Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/77131/it-verslo-irankiu-tobulinimo-poreikis-nelikus-kantrybes-pirkti/spausdinti/

IT verslo įrankių tobulinimo poreikis nelikus kantrybės pirkti

Publikuota: 2021-03-06 20:14
Tematika: Programinė įranga
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Šiandien yra taip: „Google“ paieškoje įvedi reikiamą frazę ir išsirenki iš rezultatų 1-ame „Google“ puslapyje. Atsivertei puslapį su paslaugomis ar prekėmis ir nuperki ar užsakai. Viskas. Daugiau nieko. Greitai ir patogiai. Jokio laiko gaišimo ieškojimams, analizavimui, palyginimams. Randi ir nuperki. Per ~1 min. / 5 min. Tačiau, ne visur įvyksta toks greitas apsilankymas...

IT verslo įrankių tobulinimo poreikis nelikus kantrybės pirkti
Asociatyvi nuotr.

Verslininkai klysta manydami, jog jeigu jų prekės ir paslaugos geros, kokybiškos, tai visi klientai ieškos ir pirks jų prekes, teikiamas paslaugas, net jei jų „webas“ ar „eshopas“ blogai veikia, t.y. lėtai kraunasi, yra nepatogus apmokėjimo būdas, ilga registracija ir t. t. Nereikia būti tokiems įsitikinusiems. Juk tai žiauriai erzina! Tikrai ne visi pirks. Apsilankys, apsisuks ir išeis. Daugelis taip daro, jei iš karto negauna to, ko nori. Įsivaizduokite save jų vietoje, juk tikrai susierzinate, kai negalite puslapyje kažko greitai įsigyti. Taip yra dėl to, jog nebeliko kantrybės. Tiesiog nebėra. Kantrybė pirkti liko praeityje.

IT ir marketingo specialistai jau seniai su tuo susitaikė ir rado būdą, kaip žmogui pirkti neturint kantrybės ir jausti apsipirkimo malonumą. Deja, bet ne visi verslininkai tą supranta ir nori savo verslo įrankius tobulinti. Taip jie praranda galimybę padidinti savo pelną.

Juk suprantama, kad įvairių prekių įsigijimas – tai ne duonos kasdieninės poreikis, jog galima būtų apsišarvuoti kantrybe ir palaukti, kol svetainė užsikraus, kol prekių krepšelį pagaliau pavyks apmokėti, kol bus užpildyta ilga registracija dėl paslaugų užsakymo ir t. t.

Reiktų įsisąmoninti vieną paprastą dalyką – šiandieniniame pasaulyje nebeliko kantrybės pirkti.

Tai ką gi daryti norint išlaikyti esamus klientus ir pritraukti naujų?

Labai paprasta – tiesiog turėti GERAI sukurtą interneto svetainę ar e. parduotuvę, kurioje apsilankius gaunama visko, ko norima atlikus vos porą paspaudimų. Vartotojas-klientas net nepastebės, kaip įsigijo prekių, užsiregistravo teikiamoms paslaugoms ar dar ką užsakė.

Tačiau tam reikalingas profesionalus ir kokybiškas svetainių kūrimas. Šitaip klientams nereikės nė lašo kantrybės, o svetainių ir el. parduotuvių savininkams pelnas tik didės.

Gyventi ir užsiimti verslu paprasčiau, kai nereikia laukti!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!