Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/projektai/kompiuterija/69953/citynow-pasipilde-naujomis-funkcijomis/spausdinti/

„CityNow“ pasipildė naujomis funkcijomis

Publikuota: 2019-10-03 07:31
Tematika: IT, kompiuteriai ir sistemos
Vykdytojai: Profesionalai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvos prop-tech startuolis „CityNow“ gyventojams atvėrė aktualiausius Lietuvos NT rinkos duomenis, tad nuo šiol bus galima pamatyti, kokiuose rajonuose ir už kokią vidutinę kvadratinio metro kainą perkami naujos statybos butai.


Lietuvos prop-tech startuolis „CityNow“ gyventojams atvėrė aktualiausius Lietuvos NT rinkos duomenis, tad nuo šiol bus galima pamatyti, kokiuose rajonuose ir už kokią vidutinę kvadratinio metro kainą perkami naujos statybos butai. Be to, nuo šiol gyventojai galės sekti planuojamas statybas ne tik Vilniuje, bet ir Kauno bei Klaipėdos miestuose.

Vilniaus projektų žemėlapis
Vilniaus projektų žemėlapis

„Naujos funkcijos padės aktyviai NT rinkos nesekantiems pirkėjams dar paprasčiau sužinoti už kokią kainą ir kokiame rajone šiuo metu labiausiai perkamas būstas. Netrukus naujomis funkcijomis galės naudotis ne tik Vilniaus, bet ir Kauno bei Klaipėdos gyventojai. Šiuo metu jau renkame duomenys, kurių reikia tokiai galimybei“, – sako „CityNow“ įkūrėjas Vilius Visockas.

Ateityje „CityNow“ ketina didinti duomenų filtrų ir pjūvių skaičių. „Šiuo metu laukiame pasiūlymų iš gyventojų ir NT plėtotojų apie tai, kokie papildomi duomenys yra aktualūs rinkai, galėtų būti atverti ir pavirsti naujais pjūviais mūsų įrankyje. Tad kviečiame aktyviai įsitraukti visus susidomėjusius ir drauge padėti įgyvendinti „CityNow“ misiją – užtikrinti, kad kiekvienas, pirkdamas didžiausią savo gyvenime pirkinį, jaustųsi saugus ir informuotas“, – sako V. Visockas.

„CityNow“ duomenys apie naujus NT projektus agreguojami kasdien ir pateikiami per lengvai suprantamus infografikus realiu laiku. „CityNow“ duomenų pateikimas pritaikytas peržiūrai mobiliajame telefone.

„CityNow“ – startuolis, skirtas padėti sekti naujus NT projektus ir išsirinkti naujos statybos būstą didžiuosiuose Lietuvos miestuose (Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje). Projektas startavo prieš metus ir šiuo metu kasdien pritraukia apie pusę tūkstančio aktyvių būsto pirkėjų auditoriją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!