Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/ivykiai/2429/infobalt-2005-parodos-metu-isrinkti-it-guru/spausdinti/

„Infobalt 2005“ parodos metu išrinkti „IT Guru“

Publikuota: 2005-11-02 13:30
Tematika: Įvykiai, visuomenė
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©CV-Online Lietuva, UAB
Inf. šaltinis: CV-Online Lietuva, UAB

Jau trečią kartą Lietuvoje vyko „CV-Online Lietuva“ ir asociacijos „Infobalt“ organizuojami geriausio IT specialisto rinkimai „IT Guru“. Užsiregistravę konkurse dalyviai atsakinėjo į „Protraining Academy“ ir „Baltijos programinės įrangos“ mokymų ekspertų pateiktus klausimus, o finalas vyko „Infobalt“ parodos metu spalio 29 d. Laimėtojai pelnė pripažinimą, jiems buvo įteikti sertifikatai bei partnerių įsteigti prizai.



Generalinis rėmėjas:

BMS

Rėmėjai ir partneriai:

Infobalt

ProTraining

BPI

Mano Guru

Informaciniai rėmėjai:

Naujoji komunikcija

Elektronika.lt

Spalio 17–29 dienomis jau trečią kartą Lietuvoje vyko „CV-Online Lietuva“ ir asociacijos „Infobalt“ organizuojami geriausio IT specialisto rinkimai „IT Guru“.

Nuo spalio 17 iki 21 dienos užsiregistravę konkurse dalyviai atsakinėjo į „Protraining Academy“ ir „Baltijos programinės įrangos“ mokymų ekspertų pateiktus klausimus tinklapyje www.cvonline.lt. Po dviejų atkrentamųjų turų, penkiolika geriausių informacinių technologijų specialistų pateko į finalinį etapą.

Finalas vyko „Infobalt„ parodos metu spalio 29 d., dalyviams teko įrodyti, kad jie – ne tik IT srities specialistai, bet ir įdomios, šmaikštumo nestokojančios asmenybės.

„Šių metų „IT Guru“ rinkimai pasižymi ne kiekybe, bet kokybe. „IT Guru“ – tai ne tik Informacines technologijas išmanantis specialistas, bet ir stipri asmenybė. „IT Guru“ – yra tas, kuris turi ne tik didelį žinių bagažą, bet ir gali perteikti savo žinias kitiems. Pagal žodžio „Guru“ reikšmę – „mokytojas“, mes ir siekėme pritraukti tuos, kurie turi potencialą būti tikrais „IT Guru“, – sveikinimo kalboje minėjo „CV-Online Lietuva“ generalinis direktorius Saulius Jovaišas.

Finalo metu dalyviai pademonstravo savo namų užduotį „Mano svarbiausi laimėjimai IT srityje“, atsakinėjo į IT srities ir asmenybinius klausimus, prireikė ir papildomų klausimų.

Kompetentingai komisijai teko išties sunki užduotis – išrinkti „IT Guru“.

Laimėtojai pelnė pripažinimą, jiems buvo įteikti „CV-Online“ sertifikatai bei partnerių įsteigti prizai.

„IT Guru 2005“ tapo Mantas Zimnickas ir laimėjo „BMS expert“ nešiojamąjį kompiuterį.

II-os vietos laimėtoju tapo Linas Valiukas, kuriam „Protraining Academy” dovanojo mokymo kursus, kurių vertė 2400 Lt.

III-ios vietos laimėtoju pripažintas Povilas Šafranauskas, jam „Baltijos programinė įranga“ dovanojo mokymo kursus, kurių vertė 1600 Lt.

Taip pat įsteigta atskira nominacija – „IT Guru Ekspertas“. Juo tapo Vitolis Bendinskas.

„IT Guru“ rinkimai puiki proga įvertinti savo žinias ir sužinoti IT rinkos tendencijas.


CV-Online Lietuva
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!