Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/produktai/foto-video/12923/logitech-pristate-patogia-ir-nebrangia-namu-apsaugos-sistema/spausdinti/

„Logitech“ pristatė patogią ir nebrangią namų apsaugos sistemą

Publikuota: 2008-08-29 12:04
Tematika: Fotoaparatai, vaizdo kameros
Inf. šaltinis: Logitech

Nuo šiol namus, biurą ar sodybą galima apsaugoti be didelių investicijų ir sudėtingų diegimo darbų - „Logitech“ pristatė naująsias savo apsaugos kameras. Abi iš asmeninio kompiuterio valdomos kameros gali būti savarankiškai įdiegtos per penkiolika minučių, jos nereikalauja vietinio kompiuterių tinklo, nes duomenis perduoda per elektros tinklus.


Nuo šiol namus, biurą ar sodybą galima apsaugoti be didelių investicijų ir sudėtingų diegimo darbų - didžiausia periferinės įrangos kompiuteriams gamintoja „Logitech“ pristatė naująsias savo apsaugos kameras. Abi iš asmeninio kompiuterio valdomos kameros gali būti savarankiškai įdiegtos per penkiolika minučių, jos nereikalauja vietinio kompiuterių tinklo, nes duomenis perduoda per elektros tinklus. Ši sistema praneša apie judėjimą regos zonoje elektroniniu paštu arba SMS žinutėmis, o per internetą vaizdą galima stebėti ir tiesiogiai.

„Mes be galo džiaugiamės galėdami pristatyti šias apsaugos prekes, - teigia „Logitech“ Europos padalinio viceprezidentas Gregoras Bieleris. – Dirbdami ir suprasdami skaitmenines vaizdo, interneto ir pačio kompiuterio technologijas siekiame, kad jos palengvintų gyvenimą kiekvienam vartotojui ir suteiktų apčiuopiamą naudą. Tuo tarpu saugumas - vienas pagrindinių žmogaus poreikių.“

„Logitech“ apsaugos kameros bus parduodamos komplektais, tačiau jas bus galima nusipirkti ir atskirai. Bus siūlomos dvi rūšys (patalpų vidaus ir išorės stebėjimui): „Logitech Indoor Video Security Master System“ ir „Logitech Outdoor Video Security Master System“.

„Logitech Indoor Video Security Master System“

Novatoriška „HomePlug“ technologija

„Logitech“ vaizdo sistema naudoja novatorišką „HomePlug“ technologiją, kuri užkoduotų duomenų siuntimui naudoja įprastus elektros tinklus, todėl namuose nereikia tiesti naujų laidų ar kurti kompiuterio tinklo. Sistema pajungiama vos per 15 minučių, tam tereikia įrašyti programinę įrangą į kompiuterį, įkišti USB imtuvą ir įjungti kameras.

Transliuojamą vaizdą galima stebėti gyvai arba įrašyti į kietąjį diską. Pastebėjusi judėjimą filmavimo zonoje, ši kamerų sistema iš karto pradeda įrašinėti vaizdą į atminties laikmenas. Patogi programinė įranga su lengvai perprantama sąsaja padės lengvai naršyti po visus įrašus ar keisti nustatymus.

Perspėjimai ir nuotolinė tiesioginė vaizdo peržiūra

Dėka „Logitech“ apsaugos kamerų, išvykus taip pat galima jaustis saugiu. Namuose ar ofise atsiradus judėjimui, pagal nustatymus galima gauti perspėjantį elektroninį laišką ar mobiliojo telefono žinutę. Taip pat internetu galima prisijungti prie slaptažodžiu apsaugotos sistemos ir stebėti vaizdą gyvai - tam tereikia asmeninio kompiuterio ar mobilaus telefono su „Windows Mobile“ operacine sistema.

„Logitech  Outdoor Video Security Master System“

Maksimaliai apsaugai galima išdėlioti iki šešių vidinių ir išorinių „Logitech“ kamerų bet kokia kombinacija.

Laikas ir kaina

Visi „Logitech“ vaizdo apsaugos įrenginiai prekyboje pasirodys rugsėjį. „Logitech Indoor Video Security Master System“ ir „Logitech Outdoor Video Master System“ siūloma mažmeninė kaina – 299,99 eurai. Papildomos „Logitech Indoor“ ir „Logitech Outdoor“ kameros bus siūlomos už 249,99 eurų kainą.


Logitech
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!