Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/kompiuterija/28182/magiskai-tylus-kietasis-diskas/spausdinti/

Magiškai tylus kietasis diskas

Publikuota: 2011-03-12 11:24
Tematika: Kompiuterinė įranga
Aut. teisės: ©Topzone.lt
Inf. šaltinis: Topzone.lt

Internete netyčia užtikau beveik dešimties metų senumo gidą, kaip nutildyti kompiuterio kietąjį diską(-us) – HDD. Išbandžiau, tikrai tai pats gudriausias ir tyliausias kada sugalvotas metodas! Galima būtų net užpatentuoti ir paskelbti dar vieno magiško įrenginio išradimą…

Magiškai tylus kietasis diskas

Triukui reikės tik sportinių treninginių kelnių… Gerai, juokauju, užteks tik jose, kuprinėje ar striukėje esančios virvelės. Jei gaila kelnių, tokią pačią galima nesunkiai rasti bet kokioje siuvimo reikmenų parduotuvėlėje. Viskas, suvarstote magiškąjį įrenginį (kaip nuotraukoje aukščiau) jūsų DVD-Rom skyrelyje, mėgaujatės pačia pažangiausia diskų montavimo technologija! Kokios per dešimt metų nesugebėjo išmąstyti net garsiausi pasaulio kompiuterio korpusų gamintojai!

Magiškai tylus kietasis diskas

Tikrai, pats tyliausias (bent iki šio išbandytas) diskų tildymo būdas. Pats pigiausias, lengviausiai įdiegiamas. Netgi atrodo rimčiausiai, diskai laikosi ypatingai tvirtai ir stabiliai, kuo negali pasigirti dauguma panašių alternatyvų. Ką ir kalbėti apie pusės korpuso dydžio sutaupytą vietą, kurią galima panaudoti aušinimui ar tiesiog galingesnėms vaizdo plokštėms, kitiems priedams sutalpinti.

Magiškai tylus kietasis diskas

Netgi aušinimas visai padorus, turint galvoje, kad DVD-Rom skyriaus iš vis jokie ventiliatoriai neaušina. 39 °C puiki, optimali HDD veikimo temperatūra.

Magiškai tylus kietasis diskas

Tikras magiškas išradimas, kuris iš tikrųjų veikia! Įdomiausia tik, kodėl tiek metų gulėjo interneto platybėse tiesiog užmirštas? Per mažai reklamos, kad viena triumpikių gumytė gali pakeisti visą jūsų gyvenimą!? :)


Topzone.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!