Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/projektai/ivairus/39269/tikslas-laisve-liaudies-balsui-pasiektas/spausdinti/

Tikslas „laisvė liaudies balsui“ – pasiektas!

Publikuota: 2013-04-17 18:03
Tematika: Organizaciniai, planavimo
Vykdytojai: Profesionalai
Inf. šaltinis: ACME Europe, UAB

Nors vos prieš mėnesį, kovo 01 dieną, startavęs projektas „acme®xperts“ dar tik įpusėjo, tačiau jau spėjo sulaukti didelio pasisekimo ir pateisinti organizatorių lūkesčius.


Tikslas „laisvė liaudies balsui“ – pasiektas!Nors vos prieš mėnesį, kovo 01 dieną, startavęs projektas „acme®xperts“ dar tik įpusėjo, tačiau jau spėjo sulaukti didelio pasisekimo ir pateisinti organizatorių lūkesčius. Projekto tikslas – atrinkti 10 nešališkų IT ekspertų komandą, rašančią acme produktų apžvalgas.

Projektas tęsis iki 2014 m. birželio 1 dienos, o visus apžvalgoms pateiktus įrenginius ekspertai gaus nemokamai. Vos per mėnesį šis analogų neturintis projektas sulaukė net 350 dalyvių paraiškų, iš viso parašyta apie 50 intriguojančių produktų apžvalgų.

„Jau spėjome apdovanoti šešis lyderius, gavusius po 500 Lt dovanų čekį, apsipirkti mūsų internetinėje svetainėje. Smagu, jog apžvalgininkai nebijo reikšti savo nuomonės, išsako ne tik pagyrimus, bet ir objektyvią kritiką. Dauguma rašančiųjų išties nemažai išmano apie IT įrenginius, pateikia ne tik mėgėjišką, bet ir profesionalią nuomonę. Visus pastebėjimus labai vertiname, pasistengsime atsižvelgti į juos, kurdami kitus produktus. Ekspertų apžvalgos ypač naudingos ir mūsų produktų vartotojams. Jiems tai puiki proga išgirsti nešališką nuomonę“, – teigia „ACME Europe“ rinkodaros vadovas Marijus Aliulis.

Norintys dalyvauti konkurse vis dar gali prisijungti. Apžvalgas konkursui galima pateikti iki gegužės 15 d. Konkurso pabaigoje išrinksime 10 stipriausiųjų komandą, kuri tiesiogiai prisidės ir padės kuriant naujus poduktus.


ACME
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!