Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/rysiai/69803/suzinokite-kaip-klausytis-youtube-vaizdo-reportazo-neatrakinus-ismaniojo-telefono/spausdinti/

Sužinokite kaip klausytis „Youtube“ vaizdo reportažo neatrakinus išmaniojo telefono!

Publikuota: 2019-09-21 17:40
Tematika: Ryšio technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų bent kartą esame susimąstę apie tai kaip būtų galima klausytis norimos dainos ar pokalbių laidos per „Youtube“, kuomet mūsų išmaniojo telefono ekranas užrakintas. Taip, tam galima rasti įvairiausių programėlių, kurios leis Jums tai padaryti, tačiau jos arba kainuoja arba turi nemažai reklamų.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Tačiau mes žinome būdą kaip klausyti norimus „Youtube“ platformoje esančius vaizdo reportažus be jokių papildomų programėlių, o viskas yra itin paprasta. Viskas ką Jums reikia padaryti – tai turėti internetinę naršyklę „Google Chrome“ arba „Mozilla Firefox“. Jeigu dar neturite – rekomenduojame parsisiųsti.

Kai jau turite vieną iš aukščiau įvardintų naršyklių – belieka nukeliauti į „Youtube“ svetainę ir paspausti viršuje ant naršyklės nustatymus atidarančių trijų taškų. Iš pasirodžiusių punktų pasirenkama „Request dekstop site“ kas ir suteiks Jums galimybę klausytis „Youtube“ net ir užrakinus savo išmanųjį telefoną.

Norėtumėme atkreipti dėmesį, jog užrakinus telefoną Jums dar reikės papildomai įjungti ekraną ir paspausti grojimo mygtuką ant ekrane matomo naršyklės valdiklio. Verta paminėti, jog ši gudrybė veikia ne tik „Android“, tačiau ir „iOS“ operacinę sistemą turinčiuose įrenginiuose.


Telefonai.eu
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!