Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/ivairus/83745/ismanus-biuras-ir-jo-galimybes/spausdinti/

Išmanus biuras ir jo galimybės

Publikuota: 2022-07-28 10:12
Tematika: Kitos protingos mintys
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Geri darbuotojai yra vienas didžiausių bet kokios organizacijos turtų. Būtent todėl yra labai svarbu jiems suteikti tinkamas ir patogias darbo sąlygas. Šiandieną naujos technologijos darbuotojams leidžia užtikrinti itin patogią darbo aplinką, kurioje jie jaučiasi maloniai, atlieka užduotis greičiau ir sklandžiau. Juk nuo to priklauso ir įmonės pažangumas. Dalinamės keliais patarimais, kurie gali padėti praplėsti biuro galimybes, taikant naujas technologijas.

Išmanus biuras ir jo galimybės

Spręskite problemas inovatyviai

Išbandykite išmanias biuro valdymo sistemas. Jų taikymas leis greičiau išspręsti problemas. Juk dažnai pasitaiko, kad pasibaigia biuro popierius ar sugenda kavos aparatas. Tokios kasdienės problemos gali išeikvoti nemažai darbui skirto laiko. Tačiau išmanios biuro valdymo sistemos apie šias problemas gali informuoti biuro administratorių, kuris negaišdamas laiko papildys popieriaus talpą arba, šiam pasibaigus, užsakys jo internetu. Patogu tai, kad sistemoje galima žymėti ir nuolat stebėti iškilusios problemos būseną. Tad jei kavos aparatui reikalingas sudėtingesnis remontas, apie tai bus informuoti biuro darbuotojai.

Ergonomiškumas

Labai svarbu pasirūpinti darbuotojų poreikiais ir darbui tinkama erdve. Todėl reikėtų pagalvoti apie komfortiškumą. Čia gali praversti reguliuojamo aukščio stalai. Taip darbuotojai galės keisti baldo aukštį, prisitaikyti jį pagal savo norus. Taip pat yra galimybė reguliuoti ir stalo plotį, todėl jis tiks įvairių formų ir dydžių darbo erdvėms. Šio baldo naudojimas itin patogus, nes dažnai būna automatizuotas, tad nesukels jokių sunkumų. Vertėtų pagalvoti apie šio tipo stalus, nes jų naudojimas padeda darbuotojams sumažinti krūvį stuburo srityje, taip pat pagerinti kraujotaką.

Rezervacija susitikimui

Patogus būdas rezervuoti susitikimų erdves yra planšetės. Dažniausiai jos naudojamos prie įėjimo į kambarį. Planšetėse galite matyti jau užregistruotus susitikimus ir prisijungti prie jų, atlikdami rezervaciją, arba sukurti visiškai naują susitikimą, prie kurio gali prisijungti kiti. Naudodamiesi šia technologija, darbuotojai galės lengviau planuoti susitikimų laikus ir matys jau užrezervuotus susitikimų kambarius.

Naujų technologijų taikymas biuruose gali palengvinti darbuotojams įprastas, tačiau nemažai laiko užimančias veiklas. Todėl siekiant kuo sklandesnio įmonės darbo, pagalvoti apie tai tikrai vertėtų. Taip pasirūpinsite darbuotojų komfortu ir užtikrinsite visas galimybes užduotis atlikti efektyviau.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!