Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/rysiai/70310/5-pozymiai-kad-jums-reikalingas-naujas-telefonas/spausdinti/

5 požymiai, kad jums reikalingas naujas telefonas

Publikuota: 2019-10-29 20:48
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Telefonas yra svarbi jūsų kasdienybės dalis? Tuomet svarbu užtikrinti, kad jis visada veiks sklandžiai. Tiesa, net ir patys geriausi meistrai kartais nesusitvarko su gedimais. Tokiu atveju nelieka nieko kito – kaip tik keisti mobilųjį. Tačiau kur yra ta riba, kuri sako, kad senasis modelis nebeturėtų būti naudojamas? Jūsų dėmesiui – 5 esminiai kriterijai.


Telefonas yra svarbi jūsų kasdienybės dalis? Jis padeda bendrauti, padeda rasti reikalingą informaciją, nepasiklysti bei jaustis saugiai? Tokiu atveju svarbu užtikrinti, kad jis visada veiks sklandžiai.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Jam sugedus reikalingas skubus telefonų remontas ir galima džiaugtis, kad šiuo metu tokias paslaugas teikia daugelis servisų. Kainos – patrauklios, tvarkymo greitis – optimalus ir net toks sudėtingas darbas kaip, kad „iPhone 7 plus“ ekrano keitimas padeda mobiliajam prisikelti naujam gyvenimui.

Tiesa, net ir patys geriausi meistrai kartais nesusitvarko su gedimais. Tokiu atveju nelieka nieko kito – kaip tik keisti mobilųjį. Tačiau kur yra ta riba, kuri sako, kad senasis modelis nebeturėtų būti naudojamas? Jūsų dėmesiui – 5 esminiai kriterijai.

Ekrano mirguliavimas

Žinoma, kai ekranas neveikia tinkamai – pirmiausia reikia kreiptis į meistrus, kadangi didelė tikimybė, kad jie suras gedimą ir jį sutvarkys. Tiesa, jeigu problema nerandama arba ji nepataisoma – naudotis tokiu telefonu paprasčiausiai yra nebeįmanoma.

Trūksta atminties

Taip pat ryškus signalas, kad telefonas jau atgyveno – atminties trūkumas. Nors ir galima įsigyti SD korteles, tačiau tam tikroms programos reikalinga būtent vidinės telefono atmintis. Kadangi programėlės atsinaujina – jos reikalauja ir daugiau vietos. Kai nebetelpa – telefonas turėtų būti nurašomas.

Baterija nebefunkcionuoja

Jeigu jūsų mobilusis telefonas virsta laidiniu ir bijote eiti iš namų net ir su pilnai pakrauta baterija – tokiu atveju taip pat verta pagalvoti apie mobiliojo keitimą. Žinoma, pirmiausia galite keisti bateriją, tačiau daugeliu atveju visiškas jos nusėdimas rodo, kad mobilusis tarnavo ne vienerius metus, tad atsinaujinimas visai išeitų į naudą.

Telefonas išsijungia kada nori

Telefono išsijunginėjimas yra bene blogiausias netinkamai funkcionuojančios įrangos rezultatas. Paprasčiausiai mobilusis visiškai nebeatliks jam paskirtos funkcijos, kadangi nebus įmanoma “pasiekti” žmogaus.

Prasta nuotraukų kokybė

Jeigu artimieji juokiasi, kad jūsų nuotraukos darytos kaip su „keptuve“ – laikas atsinaujinti. Kadangi šiais laikais fotografavimas yra daugelio žmonių kasdienybės dalis – gera kamera yra viena svarbiausių telefono funkcijų.

Kiekvienas asmuo pats nusprendžia, kada telefonas jau paseno, tačiau nepamirškite, kad mobilieji turi labai daug funkcijų, tad neverta naudotis tik primityviomis.

Norėdami sužinoti daugiau apie „Apple iPhone“ telefonų remontą, užsukite į Mano-phone.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!