Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/75169/whatsapp-leis-nutildyti-nepageidaujamus-pokalbius-kaip-tai-padaryti/spausdinti/

„WhatsApp“ leis nutildyti nepageidaujamus pokalbius. Kaip tai padaryti?

Publikuota: 2020-10-27 10:12
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų žino bendravimui skirtą programėlę „WhatsApp“. Tai neabejotinai viena populiariausių tokio pobūdžio aplikacijų ir daugelis iš Jūsų neabejotinai esate ją išbandę. „WhatsApp“ išleido naujinį, kuris leidžia vartotojams visam laikui nutildyti pokalbius.

„WhatsApp“ leis nutildyti nepageidaujamus pokalbius. Kaip tai padaryti?

Anksčiau bendrovė vartotojams leido nutildyti pokalbius iki vienerių metų, po to pokalbiai būdavo automatiškai nebetildomi. Tačiau nuo dabar „WhatsApp“ vartotojai galės visam laikui nutildyti pokalbius, nes bendrovė „vienerių metų“ parinktį pakeitė parinktimi „visam laikui“.

Parinktis „nutildyti visam laikui“ šio mėnesio pradžioje buvo įdiegta į „Android“ ir „iOS“ „WhatsApp Beta“ versiją ir dabar prieinama visiems vartotojams. Jei norite visam laikui nutildyti pokalbius, atlikite šiuos veiksmus:

  • Atidarykite „WhatsApp“ ir palaikykite nuspaudę pokalbį, kurį norite nutildyti;
  • Iš viršutinio meniu pasirinkite „nutildymo“ piktogramą;
  • Norėdami nutildyti pokalbį visam laikui, nutildymo nustatymuose pasirinkite „Visada“.
„WhatsApp“ leis nutildyti nepageidaujamus pokalbius. Kaip tai padaryti?

Ši parinktis gali būti nustatyta tiek atskiriems, tiek grupių pokalbiams. „WhatsApp“ pristatė šią funkciją „Android“ ir „iOS“ vartotojams. Bendrovė taip pat įtraukė ją į „WhatsApp Web“ versiją, šią funkciją galite pasiekti dešiniuoju pelės mygtuku spustelėdami individualų/grupės pokalbį ir pasirinkdami „nutildyti pranešimus“. „WhatsApp“ „Android“ ir „iOS“ vartotojai turės atsisiųsti naujausią versiją iš „Google Play“ ar „App Store“ parduotuvės, kad galėtų naudotis parinktimi „nutildyti visam laikui“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!