Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/66106/kaip-android-sistemoje-sukurti-atsargine-kopija-kurios-duomenys-butu-saugomi-google-drive-virtualioje-saugykloje/spausdinti/

Kaip „Android“ sistemoje sukurti atsarginę kopiją, kurios duomenys būtų saugomi „Google Drive“ virtualioje saugykloje

Publikuota: 2018-11-30 12:15
Tematika: Programinė įranga
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

„Android OS“ jau seniai gali įkelti duomenis ir nustatymus į „Google Drive“ debesį. Tačiau iki šiol ši sistema veikė automatiniu režimu, nedalyvaujant naudotojui. Naujos atsarginės kopijos kūrimas prasidėdavo tik tada, kai įrenginys buvo prijungtas prie maitinimo šaltinio ir „Wi-Fi“ tinklo.

Kaip „Android“ sistemoje sukurti atsarginę kopiją, kurios duomenys būtų saugomi „Google Drive“ virtualioje saugykloje

Naujausiame „Google“ paslaugų atnaujinime atsirado galimybė atsarginę kopiją paleisti rankiniu būdu. Štai kaip tai padaryti.

  • Atidarykite savo operacinės sistemos nustatymus ir raskite „Google“ skyrių.
  • Eikite į skyrių „Atsarginė kopija“. Čia pamatysite mygtuką „Pradėti kopijavimą“. Žemiau pateikiamas duomenų, kurie bus išsaugoti jūsų paskyroje, sąrašas. Tai apima skambučių žurnalus, pranešimus, kontaktus, „Android“ nustatymus, nuotraukas ir vaizdo įrašus bei programų duomenis, kurie palaiko šią funkciją.
  • Spustelėkite mygtuką „Pradėti kopijavimą“ ir laukite proceso pabaigos.

Ši funkcija naudinga tais atvejais, kai jums reikia greitai išsaugoti visus svarbius duomenis saugioje vietoje. Pavyzdžiui, jei įsigijote naują išmanųjį telefoną ir norite į jį perkelti visą reikalingą informaciją, įskaitant sistemos nustatymus, programas, adresatus ir pranešimus.

Rankiniu būdu atsarginė kopija „Android“ išmaniuosiuose telefonuose atliekama etapais kartu su programinės įrangos naujinimais. Jei ši funkcija jums vis dar neprieinama, įsitikinkite, kad įdiegėte naujausią „Google“ paslaugų versiją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!