Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/61484/kaip-greitai-persiusti-zinutes-messages-programeleje/spausdinti/

Kaip greitai persiųsti žinutes „Messages“ programėlėje

Publikuota: 2017-12-04 07:09
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Ramūnas Blavaščiūnas
Aut. teisės: ©MacArena.lt
Inf. šaltinis: MacArena.lt

Dabar daugelis bendravimui su kitais žmonėmis neretai net neskambina, o paprasčiausiai susirašinėja žinutėmis. Trumposios žinutės tapo tokios populiarios, kad daugelis jas siunčiančių nustemba atsakymo nesulaukę minutės ar poros minučių bėgyje, tikėdamiesi, kad ir kiti nieko neveikia, o tik akis įbedę laukia kol jiems kas nors parašys.

Neretai gautą žinutėje informaciją norime persiųsti kietiems žmonėms ir labiausiai paplitęs žinute gautos informacijos su kitais pasidalinimo būdas yra jos nukopijavimas ir įterpimas, tačiau mano galva, kur kas paprasčiau yra ją tiesiog persiųsti ir „Apple“ tokią galimybę įdiegė „Messages“ aplikacijoje.

Kaip greitai persiųsti žinutes „Messages“ aplikacijoje

Norint persiųsti „Messages“ aplikacijoje gautą žinutę, nepriklausomai nuo to ar tai „iMessage“ ar SMS tipo žinutė ir nesvarbu ar tai tik tekstas, ar paveikslėlis, ar nuoroda, ar visa tai kartu vienoje žinutėje:

  1. atidarykite pokalbį, kurio žinutę ar žinutes norite persiųsti, „Messages“ aplikacijoje (jei jis nėra atidarytas);
  2. paspauskite ant žinutės teksto ir palaikykite nuspaudę – ekrane pasirodys „reakcijų piktogramos“ ir kontekstinis meniu su „Copy“ ir „More…“ parinktimis;
  3. pasirinkus More… galima pažymėti žinutes paliečiant kairiau kiekvienos žinutės pasirodžiusius apskritimus;
  4. pažymėjus visas persiųsti norimas pokalbio žinutes – ekrano apačioje-dešinėje pamatysite persiuntimo (forward) piktogramą;
  5. paspaudus persiuntimo (forward) piktogramą bus atidarytas naujos žinutės langas – jo viršuje esančiame To: laukelyje nurodykite adresatą, kuriam norite žinutes persiųsti.
  6. Paspauskite žinutės siuntimo mygtuką.

Atlikę pirmuosius tris, aukščiau aprašytus žingsnius, ekrano apačioje-kairėje pamatysite šiukšlinės piktogramą – pasirinkę ją galite ištrinti pažymėtas žinutes. Tuo pačiu, jei norite ištrinti visas pokalbio žinutes – galite pasirinkti ekrano viršuje-kairėje esantį Delete All mygtuką.

Žinučių persiuntimas „Messages“ programoje yra paprastas ir greitas veiksmas, kur pas patogesnis nei žinučių kopijavimas ir įterpimas, ypač jei norima persiųsti daugiau nei vienos žinutės tekstą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!