Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/56808/kaip-iphone-7-nustatyti-home-mygtuko-virptelejimo-stipruma/spausdinti/

Kaip „iPhone 7“ nustatyti „Home“ mygtuko virptelėjimo stiprumą

Publikuota: 2016-12-12 07:31
Tematika: Programinė įranga
Autorius: Ramūnas Blavaščiūnas
Aut. teisės: ©MacArena.lt
Inf. šaltinis: MacArena.lt

Naujuose „iPhone 7“ telefonų modeliuose „Home“ mygtukas nejudrus kaip siena ir apie tai, kad jis „paspaustas“ išduoda tik lengvas virptelėjimas. Kaip nustatyti to virptelėjimo stiprumą.

Senesnius „iPhone“ modelius naudoję žmonės neretai nustemba į rankas paėmę „iPhone 7“ ar „iPhone 7 Plus“ telefonus. Spustelėjus jų „Home“ mygtuką – šis nė nebando nusispausti. Viskas veikia, tačiau kurį laiką nepalieka nuojauta, kad jis kažkoks sulūžęs. Ak jau tie įpročiai.

Vienintelis būdas pajusti, kad „Home“ mygtukas spustelėtas naujuose „iPhone 7“ kartos telefonuose yra virptelėjimas (Haptic Feedback). Priklausomai nuo įpratimo ar pirštų jautrumo, šis naujas „efektas“ gali būti per stiprus arba per silpnas. „Apple“ įdiegė galimybę, numatytą virptelėjimo lygį pakeisti pačiam vartotojui.

  1. Atidarykite Settings aplikaciją ir jos ekrane pasirinkite General
  2. Atsidariusiame lange paspauskite ant Home Button (turėkite omenyje, kad šį nustatymą savo telefonuose ras tik „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ naudotojai)
  3. Atlikę šiuos veiksmus pateksite į langą, kuriame galite nustatyti virptelėjimo juntamo paspaudus „Home“ mygtuką stiprumą.
  4. Numatytas yra antrasis-vidurinis stiprumo lygis. Jei norite virptelėjimą padaryti silpnesnį – pasirinkite 1, o jei stipresnį – 3.
    Kaip „iPhone 7“ nustatyti „Home“ mygtuko virptelėjimo stiprumą
  5. Pasirinkę norimą „Home“ mygtuko virptelėjimo intensyvumo lygį – pabandymui spustelėkite „Home“ mygtuką.
  6. Kai radote sau tinkamą „Home“ mygtuko virptelėjimo lygį – paspauskite ant dešiniame viršutiniame ekrano kampe esančio Done užrašo.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!