Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/73277/kaip-isjungti-issokancias-steam-reklamas-ir-pasiulymus/spausdinti/

Kaip išjungti iššokančias „Steam“ reklamas ir pasiūlymus

Publikuota: 2020-06-10 10:41
Tematika: Programinė įranga
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Paleidus programą „Steam“ dažniausiai vartotojus pasitinka iššokantis langas su reklamomis ar pranešimais apie žaidimų atnaujinimus. Visgi kai kuriuos vartotojus tai trikdo, todėl pamokysime kaip išjungti šiuos iššokančius pasiūlymus.

Kaip išjungti iššokančias „Steam“ reklamas ir pasiūlymus

Šią funkciją galima išjungti „Steam“ nustatymų meniu. Kad jį atsidarytumėte, programos viršutiniame kairiajame kampe paspauskite „Steam“ ir pasirinkite „Settings“. Jeigu naudojate „Mac“, galite naudoti klavišų kombinaciją, kad atidarytumėte „Steam“ nuostatų meniu. Tai galite padaryti paspaudę Cmd+.

Atsidarę nustatymų arba nuostatų meniu, kairėje lango pusėje pasirinkite „Interface“. Nuimkite varnelę nuo „Notify me about additions or changes to my games, new releases, and upcoming releases“. Tokiu būdu išjungsite iššokančias reklamas.

Viską atlikus paspauskite „OK“, kad patvirtintumėte pakeitimus. Jeigu vėl norėsite sulaukti pasiūlymų, paprasčiausiai grįžkite į šį meniu ir vėl uždėkite varnelę prie minėto nustatymo. „Steam“ iššokantys pranešimai padeda sužinoti apie įvairius atnaujinimus arba naujienas, kurios jus gali sudominti. Visgi tai paskirčiai galite redaguoti „Steam“ paieškos nustatymus, užuot pasikliovę iššokančiais pranešimais.


Sugedo.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!