Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/projektai/elektronika/27136/selteka-skaitmeniniu-tv-imtuvu-gamybai-skirta-es-parama/spausdinti/

„Selteka“ skaitmeninių TV imtuvų gamybai skirta ES parama

Publikuota: 2011-01-18 14:02
Tematika: Elektronika, automatika
Vykdytojai: Profesionalai
Inf. šaltinis: Selteka, UAB

Siekdama tobulinti savo teikiamas paslaugas UAB „Selteka“ pateikė paraišką Europos Sąjungos struktūriniams fondams projektui „Hibridinių multimedijos mazgų su e. funkcijomis sukūrimas“.


UAB „Selteka“ siūlo originalius televizijos ir įterptinių technologijų gaminius, teikiame įvairių elektronikos produktų surinkimo paslaugas užsakovams iš Lietuvos, Europos ir Rusijos rinkų. Įmonės veikla – programinės ir techninės įrangos kūrimas ir tobulinimas, gamybos paruošimas, komponentų pirkimas, įvairių elektronikos produktų gamyba nuo spausdintinės plokštės surinkimo iki gatavos produkcijos.

Elektroninių produktų surinkimo srityje visų pirma orientuojamės į apšvietimo, apsaugos sistemų, IT technologijų ir skaitmeninės TV gaminius. Ypač didelė patirtis sukaupta projektuojant ir gaminant aukšto dažnio produktus.

Siekdama tobulinti savo teikiamas paslaugas įmonė pateikė paraišką Europos Sąjungos struktūriniams fondams projektui „Hibridinių multimedijos mazgų su e. funkcijomis sukūrimas“. Šiuo projektu siekiama sukurti ir gaminti Lietuvos bei užsienio rinkoms didesnės pridėtinės vertės skaitmeninės TV imtuvus, numatoma išplėsti jų funkcines galimybes, suteikiant TV žiūrovams galimybę papildomai naudotis e. paslaugomis. Tai leistų gauti TV ekrane pamatyti komunalinių mokesčių sąskaitas, distancinio pultelio pagalba suvesti skaitiklių rodmenis, apmokėti sąskaitas, nusipirkti bilietus viešajam transportui, koncertus, kiną ir pan. Panaudojant ES paramą projektas įgyvendintas greičiau ir efektyviau.

„Selteka“ skaitmeninių TV imtuvų gamybai skirta ES parama

Projekto pavadinimas: Hibridinių multimedijos mazgų su e-funkcijomis sukūrimas (NR. VP1.3-ŪM-02-K-01-037)

Projekto vertė: 1 084 056 litai.

Europos Sąjungos struktūrinio fondo parama: 598 831 litai

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!