Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 NaujienosSąrašas
 StraipsniaiSąrašas
 Vaizdo siužetaiSąrašas
 Nuolaidos, akcijosSąrašas
 Produktų apžvalgosSąrašas
 Naudingi patarimaiSąrašas
 - Elektronika, technika
 - Ryšio technika
 - Programinė įranga
 - Operacinės ir tinklai
 - Kompiuterinė įranga
 - Kitos protingos mintys
 Vykdomi projektaiSąrašas
 Schemų archyvasSąrašas
 Teorija, žinynaiSąrašas
 Nuorodų katalogai
 Įvairūs siuntiniai
 Bendravimas
 Skelbimai ir pasiūlymai
 Elektronikos remontas
 Robotų kūrėjų klubas
 RTN žurnalo archyvas






 Verta paskaityti
Balandžio 25 d. 12:27
Grėsmės vaikų mobiliuosiuose telefonuose: ką apie tai galvoja tėvai?
Balandžio 25 d. 10:41
Išmanioji buitinė technika: kaip ji gali padėti sumažinti elektros sąskaitą?
Balandžio 25 d. 08:32
HMD pristatė tris atnaujintus „Nokia“ mygtukinius telefonus
Balandžio 24 d. 20:16
Kaip išjungti ar perkrauti visų modelių „iPhone“
Balandžio 24 d. 17:16
Nuo blynus kepančių robotų iki miesto priežiūros technologijų – „Tech_Champ 2024“ hakatone komandos kūrė naujoves
Balandžio 24 d. 14:32
Pristatytas 816 AG „Mercedes-AMG GT 63 S E PERFORMANCE“ kupė
Balandžio 24 d. 11:26
Švietimo ekspertai sutaria: universitetų aljansai – galimybė turėti geresnę švietimo sistemą
Balandžio 24 d. 08:18
„Nothing“ pristatė „Ear“ ir „Ear (a)“ belaidžius ausinukus
Balandžio 23 d. 20:24
Dauguma Lietuvos tėvų riboja vaikų laiką internete: psichologas patarė, kaip nepažeisti vaiko privatumo
Balandžio 23 d. 17:16
Peteris Higgsas: kaip itin kuklus fizikas sugalvojo dieviškosios dalelės idėją
FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
 Patarimai » Kitos protingos mintys Ankstesnis patarimas | Sekantis patarimas | Dalintis | Spausdinti

Kaip pradėti verslą?

Publikuota: 2022-03-14 11:08
Tematika: Kitos protingos mintys
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Daugeliui žmonių nuosavo verslo turėjimas atrodo pati patraukliausia galimybė gauti uždarbį, tobulinti savo įgūdžius, galiausiai, išmokti naujus dalykus, kurie kelia ne tik materialinį, tačiau ir moralinį pasitenkinimą. Ir nors dažniausiai viskas yra ne taip paprasta kaip atrodo, tačiau išties – verslo turėjimas padeda kur kas laisviau planuoti savo dieną. Net ir tokiu atveju, kai dirbama daugiau nei tik 8 valandas per parą.

Kaip pradėti verslą?

Tiesa, daugeliui žmonių verslo pradžia atrodo labai sudėtinga. Laukia ne tik dokumentacija, tačiau ir geros idėjos generavimas. Kaip ją atrasti? Ogi pasiskolinti iš kitų. Šiuo metu parduodami verslai yra tokie įvairūs, kad kiekvienas gali rasti jam tinkamą alternatyvą. Svarbiausia – atsakingai ieškoti, o radus – pasinaudoti galimybe.

Verslo pirkimo privalumai

Ar tikrai labiau apsimoka pirkti verslą, kuris jau funkcionavo anksčiau, nei steigti naują? Daugelis žmonių sutiktų, kad taip. Išskirsime pačius svarbiausius privalumus, kurie dažniausiai ir skatina naudotis verslo pirkimo, o ne naujo steigimo galimybe.

1. Verslo pardavimas atliekamas be jokių tarpininkų. Ieškoti geriausia internetiniuose puslapiuose, kuriuose yra vienijami verslo pardavėjai. Juose ne tik pateikiami apsiūlymai, tačiau ir detalūs kiekvieno verslo aprašai. Dažniausiai pardavėjai suteikia išsamias konsultacijas, kurios padeda geriau suprasti veiklą. Svarbiausia, kad ieškant verslo nereikia mokėti tarpininkams kaip kad tokiu atveju, jeigu bus samdomi brokeriai. Natūralu, kad norisi ne tik greičio, tačiau tikimasi ir bereikalingų mokesčių išvengimo. Perkant verslą internetu – taip ir bus. Tik atsakingai ieškokite internetinio puslapio, kuriame yra talpinami ne tik įvairūs verslai, tačiau ir kuo didesnis jų skaičius. Tai padeda greičiau rasti tai, ko ieškote.

2. Kai kurie žmonės neturi idėjų, tačiau turi labai daug entuziazmo, kurį nori skirti veiklai. Tuomet verslo pirkimas, vėlgi, tampa labai gera galimybe, kadangi idėja jau yra, tik reikia ieškoti priemonių – kaip ją realizuoti. Žinoma, verslų yra daug, jie yra labai įvairūs, tad reikia ieškoti tokio, kurios yra kuo arčiau širdies. Tik tuomet pavyks tinkamai realizuoti veiklą.

3. Jeigu jums labiausiai tinkama ir tuo pačiu patinkanti verslo forma yra UAB, tokiu atveju perkant verslą bus galima išvengti kapitalo sumokėjimo. Tai yra 3000 eurų. Tiksliau, tai yra minima riba, kuri tikrai įkandama ne kiekvienam. Jeigu bus perkama jau kito įsteigtas verslas – galėsite nemokėti pradinio kapitalo, tad tai puiki galimybė nemažai sutaupyti.

4. Skelbimų, kad „Parduodu verslą“ yra labai daug. Taigi, kiekvienas tikrai gali rasti tą variantą, kuris jam labiausiai tinka. Kad ir kokia idėja Jūsų galvoja, kad ir kuri sfera Jums labiausiai tinka, esame tikri, kad jau rasite verslą, kuris buvo sukurtas anksčiau.

5. Žinoma, visada labai gerai tai, kad gaunamas verslas, kuris jau yra pradėtas, kuris jau yra įvestas į rinką. Tai suteikia galimybę skirti ne tik kur kas mažiau investicijų reklamai, tačiau taip pat ir komunikacijai bei kitoms priemonėms, kurios gali padėti Jūsų verslui įsitraukti į visuomenę. Žinoma, ne visi buvę verslininkai padarę gerą pradžią, tačiau didelė tikimybė, kad jis bus geresnė nei visiškas pradėjimas nuo 0. Galiausiai, galima mokytis iš savo paties verslo klaidų ir tuo pačiu tobulinti tam tikras sferas, kurie leis pakelti verslo situaciją.

6. Pasikartosime, kad labai gerai, kai verslo vardas jau yra žinomas. Galima įdėti mažiau pastangų, kad pavyktų jį dar labiau išpuoselėti.

7. Verslas dažniausiai turi klientus, kurie jau yra, kurie perka, kurie naudojasi paslaugomis. Tai irgi labai padeda, kadangi yra tam tikra bazė, kuri ir toliau naudosis jūsų paslaugomis. Bet kokio verslo pradžia dažniausiai yra sunki, kadangi reikia laiko, kol pavyks tinkamai įsisukti į veiklą. Štai kai jau yra klientų, kurie nuolat naudojasi paslaugomis arba perka prekes – viskas tampa kur kas paprasčiau.

Yra labai daug privalumų, kurie skatina pirkti verslą. Parduodami verslai daugeliui žmonių yra puiki galimybė pagaliau užsiimti tokia veikla, kuri jiems neša malonumą. Svarbiausia yra rasti tokią veiklą, kuri atitinka asmeninius lūkesčius. Tik tokiu atveju jos vykdymas bus našus.

Kaip rasti verslą tinkamą pirkimui?

Žmonių, kurie teigia, kad „Perku verslą čia ir dabar“ – tikrai daug. Tačiau reikia neskubėti, o įvertinti kelias smulkmenas, kurios užtikrina, kad rastas verslas - tikrai patenkins poreikius. Žemiau pateiksime kelias esmines gaires, kurios sukonkretina paieškas ir padeda rasti tai, kas tinka labiausiai.

1. Pirmiausia, pasikartosime, kad reikia įvertinti verslo idėją, kadangi ji turi tikti ir patikti žmogui. Dažniausiai verslo pradžia arba verslo pirkimas prasideda nuo idėjos. Ne visada paprasta suprasti – kokia veikla bus pelninga ir tuo pačiu kokia apsimoka visuomenei. Svarbiausia yra suprasti – kas jums patinka. Tik tokia veikla, kuri neša jums moralinį pasitenkinimą – leis uždirbti. Ir šiuo atveju jokio skirtumo, ar verslas yra perkamas, ar steigiamas naujas. Kai kurie žmonės galvoja, kad jie neturi jokių gebėjimų, jokio talento, kuris gali trukdyti puoselėti veiklą. Tačiau taip nėra. Dažniausiai žmogus neturi laiko savo idėjos puoselėjimui arba paprasčiausiai bijo, kad jis gali būti prastesnis nei kiti. Toks požiūris yra labai netinkamas. Juolab, dažniausiai talentas iš davęs sudaro labai mažą dalį verslo sėkmės. Svarbiausia yra darbas. O kai žmogus daro tai, kas jam patinka, žinoma, kur kas didesnė tikimybė, kad jam puikiai seksis ir iš to uždirbti. Tai tikrai viena svarbiausių sąlygų.

2. Žinoma, taip pat reikia kuo daugiau dėmesio skirti finansinei situacijai, kuri gali padėti nuspręsti, ar Jūsų turimos investicijos tikrai bus užtektinomis, kad rezultatas, kurį pavyks pasiekti – būtų geras. Paprasčiausiai, kai kurie verslai yra ant bankroto ribos, tad reikia nemažai pinigų, kad pavyktų juos tinkamai prikelti. Kai kurie parduodami tikrai labai geroje būklėje, tačiau gali reikėti investicijų ne verslo prikėlimui, tačiau jo išlaikymui. Kuo detaliau reikia apžiūrėti finansines operacijas ir tuo pačiu ataskaitas, kurios gali padėti suprasti – kokiame etape esate ir tuo pačiu kaip reikės skintis kelią sėkmės link. Jeigu norite būti ramus, kad tikrai nepraleidote jokių smulkmenų, kurios yra susijusios su tam tikro verslo finansine situacija – visada geriausia samdyti specialistą, kuris gali padėti kur kas paprasčiau suprasti ataskaitas. Dažniausiai jų paslaugų kainos nėra didelės, tačiau gauta informacija – labai naudinga.

3. Daugiau dėmesio reikia skirti ir verslo vardui. Patys internete galite matyti – kokia yra tam tikro prekinio vardo reputacija. Kol vieni vardai yra labai giriami ir dažnai siejami su kokybe, tuo tarpu apie kitus galima rasti labai daug skundų. Žinoma, tokiu atveju riekės labai daug laiko, kol vardas bus vėl giriamas. Ar turite tam laiko ir pinigų? Tai yra rizikos, kurios tikrai ne kiekvienam pakeliamos.

4. Kinta ir verslo tipas, tiksliau, juridinio asmens pobūdis. Nuo UAB iki MB, IĮ bei kitų galimybių. Nors tai dažniausiai nėra labai svarbus aspektas renkantis, tačiau siūlome nepamiršti, kad tai gali padėti suprasti – kokie mokesčiai Jūsų laukia ir tuo pačiu kokių mokestinių lengvatų galima tikėtis. Vėlgi, šiuo atveju labai padeda specialistai, kurie gali padėti suprasti – kas laukia verčiantis tam tikra veikla ir puoselėjant konkretų verslą.

5. Verslo pirkimo kaina yra labai svarbus aspektas, kuris padeda rasti ne tik tokį verslą, kuris jums labiausiai tinka, tačiau ir tokį, kuris geriausiai atitinka Jūsų finansines galimybes. Kadangi internetiniuose puslapiuose nurodytos ne tik kainos, tačiau ir detalios verslo charakteristikos – kur kas paprasčiau pavyks palyginti galimybes ir rasti tą, kuri Jums labiausiai tinka. Žinoma, visada norisi geriau įsukto verslo, tačiau dažniausiai tokie kainuoja kur kas brangiau. Ar tai yra pagal Jūsų galimybes? O kartais gal geriau sumokėti daugiau už verslą, tačiau būti ramiu, kad jis jau tikrai neš kokį nors pelną? Kiekvienas renkasi pats, tad reikia būtinai kuo detaliau įvertinti rizikas.

Svetainės, kur dedami parduodami verslai

Ieškantiems verslo pirkimui pirmiausia siūloma ne burtis tokioje grupėse, kur renkasi verslininkai ir ne ieškoti per pažįstamus, tačiau peržiūrėti internetinius puslapius, kuriuose yra sukelti parduodami verslai. Tai tikrai yra pats greičiausias ir paprasčiausias būdas susipažinti su pasiūla ir tuo pačiu rasti tą verslą, kuris jums labiausiai tinka.

Pasikartosime, kad tokie internetiniai puslapiai neprašo jokio pelno, jokio tarpinio mokesčiai, kadangi jie tikisi padėti kiekvienam, kuris ieško verslo pirkimui arba tam kuris nori parduoti. Tai yra ryšys, kuris gali padėti abiem pusėms gauti tai, ko jiems reikia. Dažniausiai puslapiuose verslai yra labai patogiai klasifikuojami pagal tai – kokiai sferai jie priklauso. Tai padeda kur kas paprasčiau rasti tuos, kurie geriausiai atitinka Jūsų poreikius. Juk kaip minėjome – pirmiausia svarbu, kad verslas jums keltų kuo geriausias emocijas. Taip pat greta verslų pateiktos kainos, kurios dažniausiai būna ne visai tikslios. Paprasčiausiai daugelis žmonių, kurie planuoja parduoti verslus – linkę derėtis. Tai, žinoma, džiugina tuos, kurie nori pirkti verslą. Paprasčiausiai galima tartis dėl kainų ir tuo pačiu jas sumažinti atsisakius pirkti įrangą arba panašiai. Kiekvienas verslas greta kainos yra labai detaliai aprašytas. Ir nors dažniausiai aprašymai padeda apsispręsti, ar jis jums tinka, tačiau jokiu būdu nepirkite kuo detaliau nei vertinęs smulkmenų, kurios dažniausiai pateikiamos pokalbio metu. Šiuo metu trauktis dėl akcentų galima kalbantis ir telefonu, per kompiuterį, susirašinėjant, tad tai, žinoma labai džiugina, kadangi didėja tikimybė, kad kiekvienas ras tai, kas jam labiausiai tinka.

Ir pabaigai...

Tikrai kiekvienas žmogus gali pradėti ir tuo pačiu vykdyti verslą. Ir jokio skirtumo, ar jis yra pirktas, ar įsteigtas nuo pat pradžių. Svarbiausia yra didelis noras ir tuo pačiu labai uolus darbas. Taip, verslas dažniausiai reikalauja labai daug pastangų ir tuo pačiu labai daug noro, kad pavyktų. Tačiau rezultato be bandymų tikrai nebus. Reikia stengtis, reikia siekti. Visa tai garantuos, kad kažkada būsite tikrai geras verslininkas. O to mes jums ir linkime. Galiausiai, tai pasiekti yra įmanoma. Pradėti reikia nuo verslo paieškų, o jų ieškoti siūlome internetiniuose puslapiuose.


Draudžiama platinti, skelbti, kopijuoti informaciją su
nurodyta autoriaus teisių žyma be redakcijos sutikimo.

 Rodyti komentarus (0)
Įvertinimas:  1 2 3 4 5 
Vardas:    El. paštas:   (nebūtinas)
Pakartokite kodą: 
  Apsaugos kodas: 
 
Komentarus rašo lankytojai. Komentarai nėra redaguojami ar patikrinami, jų turinys neatspindi redakcijos nuomonės. Redakcija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus, kurie pažeidžia įstatymus, reklamuoja, yra nekultūringi arba nesusiję su tema. Pastebėjus nusižengimus, prašome mums pranešti. Jei nurodomas el. pašto adresas, jis matomas viešai. Patvirtindami komentaro įrašymą, kartu patvirtinate, jog esate susipažinęs su portalo privatumo politika ir su ja sutinkate.
Kaip išvengti didžiausių stojančiųjų klaidų

Pasirinkimas, kur ir ką studijuoti – svarbus sprendimas, tačiau ne mažiau atsakomybės reikalauja ir pats stojimo procesas. Kartais stojantieji padaro tokių klaidų, dėl kurių tenka net atsisveikinti su išsvajotomis studijomis.

Mokėjimo kortelių duomenis internete gali pavogti: paaiškino, kaip neapsigauti ir neprarasti pinigų

Nuolat tobulėjant skaitmeniniams atsiskaitymams jau kelerius metus mokėjimo kortelių duomenų vagystės išlieka dažniausia vagysčių rūšimi. 2021 m. bendra tokio sukčiavimo vertė Europoje siekė 1,28 mlrd. eurų, rodo naujausi Europos centrinio banko duomenys. Kaip šiandien galime nuo to apsisaugoti?

Prieš rinkimus gali padaugėti suklastoto turinio: 5 patarimai, kaip nelikti apgautiems

Skaičiuojama, kad šiemet į rinkimus eis balsuoti už jiems patikusius atstovus ir valstybių vadovus maždaug ketvirtadalis pasaulio gyventojų. Stiprėjant dirbtinio intelekto vaidmeniui informacinėje erdvėje, ekspertai įspėja apie melagienų ir išmaniojo klastojimo derinio grėsmes. Kaip netapti apgautiems?

2024-04-12 08:17
Praradote kriptoturtą? Ne viskas prarasta: yra priemonių, galinčių padėti jį sugrąžinti
2024-03-25 20:12
Dovanos vyrams: nuo elektronikos prekių iki smagių pramogų
2024-03-20 20:25
Kibernetinio saugumo ekspertas pateikė 9 sukčių sistemas: įsidėmėkite, jei nenorite būti apgauti
2024-03-16 13:34
Kaip organizacijoms pasiruošti planiniam Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos patikrinimui?
2024-03-15 17:53
Ekspertai pataria kaip sėkmingai persikvalifikuoti į IT sritį
2024-03-06 14:34
Kaip vaiko atvaizdu viešojoje erdvėje dalintis saugiai?
2024-03-03 15:26
Socialinių medijų žala mūsų psichinei sveikatai ir psichologo patarimai, kaip ją sušvelninti
2024-02-27 10:12
Netikrus profilius dirbtinis intelektas „kepa“ milijardais: 5 žingsniai, kaip juos atpažinti socialiniuose tinkluose
2024-02-27 08:11
Nieko nepirko, bet 42 eurus nuskaičiavo nuo kortelės: ką daryti, jei taip nutiks ir jums
2024-02-14 14:03
Plinta naujas sukčiavimo būdas: paštomate sumokėję kortele prarasite pinigus
2024-02-09 16:40
Įvyko kibernetinis incidentas: kaip nepamesti galvos
2024-02-06 12:39
Lietuvoje populiarėja nauja el. parduotuvė „Temu“: atsakė, ar ja naudotis saugu
Daugiau...Paieška archyve




Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai


Reklama
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Reklama | Turinys | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama