Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/kompiuterija/60287/kokia-plansete-rinktis-vaikams/spausdinti/

Kokią planšetę rinktis vaikams?

Publikuota: 2017-07-26 13:10
Tematika: Kompiuteriai, IT
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Rinkti planšetę sau ir kam nors kitam yra du visiškai skirtingi dalykai – reikia galvoti ne apie savo, bet apie kito žmogaus poreikius. Pirkti planšetę kažkam kitam, ko gero, netenka, nebent tas „kažkas“ yra jūsų vaikas. Vaikui svarbiausia yra planšetės greitis žaidimams, geras ekranas džiaugtis vaizdu ir patvarumas – juk vaikai dažniausiai nėra labai atsargūs. Kokią planšetę rinktis vaikams?


Rinkti planšetę sau ir kam nors kitam yra du visiškai skirtingi dalykai – reikia galvoti ne apie savo, bet apie kito žmogaus poreikius. Pirkti planšetę kažkam kitam, ko gero, netenka, nebent tas „kažkas“ yra jūsų vaikas. Vaikui svarbiausia yra planšetės greitis žaidimams, geras ekranas džiaugtis vaizdu ir patvarumas – juk vaikai dažniausiai nėra labai atsargūs. Kokią planšetę rinktis vaikams? Į šį klausimą jums atsakysime mes, Pigu.lt ekspertai.

Kokią planšetę rinktis vaikams?

„iPad Mini 2“ – norintiems aukščiausios kokybės už vidutinišką kainą

Taip, turime pripažinti, „Apple iPad Mini 2“ tikrai nėra naujausias „Apple iPad“, tačiau šiuo metu tai yra puikus kainos ir kokybės derinys. Paprastai „iPad“ kainuoja ganėtinai daug, tačiau „Mini 2“ kaina neturėtų jūsų išgąsdinti. Be to, garantuojame, jog bus patenkinti ir visi kiti jūsų vaiko poreikiai – „iPad Mini 2“ vis dar yra beprotiškai greitas, gauna visus atnaujinimus, o savo vaiką galėsite apsaugoti nuo bet kokio jam nesaugaus turinio itin paprastai.

„iOS“ vis dar pirmauja planšetinių kompiuterių rinkoje, tuo tarpu šiek tiek senesnius „iPad“ galima visada įsigyti daug pigiau. „iPad Mini 2“ gali būti tikrai geras pirkinys!

„Sponge Smart 7“ – pigus, bet ilgaamžiškas variantas

Norite užsisakyti planšetę, kuri kainuotų kaip įmanoma pigiau? „Sponge Smart 7“ yra tobulas variantas tokiu atveju – perkant internetu ji kainuoja vos kelias dešimtis eurų, tačiau yra itin patvari. Geriausiai toks kompiuteris tinka mažam vaikui, kadangi „Smart 7“ neturi nei naujausios „Android“ operacinės sistemos, nei ypatingų charakteristikų, tačiau atsiliepimai tvirtina, jog juo naudojantis laisvai galima žiūrėti filmukus ar vaizdo įrašus „YouTube“, be to, „Smart 7“ yra apsaugotas nuo smūgių.

„ASUS ZenPad 8“ ir „10“ – norintiems kainos ir kokybės santykio su „Android“ „ASUS“ siūlo nuostabų kainos ir kokybės santykį „Android“ rinkoje. Tai yra nuostabus pasirinkimas vyresniam jūsų vaikui – „ZenPad“ planšetės yra greitos, gražios, jų ekranai pasižymi aukšta raiška ir bendra kokybe, „ASUS“ dažnai pateikia ir atnaujinimų. Kaip ir „iOS“, naujesnėse „Android“ planšetėse taip pat galima apsaugoti vaikus nuo netinkamo turinio. Galime garantuoti, jog „ZenPad“ planšetė patenkins ir jus, ir jūsų vaikus – jeigu ieškote kažko neypatingai brangaus, tačiau galingo ir kokybiško, „ZenPad 8“ arba „ZenPad 10“ užsisakyti patariame jau dabar.

Taigi, jeigu ieškote planšetės vaikams, rekomenduojame rinktis vieną iš šių trijų įrenginių, nors Pigu.lt internetinėje parduotuvėje galite rasti ir kitų puikių gaminių iš „Apple“, „Samsung“, „ASUS“, „Prestigio“, „Lenovo“ ir kitų gamintojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!