Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/projektai/ivairus/36877/teo-projektas-ugdys-moksleiviu-verslumo-igudzius-ir-pades-renkantis-profesija/spausdinti/

TEO projektas ugdys moksleivių verslumo įgūdžius ir padės renkantis profesiją

Publikuota: 2012-10-24 13:15
Tematika: Organizaciniai, planavimo
Vykdytojai: Profesionalai
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO pradeda unikalų profesinio ugdymo ir kūrybiškumo skatinimo projektą, skirtą vyresniųjų klasių moksleiviams – „TEO burės“.


TEO projektas ugdys moksleivių verslumo įgūdžius ir padės renkantis profesijąDidžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO pradeda unikalų profesinio ugdymo ir kūrybiškumo skatinimo projektą, skirtą vyresniųjų klasių moksleiviams – „TEO burės“. Projekte dalyvausiantys moksleiviai per rudens atostogas galės išbandyti save versle, įgyti rinkodaros, lyderystės ir komandinio darbo patirties.

Projekte „TEO burės“ dalyvaus dvidešimt konkurso būdu atrinktų Vilniaus miesto 10–11 klasių moksleivių, kuriems paskutiniai metai prieš abitūrą neretai tampa apsisprendimo dėl profesinio kelio laikotarpiu. TEO įgyvendinamas projektas leis moksleiviams pasitikrinti savo sugebėjimus keliose verslo srityse: rinkodaros, produktų plėtros, reklamos ir komunikacijos bei susipažinti su telekomunikacijų verslu.

Moksleiviai nuo spalio 25 iki lapkričio 2 dienos, dirbdami kartu su TEO specialistais, kurs naujas verslo idėjas, prisidės tobulinant esamas TEO paslaugas ir jų komunikaciją. Projekto dalyviai dalyvaus specialiai jiems skirtame kūrybiškumo seminare su aktore Sonata Visockaite ir komandinio darbo mokymuose su šios srities ekspertu, Rytų kovos menų meistru Jordanu Poškaičiu.

„Įgiję naujų įgūdžių ir išbandę save didelę patirtį turinčioje telekomunikacijų bendrovėje, moksleiviai galės įvertinti savo galimybes verslo įmonėje, o gal kai kuriems projektas padės atskleisti jų, kaip būsimų telekomunikacijų, rinkodaros ar kitų sričių specialistų, gabumus. Manome, kad vyresniųjų klasių moksleiviams tai bus tikrai vertinga patirtis prieš startą į profesinį pasirengimą“, – tvirtina TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

N. Ivanausko teigimu, šis projektas taip pat padės TEO geriau suprasti kaip mąsto ir kaip gyvena jauni žmonės – esami ir būsimi bendrovės paslaugų vartotojai.

Projektą „TEO burės“ TEO įgyvendina kartu su neformalaus ugdymo organizacija VšĮ „Sėkmės mokykla“.

„Moksleiviai jau dešimtoje klasėje turi apsispręsti, kokį tolimesnį mokymosi profilį pasirinkti, taigi, ir ką norėtų dirbti ateityje. Tačiau būdami mokykloje, jie net nenutuokia, kaip atrodo įprasta darbo diena, kokie yra darbo krūviai ar kokios kompetencijos reikalingos darbe. Šis projektas – tai unikali galimybė šiuos dalykus išsiaiškinti dar būnant mokyklos suole“, – projekto pasisekimu neabejoja VšĮ „Sėkmės mokykla“ vadovas Nerijus Buivydas.


TEO LT
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!