Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/kompiuterija/81905/ekspertai-pataria-i-ka-atkreipti-demesi-renkantis-zaidimu-monitoriu/spausdinti/

Ekspertai pataria į ką atkreipti dėmesį renkantis žaidimų monitorių

Publikuota: 2022-02-20 09:54
Tematika: Kompiuterinė įranga
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Ar esate profesionalus žaidėjas, ar jūsų vaizdo žaidimų stalas yra tiesiog atsipalaidavimas po ilgos dienos – vaizdo žaidimams tinkamas ekranas yra būtinybė. „LG Electronics“ ekspertai pranešime žiniasklaidai atskleidžia, į ką atkreipti dėmesį renkantis naują monitorių.

Ekspertai pataria į ką atkreipti dėmesį renkantis žaidimų monitorių

Jei žaidimai yra dalis jūsų gyvenimo būdo, tai ne paslaptis, kad savo įgūdžius galite tobulinti tik tiek, kiek leidžia jūsų įranga. Tiems, kas nori lygiuotis į geriausius, reikia valdymo centro, galinčio maksimaliai padidinti greitį, pagerinti vaizdo kokybę ir bendrą našumą.

Koks yra geras žaidimo monitorių atsako laikas?

Vaizdo žaidimuose svarbi kiekviena sekundė, todėl reikia rinktis monitorių, turintį ne tik aukštos kokybės ekraną, bet ir pakankamą galią sumažinti kadrų užlaikymą, kad būtų užtikrintas greitesnis atsakas ir viską lengvai suspėtumėte.

Kaip pasakytų bet kuris elektroninio sporto profesionalas, greitis yra labai svarbus didelio našumo žaidimų ekrano komponentas. Geriausi rinkoje esantys žaidimo monitoriai žada 1 ms atsako greitį. O trumpesnis atsako laikas reiškia geresnę statistiką, kad ir kokie būtų žaidimo iššūkiai. Taip yra todėl, kad vaizdo plokštė gali veikti tik tokiu greičiu, kokiu leidžia monitorius, o tai reiškia, kad vaizdo kokybė ir greitis neatsiejami.

Kas svarbiau – atnaujinimo dažnis ar atsako laikas?

Žaidimo monitoriaus atsako laikas – tai laikas, per kurį pikselis pakeičia spalvą. Didesnė atsako sparta užtikrina sklandesnį judėjimą, sumažina monitoriaus mirgėjimą, ir per tą patį laiką žaidėjo akis pasiekia daugiau informacijos. Atnaujinimo dažnis reiškia, kiek kartų per sekundę monitorius gali atnaujinti vaizdą ekrane.

Kaip centrą fiksuojantis lygiavimas pagerina šaudymo tikslumą?

Kiekvienas šūvis svarbus, ypač jei jūsų yra mažuma, todėl verta rinktis monitorius su „Cros-shair“ funkcija, kuri dėl centrą fiksuojančio reguliavimo padės geriau nusitaikyti. Naudodami šią naudingą funkciją iš karto pastebėsite statistikos skirtumus. Naudodami centrą fiksuojantį reguliavimą galite išvengti klaidų ir sutelkti dėmesį į kito judesio strategiją. Net ir naudojant išlenktus vaizdo žaidimų monitorius ar kelis ekranus, galimybė visada žinoti, kur yra žymeklis ar pelė, padės pagerinti rezultatą minimaliomis pastangomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!