Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/ivykiai/5323/parodoje-ifa-2006-naujoves-ne-tik-praktikams-bet-ir-estetams/spausdinti/

Parodoje „IFA 2006“ – naujovės ne tik praktikams, bet ir estetams

Publikuota: 2006-09-03 12:12
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Pažangiausių technologijų „prifarširuotas“ televizorius arba DVD grotuvas turi puošti jūsų namus. Taip galima apibūdinti naujienas, kurias pristato „Samsung“ prasidėjusioje elektronikos gaminių parodoje „IFA 2006“. Lankytojai gali įvertinti, kaip naujausi skaitmeniniai gaminiai tinka, pavyzdžiui, prabangiame Viduržemio jūros regiono arba minimalistiniame skandinaviškame interjere.


Pažangiausių technologijų „prifarširuotas“ televizorius arba DVD grotuvas turi puošti jūsų namus. Taip galima apibūdinti naujienas, kurias pristato „Samsung Electronics“ prasidėjusioje didžiausioje pasaulyje plataus vartojimo elektronikos gaminių parodoje „IFA 2006“.

Pirmą kartą parodoje IFA „Samsung“, garsėjanti išskirtinio dizaino pažangių technologijų produktais, pristato Europos gyvenimo stiliaus ekspoziciją. Moderniausi namams ir mobiliosioms pramogoms skirti produktai – pirmasis Europos rinkai skirtas „Blu-ray“ diskų grotuvas, skystųjų kristalų televizoriai, palaikantys HD 1080p standartą, naują koncepciją įkūnijantis MP3 grotuvas – demonstruojami keturiuose skirtinguose europietiško stiliaus interjeruose.

Lankytojai gali įvertinti, kaip naujausi skaitmeniniai gaminiai tinka, pavyzdžiui, prabangiame Viduržemio jūros regiono arba minimalistiniame skandinaviškame interjere. Interjerai sukurti bendradarbiaujant su žymiomis baldų gamybos kompanijomis (baldų gamintojai „Fritz Hansen“, šviestuvų gamintojai „Louis Polson“ ir kt.)

„Naujausius skaitmeninius „Samsung“ gaminius parodos lankytojai galės išbandyti ir pamatyti jau priderintus europietiškame interjere, taip sustiprinant realybės pojūtį. „Samsung“ ir toliau didžiausią dėmesį skirs technologinėms naujovėms ir moderniausiam dizainui“, – parodos atidarymo metu sakė „Samsung Electronics“ skaitmeninių daugialypės terpės technologijų prezidentas Gee-Sung Choi (Džy-Sang Čoi).

Keletas parodoje IFA 2006 „Samsung“ pristatomų naujienų:

Didžiausias mobilusis televizorius LMD-10A51W su 10 colių ekranu palaiko antžeminio transliavimo standartą DMB (Digital Multimedia Broadcasting) ir suteikia galimybę stebėti TV programas judant.

Pirmasis pasaulyje komercinis diskų grotuvo „Blu-ray“ BD-P1000 variantas leidžia maksimaliai išnaudoti didelės raiškos displėjų ir atkuria originalios 720p, 1080i, netgi 1080p raiškos vaizdo medžiagą.

40 colių skystųjų kristalų televizorius LE40M91, turintis galingą vidinį šviesos diodų apšvietimą. Jis buvo įvertintas prestižiniu EISA (Europos vaizdo ir garso asociacija) apdovanojimu „Video Innovation Award“. Televizorius transliuoja puikų vaizdą, 146 proc. spalvų gamą ir geriausią 10 000:1 kontrastą šioje šakoje.

Plazminiai televizoriai „FilterBright Plus“ su „FilterBright“ technologija. Turėdami naujuosius PS50P7HD / PS42P7HD modelius, žiūrovai galės mėgautis puikia vaizdo kokybe esant bet kokiam apšvietimui.

Su naujovišku, konceptualiu MP3 grotuvu YP-K5 muzikos galima klausytis kartu per ištraukiamus garsiakalbius.

Moderni ir stilinga, EISA apdovanota „Samsung“ namų kino sistema HT-XQ100 turi perversmą sukėlusią USB „Host“ funkciją ir HDMI išėjimą.

Pirmasis, itin lengvas nešiojamasis kompiuteris „Samsung Q1“, sveriantis tik 777 g. Jame panaudota naujausia aktyvaus ekrano (touch screen) technologija. „Samsung Q1“ apjungia mobilumą, puikias charakteristikas bei pažangias funkcijas ir tapo EISA apdovanojimo laimėtoju.

EISA apdovanojimą laimėjęs nuotraukų spausdintuvas SPP-2040B pasiekia rinkoje dar nematytą 60 sekundžių spausdinimo greitį, taigi telefonų su kameromis ir skaitmeninių kamerų savininkai gali greitai atspausdinti nuotraukas ir pasidalyti su kitais.

Naujausias daugiafunkcinis skaitmeninis prietaisas SDC-MS61 ne tik fotografuoja 6 Mpx skaitmeninius vaizdus, atitinkančius įprastų ISO:1600 standarto nuotraukų kokybę (geriausia tokio tipo įrenginių tarpe), bet ir įrašo vaizdą bei balsą, atkuria muziką, leidžia išsaugoti duomenis ir veikia kaip tinklo kamera.

Naujausio „Samsung“ monitoriaus „SyncMaster 971P“ savininkai daugiau dėmesio gali skirti ekrane rodomam vaizdui, nes jo unikalus S formos stovas yra pusiau uždengtas, ir taip sukuriama iliuzija, kad monitorius sklendžia ore.

„Samsung Media Store“ leidžia „Samsung“ MP3 grotuvų savininkams geriausiu būdu panaudoti ir AK, ir nešiojamuose įrenginiuose esančias daugialypės terpės rinkmenas. Sumokėjus mėnesinį mokestį gaunamas neribotas priėjimas prie daugiau kaip milijono įrašų.


Samsung
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!