Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/72462/pamirsote-slaptazodi-sis-paprastas-budas-leis-ji-surasti-google-chrome-narsykleje/spausdinti/

Pamiršote slaptažodį? Šis paprastas būdas leis jį surasti „Google Chrome“ naršyklėje

Publikuota: 2020-04-08 14:14
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV milžinės „Google“ sukurta operacinės sistema „Android“ jau eilę metų yra populiariausia visame pasaulyje, o jos panaudojimo galimybės – itin plačios. Ši platforma naudojama televizoriuose, išmaniuose laikrodžiuose, planšetėse ar telefonuose. Niekam ne paslaptis, jog dauguma „Android“ įrenginių turi ir „Google“ sukurtas programėles, tokias kaip „Maps“, „Sarch“ ar interneto naršyklę „Chrome“.

Pamiršote slaptažodį? Šis paprastas būdas leis jį surasti „Google Chrome“ naršyklėje

Kaip ir operacinė sistema, taip ir „Google“ sukurta interneto naršyklė „Chrome“ yra tarp populiariausių. Prisijungus su savo „Google“ paskyrą, ja galima naudoti telefonuose, kompiuteriuose ar kur kitur, o visa informacija išliks išsaugota. Tačiau ką daryti jeigu netyčia pamiršote kažkokį slaptažodį?

Jeigu saugote savo slaptažodžius „Google Chrome“ naršyklėje – tai neturėtų būti problema. Kiekvieną kartą kai jungiatės puslapyje, kuriame jau buvote prisijungęs ir išsaugojote savo slaptažodį – „Chrome“ pats pasiūlys panaudoti tą slaptažodį. Tačiau ką daryti jeigu naudojate kažkokį kitą įrenginį ir reikia rankiniu būdu suvesti slaptažodį?

Tokiu atveju Jums reikėtų peržiūrėti „Chrome“ naršyklėje išsaugotus slaptažodžius, o tai padaryti pakankamai paprasta. Žemiau pateikiame Jums informaciją kaip tai padaryti:

  1. Atsidarykite „Chrome“ naršyklę savo išmaniajame telefone;
  2. Spauskite ant trijų navigacijos taškelių dešiniajame naršyklės kampe ir tuomet pasirinkite Nustatymai punktai;
  3. Atsidariusiame lange spaudžiame Slaptažodžiai ir naujame lange Jūs galite matyti visus puslapius, kur išsaugoti Jūsų slaptažodžiai;
  4. Jūs galite pasinaudoti paieška arba tiesiog susirasti puslapį, kurio slaptažodį pamiršote;
  5. Spaudžiate ant to puslapio ir atsidariusiame naujame lange spaudžiame akies simbolį, kur po papildomos autorizacijos bus parodytas Jūsų slaptažodis.

Tikimės, jog Jums pavyko surasti ir peržiūrėti „Google Chrome“ naršyklėje išsaugotus slaptažodžius. Tiesą pasakius, kone analogiška procedūra yra atliekama ir kitose interneto naršyklėse, todėl jeigu nesinaudojate „Chrome“, o vietoj to turite „Microsoft Edge“, „Mozilla Firefox“, „Opera“ ar kokią kitą naršyklę – Jums iš esmės reikės atlikti tuos pačius veiksmus.


Telefonai.eu
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!