Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/63285/ka-daryti-jei-iphone-x-issijunge-ir-neveikia-face-id/spausdinti/

Ką daryti, jei „iPhone X“ išsijungė ir neveikia „Face ID“

Publikuota: 2018-05-14 07:06
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Ramūnas Blavaščiūnas
Aut. teisės: ©MacArena.lt
Inf. šaltinis: MacArena.lt

Ką daryti jei „iPhone X“ išsijungė ir neveikia „Face ID“Jei pastebėjote, kad jūsų „iPhone X“ nustojo veikti „Face ID“, gali būti kad to priežastis – nustojusi funkcionuoti „TrueDepth“ kamera. Pasirodo, tai ne gali būti ne klaida, o nusimušusi aparatinė įranga.

Kas pateikiama šiame pranešime

„iPhone X“ telefone gali būti pateikiamas pranešimas „A problem was detected with the TrueDepth Camera. Face ID has been disabled.“ (Aptikta su „TrueDepth“ kamera susijusi problema. „Face ID“ išjungta.).

Kodėl pateikiamas šis pranešimas

„iOS“ sistemoje naudojamų diagnostikos priemonių aptikta su „TrueDepth“ kamera susijusi problema, kuri gali būti šios kameros netinkamo veikimo priežastimi. Ir toliau galėsite naudoti „iPhone X“, tačiau kol nebus suteikta „iPhone X“ techninė priežiūra, negalėsite kartu naudoti priekinės kameros ir „Face ID“, „Animoji“ ir kai kurių kitų funkcijų.

Kokių veiksmų reikia imtis

Pristatykite „iPhone“ telefoną „Apple“ įgaliotajam paslaugų teikėjui arba nuneškite į autorizuotą servisą. Be to, galite kreiptis į „Apple“ pagalbos tarnybą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!