Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/rysiai/70263/kaip-greiciau-gauti-atnaujinima-savo-xiaomi-telefonui-trys-paprasti-budai-kaip-atsinaujinti-miui-versija/spausdinti/

Kaip greičiau gauti atnaujinimą savo „Xiaomi“ telefonui? Trys paprasti būdai kaip atsinaujinti „MIUI“ versiją

Publikuota: 2019-10-25 17:21
Tematika: Ryšio technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ jau kuris laikas pradėjo savo išmaniųjų telefonų atnaujinimus į naująją „MIUI 11“. Tokį atnaujinimą visai neseniai gavo ir „Xiaomi Mi 9T“, tačiau ne visi vartotojai iškart gauną naujinį. Ką daryti tokiu atveju?

„Xiaomi“ jau pateikė „MIUI 11“ naujinį ne tik „Mi 9T“, bet ir „POCOPHONE F1“, „Redmi Y3“, „Redmi Note 7S“, „Redmi 7“, „Redmi 7A“, „Xiaomi Mi 8“, „Xiaomi Mi Mix 3“, „Redmi K20“, „Redmi Note 7“, „Redmi Note 7 Pro“, „Xiaomi Mi 8 Pro“, „Xiaomi Mi 8 Lite“ ir „Xiaomi Mi Mix 2s“. Jeigu turite vieną iš šių telefonų, tačiau dar negavote atnaujinimo – pateikiame Jums tris galimus variantus kaip paspartinti šį procesą.

Kaip greičiau gauti atnaujinimą savo „Xiaomi“ telefonui? Trys paprasti būdai kaip atsinaujinti „MIUI“ versiją

Taigi, visų pirma Jums reikėtų nueiti į nustatymus ir surasti skiltį „About phone“ ir ten surasti atnaujinimų langą. Jeigu jame sakoma, kad Jūsų telefonas naudoja naujausią operacinės sistemos versiją – pabandykite kelis kartus paspausti „Check for updates“. Kartais keletas paspaudimų iš eilės gali padėti gauti atnaujinimą, kuris dėl kažkokių priežasčių užstrigo kažkur pakeliui į Jūsų telefoną.

Antrasis variantas, kuris gali Jums padėti gauti naująją „MIUI 11“ – tai yra pasikeisti regioną. Nustatymuose susirandame regiono pasirinkimo opciją ir pasirenkame, pavyzdžiui, Indiją. Tai neturės jokios įtakos Jūsų telefonui, tačiau tai gali padėti atsinaujinti „MIUI“ versiją. Kai pakeisite regioną – grįžkite į atnaujinimų nustatymus ir pabandykite patikrinti ar atsirado naujinys.

Jeigu ir tai nepadeda – tuomet yra dar vienas variantas, kurį galima būtų išbandyti. Tiesa, mes nerekomenduojame šio metodo jeigu nesate tikri ką darote. Norint pasinaudoti šiuo variantu, Jums reikės atsisiųsti aplikaciją „Downmi“. Ši programėlė suteiks Jums prieigą prie naujausių „MIUI“ atnaujinimų, kuriuos galėsite parsisiųsti į savo telefoną. Jums reikia surasti savo išmanųjį telefoną, pasirinkti „Global Stable“ ir parsisiųsti.

Kai parsisiųsite, tuomet pasinaudoję failų tvarkyklės aplikacija perkeliame parsisiųstą failą į „downloaded_rom“ katalogą. Tuomet grįžtame į atnaujinimų nustatymus ir paspaudžiame kelis kartus ant logotipo kol atsiras įspėjimo ženkliukas. Tuomet spaudžiame ant meniu, kuris pažymėtas trimis taškiukais. Tuomet renkamės „Select update package“ ir surandame atsisiųstą atnaujinimą.


Telefonai.eu
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!