Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/rysiai/70117/pozymiai-rodantys-kad-jums-reikia-naujo-telefono/spausdinti/

Požymiai, rodantys, kad jums reikia naujo telefono

Publikuota: 2019-10-15 20:15
Tematika: Ryšio technologijos
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Paprastai sakoma, kad išmanieji telefonai veikia dvejus metus. Bet jei jūsų įrenginys ir toliau veikia puikiai – ar bent jau jums taip atrodo – galbūt visai nesinori keisti modelio. Juk turimas telefonas paprastai atrodo pats praktiškiausias. Pateikiame požymius, kurie dažniausiai rodo, kad atėjo laikas įsigyti naują išmanųjį telefoną.


Paprastai sakoma, kad išmanieji telefonai veikia dvejus metus. Bet jei jūsų įrenginys ir toliau veikia puikiai – ar bent jau jums taip atrodo – galbūt visai nesinori keisti modelio. Juk turimas telefonas paprastai atrodo pats praktiškiausias. „LG Electronics“ suformulavo požymius, kurie dažniausiai rodo, kad atėjo laikas įsigyti naują išmanųjį telefoną.

Požymiai, rodantys, kad jums reikia naujo telefono

1. Ekranas veikia tai, ką užsimano

Kai telefonas jūsų palietimus ir braukimą pradeda laikyti pasiūlymais, o ne komandomis, tai aiškus ženklas, kad laikas įsigyti naują mobilųjį įrenginį.

2. „Voratinklis“ ant ekrano

Vienintelis dalykas, blogesnis už lėtą telefoną, – suskilęs telefonas. Galbūt jau pripratote prie sudaužyto ekrano ir nebepastebite ant jo esančio painaus voratinklio rašto, bet naujas ekranas tikrai palengvins jūsų gyvenimą ir mažiau vargins akis.

3. Išmanusis telefonas pavirto laidiniu

Tikriausiai esate užsiėmęs žmogus, todėl nesmagu, jei reikia specialiai planuoti laiką, kada įkrauti telefoną. Jei akumuliatoriaus įkrova sparčiai mažėja ne dėl to, kad visą dieną žiūrite „YouTube“ vaizdo įrašus, vertėtų nukeliauti pas techninės priežiūros specialistus arba pamąstyti apie naują telefoną.

4. Prireikus pasiekti kokį nors žmogų, jis tampa nepasiekiamas

Ar žinote, kas yra dar blogiau nei nuolat išsikraunantis akumuliatorius? Atsitiktinis telefono išsijungimas. Koks vargas, kai telefonas atsitiktinai išsijungia, o paskui tenka ilgai laukti, kol įsijungs! O jeigu dar spyriojasi ir įsijungia tik tada, kai būna geros nuotaikos...

5. Atrodo, kad nuotraukas ir vaizdo įrašus darėte per tinklelį

Naujesniuose telefonuose būna geresnės kameros. Telefonu galėsite daryti puikios kokybės nuotraukas, todėl jums nereikės nešiotis atskiro fotoaparato, žinoma, nebent degate aistra fotografijai.

6. Jums vis trūksta atmintinės vietos

Net ir nedidelės raiškos nuotraukos užima tam tikrą dalį telefono atmintinės. Naujame telefone bus bent 16 GB atmintinė. Kita vertus, naujame telefone rasite ir didelės raiškos fotoaparatą, todėl naujos nuotraukos ir vaizdo įrašai užims daugiau vietos. Nepamirškite, kad yra ir kitų duomenų laikymo variantų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!