Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/ivairus/85886/valentino-dienos-dovanos-vyrui-kaip-nustebinti-si-karta/spausdinti/

Valentino dienos dovanos vyrui: kaip nustebinti šį kartą?

Publikuota: 2023-01-24 14:20
Tematika: Kitos protingos mintys
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Artėjant vasario 14, moterys ima dairytis dovanos vyrams Valentino dienos proga. Jei jau nusibodo kasmet dovanoti saldainius, automobilių kvapą, apatinius, kviečiame pasidairyti idėjų šių metų Įsimylėjusiųjų dienai.

Valentino dienos dovanos vyrui: kaip nustebinti šį kartą?

JK tyrimas parodė...

2022-ųjų gruodį, Jungtinėje Karalystėje, atliktas tyrimas parodė, kad bene populiariausia dovana Valentino dienai vyrui – kvepalai. Tuomet seka rūbai, elektronikos prekės, kosmetikos priemonės, stalo žaidimai, sporto reikmenys. Itin mažą procentą užėmė knygos, bilietai į koncertą, spektaklį, kiną.

Žinoma, visų pirma, reikėtų atsižvelgti į vyro pomėgius ir norus. Jei jūsų antroji pusė dievina knygas, suprantama, kad skaitinys – ideali dovana. Taip pat ir koncertų, teatro mėgėjams, bilietai bus nuostabi staigmena.

Vis dėlto, jei stinga minčių, prieš tai išvardytos populiariausios dovanų idėjos yra tai, ko ieškote.

Kvepalai ir kosmetika

Neretai juokaujama, kad kosmetikos dovanos yra tikra atgyvena. Net atlikėjas Vidas Bareikis yra išleidęs dainą „Šampūnas ir dušo želė“ apie tokio tipo dovanas. Tačiau visgi, verta pabrėžti, kad tai – praktiška dovana, kuri tikrai bus panaudota, o nedulkės stalčiuje numesta.

Jei gerai žinote mylimojo skonį, išrinkti jam tinkamus kvepalus taip pat nebus sunku. Na, o kosmetika – tai kremai, dušo želės rinkiniai, skutimosi priemonės ir pan.

Drabužiai

Kaip minėta, bene dažniausiai pasitaikančios dovanos vyrams – apatiniai. Visgi, ir be šios prekės yra kitų drabužių, kuriuos dovanoti – puiki išeitis. Tai galėtų būti: nauji marškiniai, kaklaraištis ar varlytė, žieminės prekės (pirštinės, kepurė), megztinis. Taip pat – sportiniai rūbai: treningai, sportiniai marškinėliai, termo apranga ir kt.

Elektronika

Tame pačiame Jungtinėje Karalystėje atliktame tyrime buvo pateiktas ir elektronikos prekių sąrašas: „Ko labiausiai trokšta vyrai?“

Pirmoje vietoje puikavosi naujos ausinės. Tai – viena pigesnių elektronikos dovanų, nes toliau seka mobilieji telefonai, planšetės, kompiuteriai, skaityklės, išmanieji laikrodžiai, kolonėlės, masažuoklis. Neatsilieka ir tokios dovanos kaip XBOX, Playstation bei Nintendo. Tačiau, suprantama, kad tai – prabangos prekės, kurias dovanoti Valentino dienai gali tikrai ne kiekviena moteris. Tai dovanos labiau priimtinos gimtadienio proga ar Kalėdoms.

Laisvalaikio prekės

Šių dovanų kategorijai būtų galima priskirti sporto prekes, stalo žaidimus ir kitus daiktus, skirtus laisvalaikio užsiėmimams. Geidžiamiausių daiktų TOP`e: smiginis, pokerio rinkinys, narystė sporto klube arba baseine. Taip pat vyrai neįvardijo, kokio konkretaus stalo žaidimo trokšta. Tad išrinkti tokią dovaną – užduotis mylimosioms, kurios geriausiai žino, kokio tipo žaidimai – mėgstamiausi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!