Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/elektronika/62113/geriausi-saldytuvu-gamintojai/spausdinti/

Geriausi šaldytuvų gamintojai

Publikuota: 2018-01-03 16:07
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šaldytuvai namuose tarnauja ilgus metus, todėl rinkdamiesi juos, atidžiai nagrinėjame visus galimus pasirinkimo kriterijus. Tarp jų dažnai atsiduria ir šių prietaisų prekiniai ženklai, nuo kurių iš dalies priklauso ir šaldytuvo kokybė bei ilgaamžiškumas. Pasirinkimas šiuo atveju itin gausus, todėl tenka susipažinti su gausybe skirtingų variantų.


Šaldytuvai namuose tarnauja ilgus metus, todėl rinkdamiesi juos, atidžiai nagrinėjame visus galimus pasirinkimo kriterijus. Tarp jų dažnai atsiduria ir šių prietaisų prekiniai ženklai, nuo kurių iš dalies priklauso ir šaldytuvo kokybė bei ilgaamžiškumas. Pasirinkimas šiuo atveju itin gausus, todėl tenka susipažinti su gausybe skirtingų variantų. Vis dėlto, paties geriausio šaldytuvų gamintojo išskirti nebūtų įmanoma, kadangi visi jie turi privalumų tam tikrose srityse, tad jeigu žinote, kokios šio prietaiso savybės Jums yra svarbiausios, lengviau galėsite apsispręsti ir dėl jo prekinio ženklo.

Geriausi šaldytuvų gamintojai

LG – vieni geriausių prancūziško dizaino šaldytuvų gamintojų

Šio tipo šaldytuvai apačioje turi šaldymo kamerą, yra pakankamai platūs ir turi dvejas dureles, todėl toks stilistinis sprendimas leidžia sutaupyti šiek tiek vietos. Kalbant apie temperatūros rodiklius, energijos vartojimo efektyvumą, triukšmo lygį, patogumą, lankstumą ir bendrą dizainą, LG nustebino vartotojus pakankamai universaliais ir patraukliai atrodančiais šaldytuvais, kurie yra puikiai įvertinami tiek didesnių šeimų, tiek virtuvės profesionalų. Nuolat atliekami standartizuoti laboratoriniai tyrimai šiems gamintojams leidžia nuolat tobulinti savo įrenginius, todėl galima tik svarstyti, kokių naujovių ir papildomų galimybių sulauksime ateityje.

„Samsung“ pranašumas – keičiama durų kryptis

Šis dizaino sprendimas leidžia patiems nuspręsti, į kurią pusę atsidarys šaldytuvo durys, todėl ypač praverčia tuomet, kai virtuvės erdvė nėra didelė. „Samsung“ šiuos šaldytuvus sukuria integruodami šiek tiek daugiau organizacinių funkcijų, todėl greta modernaus dizaino galima tikėtis ir daugiau šių įrenginių privalumų. Maksimalus saugojimo pajėgumas, niekad nesibaigiančios naujovės ir klientų pasitenkinimas dažniausiai minimas tuomet, kai testuojami šių gamintojų siūlomi įrenginiai. Dažnai teigiama, kad jų inžineriniai sprendimai pasiekė aukščiausią kokybės lygį – jie suteikia lanksčią produktų saugojimo sistemą ir tuo pačiu siūlo vartotojams patrauklų modernų dizainą. Šie ir kiti šaldikliai, šaldytuvai pigiau parduodami Pigu.lt elektroninėje parduotuvėje.

„Whirlpool“ – tarp geriausių šaldytuvų su apatine šaldymo kamera

Tokio tipo šaldytuvai dažniausiai yra šiek tiek žemesni, tačiau platesni, o visas šaldytuvo turinys atsiduria mūsų akių lygyje. „Whirlpool“ siūlo puikius šio modelio šaldytuvus, kurių klasikinis dizainas ir funkciniai elementai suteikia jiems išskirtinę vertę. Būtent dėl šių priežasčių jie atsiduria geriausių šaldytuvų prekinių ženklų sąrašuose. Jų įrenginiai sandėliavimo apimtimi viršija kitų prekinių ženklių siūlomus šaldiklius ir dažnai už juos yra gerokai efektyvesni, todėl pralenkti šiuos šaldytuvus kitiems gamintojams tapo pakankamai sudėtinga. Ši kompanija orientuota į darnią ateitį, o gaminių našumas įvairiuose tyrimuose vertinamas itin palankiai, tad jeigu rinkdamiesi šaldytuvą daug dėmesio skiriate šaldymo kamerai, vertėtų iš arčiau susipažinti su „Whirlpool“ produkcija. Asortimente surasite įvairaus dydžio ir spalvų šaldytuvus, kurie maloniai nustebins savo specifikacijomis ir patraukliu dizainu.

Tad jeigu Jus domina vienas iš šių šaldytuvo tipų, apžiūrėję šių gamintojų siūlomus prietaisus, lengvai išsirinksite tinkamiausią variantą. Vis dėlto, rinkoje šiuo metu yra ir kur kas daugiau skirtingų šių įrenginių modelių bei nuolat savo technologijas tobulinančių gamintojų, todėl vertėtų atsižvelgti ne tik į prekės ženklą, bet ir į konkrečius kiekvieno šaldytuvo parametrus – tik tuomet galėsite būti visiškai tikri, kad šaldytuvas pateisins visus Jūsų lūkesčius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!