Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/65452/kaip-is-nuotraukos-pasalinti-portreto-rezima-ios-photos-aplikacijoje/spausdinti/

Kaip iš nuotraukos pašalinti portreto režimą „iOS“ „Photos“ aplikacijoje

Publikuota: 2019-01-28 07:14
Tematika: Programinė įranga
Aut. teisės: ©MacArena.lt
Inf. šaltinis: MacArena.lt

Portreto režimas puikiai tinka fotografuoti portretus, tačiau kartais panaudojus šį režimą supranti, kad antras planas taip pat svarbus ir nuotraukoje jis per daug neryškus. Tai ne problema. Portreto režimą nesunkiai galima panaikinti „iOS“ operacinės sistemos „Photos“ aplikacijoje.

  1. Atidarykite „Photos“ aplikaciją savo „iPhone“.
  2. Pasirinkite ir atidarykite nuotrauką nufotografuotą naudojant „Portrait“ režimą.
  3. Paspauskite ant geltoname fone, ekrano viršuje esančio „Portrait“ užrašo. Šis taps pilkas, o antras planas nuotraukoje ryškesnis.
  4. Paspauskite Done mygtuką ekrano apačioje.
Kaip iš nuotraukos pašalinti portreto režimą „iOS“ „Photos“ aplikacijoje

Portreto režimą nuotraukai, kuri nufotografuota pritaikant „Portait“ nuostatas galima bet kada nuimti ir pridėti. Kadangi yra tokia galimybė, daugelį nuotraukų, kuriose yra žmogus aš fotografuoju „Portrait“ režimu ir vėliau, jei man norisi matyti foną ryškesnį, aš taip ir padarau aukščiau aprašytu būdu.

Atidarius nuotrauką padarytą „Photos“ režimu „Photos“ aplikacijoje, lango viršuje dega užrašas „Portrait“. Jei šis užrašas rašomas geltoname fone – portreto režimas nuotraukai yra pritaikytas, jei pilkame – išjungtas. Nuotraukoms, kurios nebuvo fotografuojamos „Portrait“ režimu – užrašas nebus rodomas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!