Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/ivairus/69887/siuolaikiska-verslo-dovana-ar-elektronikos-prietaisai-geras-pasirinkimas/spausdinti/

Šiuolaikiška verslo dovana – ar elektronikos prietaisai geras pasirinkimas?

Publikuota: 2019-09-27 17:17
Tematika: Kitos protingos mintys
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai (reklama)

Kai tik ateina proga pasveikinti kitus, pradedame galvoti, kaip nustebinti ir suteikti gražiausių emocijų. Geros dovanos pasirinkimui reikia skirti pakankamai laiko. Tobulėjantis ir greitai besikeičiantis pasaulis skatina atsižvelgti į šiandienines tendencijas ir vis dažniau rinktis dovanas, susijusias su šiuolaikinėmis technologijomis. Kalbant apie verslo dovanas gali kilti klausimas, ar elektronika – tinkamas sprendimas? Kokiomis dovanomis nudžiuginti vadovus, kolegas, darbuotojus, klientus ar partnerius?

Šiuolaikiška verslo dovana – ar elektronikos prietaisai geras pasirinkimas?

Išmanusis laikrodis

Jau kuris laikas technologijų aukštumose sėkmingai laikosi išmanieji laikrodžiai, kurie ne tik stilingai ir patraukliai atrodo, bet ir atlieka daugybę vertingų funkcijų. Pagal turimas galimybes iš plataus asortimento tiek fizinėse, tiek internetinėse parduotuvėse galima pasirinkti išties puikų sprendimą verslo partneriui, įmonės vadovui ar patiems svarbiausiems klientams.

Ausinės

Jeigu manote, kad ausinės yra nenaudojamas ar mažai vertinamas daiktas, klystate. Šiomis dienomis jos kuo puikiausiai pasitarnauja ne tik muzikos klausymuisi. Ausinės dažnai praverčia įvairaus pobūdžio informacijai. Be to, šių laikų ausinių pasiūla stulbinanti: įvairių dydžių, dizainų, spalvų, su laidu arba vis labiau mėgstamos belaidės, veikiančios Bluetooth ryšiu. Tinkamai parinktos originalios ausinės gali tapti pačia geriausia verslo dovana bet kurios srities žmogui. Ir visai nesvarbu, kokia proga jas dovanosite – tiks visos!

Biuro reikmenys

Įvairūs reikmenys, naudojami ofisuose, nebūtinai turi būti įprasti ar netgi nuobodūs. Šiandien turite visas galimybes rinktis išmanų originalumą! Pavyzdžiui, įdomus pasirinkimas, tinkantis darbuotojams ar klientams – pieštukinė su elektroniniu laikrodžiu. Be abejo, verta pagalvoti apie logotipą, kuris šiuolaikiškoms verslo dovanoms suteiks išskirtinumo ir pabrėš įmonės svarbą. Kitas įprasmingas dovanos pasirinkimas – pasirūpinti kolegų ar vadovo geromis emocijomis ir laiku sau. Pasirūpinkite, kad verslo asmenų kava ar arbata kuo ilgiau išliktų tinkamos temperatūros. Padovanokite puodelio šildytuvą, prijungiamą USB jungtimi.

Būkite originalūs ir praktiški

Rinkdamiesi šiuolaikines dovanas, susijusias su technologijomis, neužmirškite ir kitų alternatyvų, kurios suteiktų dovanai išskirtinumo. Tarkime, kodėl gi prie elektroninės verslo dovanėlės nepridėjus ko nors gardaus? Tai galėtų būti ypatingas dėmesys ir palepinimas to nusipelniusiems darbuotojams. Svarbiausia – originalumas, tad nebijokite ir pasikliaukite savo idėjomis. Juk parodytas nuoširdumas suteiks džiaugsmo bet kuriam dovanos gavėjui.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!