Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/kompiuterija/83025/sniege-lt-nauja-patogi-ir-perspektyvi-ypac-plataus-asortimento-internetine-parduotuve/spausdinti/

Sniege.lt – nauja patogi ir perspektyvi ypač plataus asortimento internetinė parduotuvė

Publikuota: 2022-05-26 14:11
Tematika: Kompiuterinė įranga
Autorius: el. paštas Darius Augulis
Aut. teisės: ©Darius Augulis
Inf. šaltinis: Darius Augulis

Ar jums reikia naujo kompiuterio? O gal naujo telefono? Galbūt ieškote naujų garso ar vaizdo prietaisų ar televizoriaus. Kad ir ko ieškotumėte, Sniege.lt jums padės. Ką tik pradėjo veikti nauja plataus spektro produktų internetinė parduotuvė, kuri džiaugiasi galėdama pasiūlyti klientams aukščiausios kokybės prekes už geriausią kainą. Nesvarbu, ar esate žaidėjas, ar filmų mėgėjas, ar jums tiesiog reikia elementarių buitinių prietaisų, Sniege.lt tiks kiekvienam. Tad ko laukiate? Pradėkite apsipirkinėti jau dabar!

Sniege.lt – nauja patogi ir perspektyvi ypač plataus asortimento internetinė parduotuvė
Asociatyvi „Pixabay“ nuotr.

Sniege.lt sieks tapti viena iš pirmaujančių Lietuvos internetinių mažmenininkių, kuri klientams pasiūlys geriausias įmanomas aukščiausios kokybės produktų kainas. Daugiau nei 200 000 prekių sandėlyje ir daugiau nei 1000 prekių ženklų, iš kurių galite rinktis, todėl Sniege.lt tikrai rasite būtent tai, ko ieškote. Jie siūlo nemokamą pristatymą visoms prekėms į didžiuosiuose Lietuvos miestuose įsikūrusias fizines prekių užsakymo ir atsiėmimo parduotuves.

Pakalbinome internetinės parduotuvės atstovus.

– Kodėl jau nuo pirmųjų dienų įsteigėte fizines prekių atsiėmimo vietas? Juk daugelis internetinių parduotuvių jas atidaro tik po kelių veiklos metu.

Yra daug priežasčių, kodėl svarbu turėti internetinės parduotuvės atsiėmimo punktą. Bene svarbiausia priežastis yra ta, kad klientams suteikiama galimybė atsiimti užsakymus jiems patogiu laiku ir patogioje vietoje. Tai gali būti ypač svarbu klientams, kurie yra užsiėmę ir gali neturėti laiko laukti, kol užsakymas bus pristatytas į namus ar biurą. Be to, internetinės parduotuvės prekių atsiėmimo vieta gali padėti užtikrinti, kad užsakymai būtų gauti laiku, ir padėti išvengti galimų pristatymo vėlavimų. Galiausiai, internetinės parduotuvės atsiėmimo punktas gali suteikti daug patogumo ir ramybės tiek klientams, tiek įmonėms. Tai ir patikimumas ir patogumas.

– Ką pasakytumėte klientui, kuris paprašytų patarimo padėti jam išsirinkti naują nešiojamąjį kompiuteri?

Renkantis naują nešiojamąjį kompiuterį reikia atsižvelgti į keletą dalykų. Pirma, koks jūsų biudžetas? Antra, kam ketinate naudoti nešiojamąjį kompiuterį? Trečia, kokių specifikacijų ir funkcijų pageidaujate? Įvertinę šiuos veiksnius, galite pradėti siaurinti pasirinkimo galimybes.

Jei nešiojamasis kompiuteris jums reikalingas bendram naudojimui, pavyzdžiui, naršyti internete, tikrinti el. paštą ir dirbti su dokumentais, tikriausiai galėsite išsiversti su pigesniu modeliu. Tačiau jei nešiojamąjį kompiuterį planuojate naudoti žaidimams ar kitai daug išteklių reikalaujančiai veiklai, turėsite išleisti daugiau, kad įsigytumėte reikiamų specifikacijų modelį.

Vienos iš svarbiausių specifikacijų, kurių reikia ieškoti naujame nešiojamajame kompiuteryje, yra procesorius, operatyviosios atminties kiekis ir atminties tipas. Bendram naudojimui pakanka „Intel Core i3“ arba „i5“ procesoriaus. Tačiau jei planuojate žaisti žaidimus ar montuoti vaizdo įrašus, jums reikės greitesnio procesoriaus, pavyzdžiui, „Intel Core i7“.

Kitas svarbus aspektas – operatyvioji atmintis. Baziniam naudojimui paprastai pakanka 4 GB RAM. Tačiau jei planuojate atlikti daug išteklių reikalaujančią veiklą, pavyzdžiui, žaisti žaidimus ar redaguoti vaizdo įrašus, jums reikės 8 GB ar daugiau RAM.

Galiausiai turėsite nuspręsti, kokio tipo saugyklos norite naujame nešiojamajame kompiuteryje. Daugumai žmonių pakanka tradicinio kietojo disko. Tačiau jei norite kuo didesnio našumo, turėtumėte pagalvoti apie kietąjį diską.

Įvertinę savo biudžetą, numatytą paskirtį ir pageidaujamas specifikacijas, galite pradėti siaurinti pasirinkimo galimybes ir rasti savo poreikius idealiai atitinkantį nešiojamąjį kompiuterį.

– Ačiū už pokalbį ir sėkmės prekyboje.

Elektronika.lt redakcijos pastaba: tai yra reklaminis pranešimas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!