Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/straipsniai/elektronika/55434/geriausiu-vaikams-skirtu-robotu-desimtukas/spausdinti/

Geriausių vaikams skirtų robotų dešimtukas

Publikuota: 2016-07-08 07:25
Tematika: Elektronika, technika
Skirta: Pradedantiems
Aut. teisės: ©Robotika.lt
Inf. šaltinis: Robotika.lt

Norite padovanoti savo vaikui tokį žaislą, kuris greitai neatsibostų, būtų smagus ir įvairiapusiškai jį lavintų? Puikus pasirinkimas – robotiniai žaislai. Portalas ezvid.com sudarė geriausių vaikams skirtų robotų Top 10 sąrašą, kuriame tikrai rasite kažką, kas patiks jūsų sūnui ar dukrai.


Norite padovanoti savo vaikui tokį žaislą, kuris greitai neatsibostų, būtų smagus ir įvairiapusiškai jį lavintų? Puikus pasirinkimas – robotiniai žaislai. Portalas ezvid.com sudarė geriausių vaikams skirtų robotų Top 10 sąrašą, kuriame tikrai rasite kažką, kas patiks jūsų sūnui ar dukrai.

Geriausių vaikams skirtų robotų dešimtukas

10. „4M Tin Can“

Jeigu ieškote įperkamo ir itin dideliu įmantrumu nepasižyminčio roboto, tačiau vis tiek norite vaikus supažindinti su konstravimo, inžinerijos ir robotikos pagrindais, „4M Tin Can“ robotas bus puikus pasirinkimas. Tiesa, jums prireiks ir tuščios gėrimų skardinės.

9. „WowWee Robosapien X“

„WowWee Robosapien X“ – tai apdovanojimus pelnęs NASA mokslininko sukurtas humanoido tipo robotas. Robotą galima valdyti išmaniaisiais „iOS“ ar „Android“ sistemos įrenginiais.

8. „Wow Wee Miposaur“

„Wow Wee Miposaur“ – tai neįtikėtinai greitas robotas, besivakantis į rinkinį įeinantį išmanųjį kamuolį. Robotas jo niekada nepameta iš akių. Robotas sugeba sekti kiekvieną žmogaus rankos komandą, bet taip pat geba mąstyti ir savarankiškai.

7. „Zoomer Kitty“

„Zoomer Kitty“ leis jums pasijusti taip, lyg namuose turėtumėte tikrą katę, tačiau jums nereikės valyti jos dėžutės ar jaudintis dėl apdraskytų rankų. Robotinė katė mėgsta žaisti, lakstyti, glaustytis bei murkti, taigi atstos vaikui tikrą augintinį.

6. „Meccano MeccaNoid G15“

Tai mažesnė ir įperkamesnė „G15KS MeccaNoid“ roboto versija. Ji pasižymi tokiomis pačiomis funkcijomis, kaip balso atpažinimas, adaptyvusis mokymasis ir ilgas žodynas. Tai puikus žaislas mokyti vaikus inžinerijos ir konstravimo.

5. „Zoomer Dino“

„Zoomer Dino“ – tai puikus žaislas-robotas vaikui, kuriam patinka dinozaurai. Robotinis dinozauras pasižymi išskirtiniu, akį traukiančiu dizainu ir tvirta konstrukcija, kuri leis žaislu džiaugtis ilgą laiką. „Zoomer Dino“ geba demonstruoti savo emocijas – ima pykti, jeigu patempsite jį už uodegos, o jeigu pasistengsite, galite išmokyti robotą šokti.

4. „Sphero BB-8“

„Sphero BB-8“ – tai išmaniąja programėle valdomas robotas, turintis adaptyvų charakterį, kuris kinta jums kartu žaidžiant. „Sphero BB-8“ reaguoja į žmogaus balsą. Robotas suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų bei planšečių. Robote įtaisyta kamera leis filmuoti jo keliones bei vėliau peržiūrėti holografinius klipus. „Shpero“ įkraunamas USB laidu, turi autonominį kontrolės režimą, taip pat jį nesunku valdyti ir pačiam vartotojui.

3. „Wow Wee RC Robot“

Tai itin smalsumu pasižymintis robotas, kuris neleis nuobodžiauti. „Wow Wee RC Robot“ geba savarankiškai naviguotis tarp objektų, taip pat vadovautis žmogaus rankų gestų komandomis. Orientuotis aplinkoje jam padeda dvi LED lempų akys. Robotas pasižymi dideliu greičiu ir gali akimirksniu šauti iš vietos.

2. „OWI Robotic Arm Edge“

„OWI Robotic Arm Edge“ – tai žaislinė industrinė roboto ranka, kurios alkūnė geba lankstytis 300, o riešas suktis 120 laipsnių kampu. Roboto žnyplės pasižymi dideliu funkcionalumu ir geba sugriebti ir pakelti į orą iki 100 gramų sveriančius objektus.

1. „Meccano MeccaNoid G15 KS“

Tai šauniausias ir labiausiai „humanoidiškas“ robotas, kokį tik galite padovanoti savo vaikui. Robotas geba bendrauti, moka tūkstantį frazių, atpažįsta žmonių balsus bei moka gestikuliuoti rankomis. Ilgiau pažaidus su šiuo robotu, jis net ims atkartoti jūsų judesius. Tai puikus žaislas, leisiantis vaikams išmokti konstruoti bei susipažinti su inžinerija ir robotika.


Robotika.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!