galės keliais paprastais žingsniais lengvai sužinoti teikiamas autoservisų paslaugas.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 

Siekiant palengvinti vairuotojų rūpesčius ieškant tinkamiausių remonto dirbtuvių, Lietuvoje startuoja nauja paieškos sistema „Motointegrator“. Šioje paieškos sistemoje vairuotojai galės keliais paprastais žingsniais lengvai sužinoti teikiamas autoservisų paslaugas, o užpildžius nesudėtingą formą turės galimybę išsiųsti užklausą ir dėl apsilankymo juose. Taip pat „Motointegrator“ atliks ir socialinių tinklų funkciją: vairuotojai turės galimybę vertinti paslaugas ir viešai dalintis savo komentarais.

Nauja paieškos sistema „Motointegrator“: autoservisų reitingus sudarys patys vairuotojai

Kuo „Motointegrator“ skiriasi nuo „Google“

Atrodytų, šiais interneto viešpatavimo laikais, kai žiniatinklyje galima rasti bet ką, nieko nėra geriau už „Google“. Įvedei į paiešką „autoservisas“ ir gauni rezultatus pagal atstumą.

Tačiau čia ir yra svarbiausia – rasti „bet ką“ vairuotojams jau nebepakanka. Automobilių dalių pardavėjai ir autoservisų darbuotojai jau tapo savotiškais ekspertais, patarėjais, todėl nori padėti automobilių savininkams paieškos sistemoje atrasti geriausią pasirinkimą, įvertinant daugybę svarbių parametrų, o ne vien tik atstumą ar kainą. Taip gimė startuolis „Motointegrator“, kurį galima rasti internete.

„Motointegrator“ jau daugelį metų veikia Europos Sąjungoje, prieš keletą metų startavo Kroatijoje, Bulgarijoje, o dabar įgauna pagreitį Lietuvoje. Tai – šalys, kuriose daug senų automobilių. Vidutinis Lietuvos autoparko amžius – 14-15 metų. Nes transporto priemonių savininkai taupo. Vienas didžiausių „Motointegrator“ platformos privalumų, kad ši platforma padės sutaupyti ir laiko, ir pinigų. Pasižiūrėkime, kaip tai vyksta Europoje ir jau netrukus vyks Lietuvoje.

„Motointegrator“ paieškoje galima įvesti konkrečią paslaugą: akumuliatoriaus keitimą ar kompiuterinę diagnostiką. Juk, jei iki šiol variklio alyvą keisdavote, tarkime, pas Petrą, dirbantį garaže netoli jūsų namų, tai turbūt pastebėjote, kad jis gali kvalifikuotai spręsti tikrai ne visas automobilio problemas, tam reikia papildomų žinių ir kvalifikacijos skirtingose srityse. Todėl ši nauja autoservisų paieškos platforma suteiks galimybę atsirinkti tai, ko jums iš tikrųjų reikia.

Iš esmės, ji veikia panašiai kaip kitos kompiuterinės platformos: atėjau, peržiūrėjau pasiūlymus, išsirinkau tinkamiausią pagal kokybę ir kainą. Ir, galiausiai, po paslaugų gavimo parašiau atsiliepimą, įvertinau paslaugos kokybę. Taigi „Motointegrator“ atliks dar ir socialinio vairuotojų tinklo funkciją – leis automobilių savininkams keistis nuomonėmis, o servisų atstovams žinoti, kaip jų teikiamas paslaugas vertina visuomenė.

Kaip veikia „Motointegrator“: nuolat atnaujinami autoservisų duomenys

Europoje „Motointegrator“ jungia virš 10 000 autoservisų. Lietuvoje, kol kas virš 300, bet skaičius nuolat didėja, nes šio startuolio veikla nuolat vystoma.

Kiekvienas autoservisas gali prisijungti prie „Motointegrator“ platformos. Todėl remonto dirbtuvių atstovai turi galimybę per 10-15 min. užpildyti specialią anketą. Joje nurodyti duomenys padės klientams rasti tinkamiausią remonto paslaugą – ir ne tik Lietuvoje. Pačią geriausią, tiksliausiai atitinkančią poreikius. Nes anketoje nurodomas ne tik adresas ar darbo laikas, bet ir specializuoti darbai ar net tikslios jų kainos bei reklaminės akcijos.

Kitaip tariant, automobilių savininkai gauna visą meniu, iš kurio galės pasirinkti. Tai – labai patogu ir servisams, ir klientams, nes informaciją (tarkime, apie sezonines akcijas) galima atnaujinti žaibiškai, realiu laiku.

XXI a. vairuotojai informacijos ieško telefone

Kyla klausimas: o kodėl „Motointegrator“ yra internetinė paieška, o ne koks nors spausdintas autoservisų katalogas?

Atsakymą diktuoja gyvenimas: naujoji vairuotojų karta yra skaitmeninė. Jie puikiai įvaldę interneto įrankius. Ir, beje, vis daugiau informacijos ieško net ne kompiuteryje, o savo išmaniuosiuose telefonuose. Nes taip patogiau – atsakymus į kylančius klausimus galima gauti greitai ir patogiai. Juk nemaža dalis vairuotojų taip ir elgiasi: užuot skambinę į remonto dirbtuves, rašo elektroninę užklausą. O po to socialiniuose tinkluose dalijasi savo patirtimi, vienas kitam rekomenduoja geriausias remonto dirbtuves.

Kaip išsirinkti geriausią?

Kokiu būdu „Motointegrator“ platforma padės pasirinkti geriausią servisą pagal paslaugas, kainą ir kokybę? Ogi labai paprastai – vartotojai galės patys reitinguoti remonto dirbtuves, rašyti atsiliepimus. Tokiu būdu pati vairuotojų bendruomenė padės atskirti pelus nuo grūdų.

Kaip vyks reitingavimas. „Kuo daugiau atsiliepimų turi servisas, tuo geriau ir jam, ir klientams, nes pasirinkimas tampa tikslesnis. Todėl paieškos sistemoje aukščiau kelsime tuos, kurie jau susilaukė įvertinimo“, – sako Robertas Tamulevičius, „Inter Cars Lietuva“ technologijų skyriaus vadovas.

Pasitaikė ir pavienių atvejų, kai servisų vadovams nepatiko ši idėja. Kai kurie atstovai sako: jei klientai apie mus rašys blogus atsiliepimus, mes iš sistemos pasitrauksime.

„Nieko tokio, tai signalas, kad jie turi kažką pakeisti ir patobulinti savo darbe, nes mūsų tikslas yra atrinkti geriausius ir pateikti jų sąrašą automobilių savininkams. Kita vertus, „Motointegrator“ tokiu būdu padės servisų vadovams sužinoti, ką apie jų paslaugas galvoja klientai.

Todėl, jei servisas sulauks iš kliento itin kritiško atsiliepimo, su kuriuos jis nesutinka, pasiūlysime jo atstovams per tam tikrą laiką išspręsti problemas tarpusavyje. Tik tuomet tą atsiliepimą publikuosime. Taip skatinsime interaktyvų bendravimą ir padėsime tobulėti paslaugų teikėjams“, – paaiškino Robertas Tamulevičius.

„Motointegrator“ ateitis – vairuotojo kortelė

Bet tai – tik viena medalio pusė. Ateityje „Motointergrator“ sistemoje bus galima užpildyti ir „Vairuotojo kortelę“. Tuomet kiekvienas vairuotojas kortelėje galės registruoti visas transporto priemones (pagaminimo metai, VIN kodai, modelis ir t. t.). Kodėl tai turėtų palengvinti gyvenimą?

Ar tikrai gerai prisimenate, kada keitėte variklio alyvą ar stabdžių trinkeles? Ir kada baigia galioti civilinės atsakomybės draudimas? Naudojantis „Motointegrator“ platforma, nereiks dėl to sukti galvos. Tereikės vieną kartą suvesti pagrindinius duomenis, o toliau kortelę galės pildyti ir autoservisų darbuotojai, o vairuotojas galės matyti, kas jo automobiliui buvo atlikta.

Vėliau, jei automobilį parduosite, kortelė, jums sutikus, galės migruoti į naujojo savininko paskyrą. Tokiu būdu pagaliau priartėsime prie Belgijos ir kitų Europos šalių, kuriose vyrauja vieša automobilių duomenų bazė. Tokiu būdu, parduodami automobilį, pirkėjui galėsite parodyti, kokios detalės keistos naujomis į taip pagrįsti kainą.

Siekiama, kad apie automobilio techninę būklę vis daugiau galvotų tie, kas iš to duoną valgo, o automobilių savininkai tiesiog mėgautųsi važiavimu. Nes toks yra „Motointegrator“ tikslas. Susipažinti su projektu galite internete.


Technologijos.lt



Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti
informaciją su nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama