Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/86554/suzinokite-kaip-atstatyti-facebook-slaptazodi-net-jei-neturite-reikiamu-duomenu/spausdinti/

Sužinokite, kaip atstatyti „Facebook“ slaptažodį net jei neturite reikiamų duomenų

Publikuota: 2023-03-24 20:12
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Socialiniai tinklai tapo bene pagrindiniu bendravimo kanalu – čia saugome ne tik nuotraukas, bet ir kitus itin svarbius asmeninius duomenis. Tačiau sukčiams pasisavinus jūsų paskyrą, praradus įrenginį ar pamiršus prisijungimą, visa ši informacija staiga tampa nepasiekiama.

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.
„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Šiai dienai atgauti „Facebook“ paskyrą yra ganėtinai paprasta, o tai padaryti galima net ir tuo atveju kai jūsų naudota el. pašto dėžutė jau nebeegzistuoja, o ir telefono numeris nurodytas klaidingai. Šiandien pateikiame jums trumpą gidą kaip lengvai pasikeisti savo „Facebook“ paskyros slaptažodį, kuomet nepavyksta jo prisiminti.

Kaip atkurti „Facebook“ paskyros slaptažodį?

Paspauskite šią nuorodą, įveskite savo „Facebook“ paskyroje naudojamus duomenis - el. paštą, arba tel. numerį. Pasirinkite „Paieška“ (angl. Search) ir jums bus parodyti visi galimi prisijungimo prie jūsų „Facebook“ paskyros būdai.

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Pasirinkite, kaip norite gauti laikiną prisijungimo kodą. Spauskite „Tęsti“ (angl. Continue).

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Jungdamiesi prie „Facebook“ paskyros, pasinaudokite jums išsiųstu laikinu prisijungimo kodu ir prisijunkite prie paskyros.

Kaip prisijungti prie „Facebook“ paskyros be slaptažodžio ir el. pašto?

Jei neturite prieigos prie savo „Facebook“ paskyroje naudojamo el. pašto, tel. numerio ar kitų kontaktų, pasinaudokite puslapio apačioje esančia nuoroda „Nebegalite viso to pasiekti?“ (angl. No longer have access to these?) . Savo paskyrą galėsite susigrąžinti, jeigu jungiatės iš savo pagrindinio įrenginio, kurį jau prieš tai naudojote prisijungimui prie „Facebook“ paskyros.

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Šį įrenginį sistema atpažins ir leis jums atkurti būtiniausius paskyros nustatymus. Iš pradžių „Facebook“ jums pateiks informaciją kokie pakeitimai bus padaryti ir kokia to priežastis. Jeigu viskas tinka – spaudžiame „Start“. Kitame lange jums reikės įvesti el. pašto adresą, kurį norite naudoti savo paskyroje. Nurodome jį ir spaudžiame „Get Code“.

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Nurodytu el. paštu jūs gausite kodą, kurį privalu įvesti sekančiame žingsnyje. Pasitikriname savo pašto dėžutę ir įvedame atsiųstą kodą. Tai padarius spaudžiame „Patvirtinti“.

„Facebook“ programėlė / Luko Snarskio nuotr.

Įvedus patvirtinimo kodą jums reikės pateikti asmens dokumentą, kurį galima nufotografuoti su kompiuteryje ar telefone esančia kamera. Toks procesas užtruks kol „Facebook“ patikrins jūsų pateiktą informaciją, tačiau tai vis tiek padės atgauti paskyrą.


Telefonai.eu
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!