Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/ivykiai/31334/audiogourmet-2011-hi-fi-ir-high-end-aparaturos-paroda-tikram-garso-gurmanui/spausdinti/

„AudioGourmet /2011“ – Hi-Fi ir High-End aparatūros paroda tikram garso gurmanui

Publikuota: 2011-10-18 20:38
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Gramofonas

2011 m. lapkričio 12–13 dienomis Vilniuje, viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ konferencijų centre, vyks geriausios Hi-Fi ir Hi-End aparatūros paroda. Tai unikali proga vienoje vietoje išvysti pasaulinės garso atkūrimo pramonės šedevrus.


„AudioGourmet /2011“ – Hi-Fi ir High-End aparatūros paroda tikram garso gurmanui2011 m. lapkričio 12–13 dienomis Vilniuje, viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ konferencijų centre, vyks geriausios Hi-Fi ir Hi-End aparatūros paroda. Tai unikali proga vienoje vietoje išvysti pasaulinės garso atkūrimo pramonės šedevrus. Atvyk į „AudioGourmet /2011“ ir įsitikink, kaip iš tikrųjų turi skambėti tavo mėgstama muzika, dalyvauk geriausio garso „degustacijose“!

Dalyvauk geriausio garso „degustacijose“!

Dažnas jaunas ir energingas verslininkas ar tiesiog išsilavinęs, pasaulio matęs pilietis švenčių proga, o kartais ir tiesiog šiokiadienį, po darbų, pasimėgavimui atsikemša ilgiau ar trumpiau brandinto, smulkaus ūkio, gerų metų vyno butelį. Ne vienas jau išbandė egzotiškų regionų, nedidelių ūkių espresso pupelių kavos. Kasdienybe tampa ir rankų darbo, su meile pagaminti sūriai. Žmonių skonis subtilėja ir rafinuotėja.

Kinta ir muzikos klausymosi namuose tradicijos. Nedaug kas dairosi vien galingesnės ar itin daug funkcijų turinčios garso aparatūros. Vis daugiau žmonių supranta, kad tikroji aparatūros paskirtis – kiek įmanoma įtaigiau, subtiliau ir įspūdingiau perteikti muzikantų ketinimus bei gebėjimus kuriant ir atliekant muziką. Nesvarbu, ar tai klasika, džiazas, rokas ar klubinė šokių muzika – kokybė visada svarbiau už kiekybę.

Jau trečią kartą

Kaip tik dėl to organizuojame viešas aparatūros perklausas — rengiame gero garso „degustacijas“. Ši idėja ore sklandė jau senokai, buvo surengtos kelios pavienių salonų organizuotos parodos, tačiau kurį laiką Lietuva neturėjo nepriklausomos, visas bendroves vienijančios parodos. Taip gimė „AudioGourmet /2007“ – renginys tikram garso gurmanui. Šiemet įvyks jau trečioji paroda „AudioGourmet /2011“.

Atsinešk savo muzikos

Į parodą patartina atsinešti savo mėgstamų įrašų (CD, SACD, DVD-A ar vinilinių plokštelių) ir viską išbandyti asmeniškai. Tai gyva, neįpareigojanti, draugiška paroda tikriems bendraminčiams, puiki proga susitikti, pasišnekėti, įsitikinti naujausių ir seniai pamirštų technologijų privalumais, išvysti ir išgirsti įvairiausių dydžių, kainų ir tipų kolonėlių, stiprintuvų, CD, DVD, SACD bei DVD-A grotuvų ir, žinoma, neįtikėtinų formų ir technologinių sprendimų šiuolaikinių patefonų.

„AudioGourmet /2011“ – Hi-Fi ir High-End aparatūros paroda tikram garso gurmanui

Bilieto kaina (galioja iki lapkričio 1 d.):

  • Vienai dienai – nuo 14 Lt
  • Dviems dienoms – nuo 17 Lt

Nuo lapkričio 1 d. bilietai brangs.

Vaikai iki 12 m. su lydinčiu pilnamečiu asmeniu į parodą įleidžiami nemokamai.

Nuolaidos:

  • 10 % nuolaida su „DailyCard“ kortele

Renginio trukmė:

  • Šeštadienį (lapkričio 12 d.) – 11.00–19.00 val.
  • Sekmadienį (lapkričio 13 d.) – 11.00–17.00 val.

Organizatorius:

Informaciniai rėmėjai:

Renginio nuoroda:


Gramofonas
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!