Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/programos/51814/kaip-rasti-ir-istrinti-visas-jusu-google-vykdytas-balso-paieskas/spausdinti/

Kaip rasti ir ištrinti visas jūsų „Google“ vykdytas balso paieškas?

Publikuota: 2015-10-16 20:15
Tematika: Programinė įranga
Aut. teisės: ©15min, UAB
Inf. šaltinis: 15min.lt

„Google“ visas vartotojų balso paieškas laiko savo serveriuose, kad lengviau galėtų atpažinti jūsų balsą, nuspėti, ko ieškosite ateityje ir, žinoma, jums siųsti reklamas. Jei norite surasti viską, ką kada nors esate sakęs „Google“, tai galite padaryti labai paprastai, rašo Gizmodo.com.

Jei kurį laiką nesilankėte savo „Google“ paskyroje, galite nustebti, kad ji tapo labai išsami. Savo „Google“ paskyroje www.google.com/account galima rasti viską, ką apie jus žino paieškos milžinas, taip pat uždėti papildomų saugiklių, suasmeninti paskyrą ir padaryti dar aibę dalykų.

Tarp šios informacijos yra ir visos frazės, kurias pasakėte virtualiai asistentei „Google Now“ – tai tos frazės, kurios prasideda žodžiais „OK Google“.

Įėję skiltį „Asmeninė informacija ir privatumas“ ir „Veiklos valdikliai“, matysite sugrupuotą informaciją apie jūsų duomenis, kuriuos turi „Google“.

Kaip rasti ir ištrinti visas jūsų „Google“ vykdytas balso paieškas?

Tuomet „Paieškos ir komandos balsu“ skilties nustatymuose pasirinkę „Tvarkyti istoriją“ rasite visas savo balso užklausas ir galėsite jas perklausyti.

Prie šių duomenų prieigą turite tik jūs ir „Google“ algoritmai. Anot „Google“, balso įrašai naudojami tam, kad algoritmai geriau išmoktų jūsų tartį ir geriau atpažintų sakomas frazes.

Nustatymuose yra galimybė ištrinti visus įrašus ir išjungti jų įrašymo galimybę – tai padarysite „Paieškos ir komandos balsu“ nustatymuose.

Išjungus funkciją ir toliau bus galima vykdyti balso paieškas, tačiau algoritmai nebegalės mokytis atpažinti balso.


15min.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!