Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/53051/kaip-istrinti-instagram-informacija-atskleidziancia-jusu-gyvenamaja-vieta/spausdinti/

Kaip ištrinti „Instagram“ informaciją, atskleidžiančią jūsų gyvenamąją vietą?

Publikuota: 2016-01-15 16:13
Tematika: Programinė įranga
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

Jeigu „Instagram“ naudojate jau kurį laiką, gali būti, kad kartu su nuotraukomis paviešinote ir nemažai asmeninės informacijos, rašo „Business Insider“.

Jeigu iki rugpjūčio pasirinkote „Add to Photo Map“ („Priskirti prie nuotraukų žemėlapio“), kiekviena jūsų nuotrauka buvo priskirta ir tam tikrai vietovei ir sudarytas nuotraukų žemėlapis.

Žemėlapiui buvo priskirtos netgi ir tos nuotraukos, kurių padarymo vietos nenurodėte – joms automatiškai priskirta teritorija, iš kurios pasidalinote savo nuotrauka.

Prieš kelis mėnesius „Instagram“ atnaujino savo aplikaciją – nuotraukos, kurių padarymo vieta nenustatyta, nėra priskiriamos žemėlapiui. Dabar, norėdami priskirti nuotrauką, turite specialiai pažymėti jos padarymo vietą.

Tačiau tikėtina, kad jūs, kaip ir dauguma programėlės vartotojų, tiesiog sutikote įsidiegti atnaujinimą, nelabai kreipdami dėmesio, koks tai atnaujinimas.

Jeigu jūsų profilis yra viešas, jame nepažįstamasis gali rasti daug informacijos apie jus – kaip dažnai būnate namie, kiek, kur ir kada keliaujate ir panašiai.

Norite ištrinti geografines nuorodas?

Atsidarykite programėlę ir paspauskite geografinio žymėjimo piktogramą, kuri primena lašą.

Kaip ištrinti „Instagram“ informaciją, atskleidžiančią jūsų gyvenamąją vietą?

Pamatysite nuotraukų žemėlapį. Jeigu norite pradėti trinti nuotraukas iš jo, iš meniu dešiniajame viršutiniame kampe pasirinkite punktą „Edit“ (redaguoti). Paspaudę ant tam tikros geografinės vietovės, pamatysite visas ten darytas nuotraukas. Jeigu norite, kad nesimatytų visų nuotraukų, paspauskite „Deselect All“, jeigu norite paslėpti tik vieną ar kitą nuotrauką, pažymėkite būtent ją.

Kaip ištrinti „Instagram“ informaciją, atskleidžiančią jūsų gyvenamąją vietą?

Jeigu norite padaryti savo „Instagram“ paskyrą privačia, pagrindiniame programėlės lange, dešiniajame viršutiniame kampe esančiame meniu pasirinkite „Private Account“.

Kaip ištrinti „Instagram“ informaciją, atskleidžiančią jūsų gyvenamąją vietą?

15min.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!