Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/ivairus/16636/paprasti-gero-optimizuoto-paieskos-sistemoms-turinio-sukurimo-zingsniai/spausdinti/

Paprasti gero optimizuoto paieškos sistemoms turinio sukūrimo žingsniai

Publikuota: 2009-04-27 10:42
Tematika: Kitos protingos mintys
Inf. šaltinis: digitouch!, UAB

Sukurti svetainės turinį, kuris atitiktų visus šiai dienai keliamus SEO (angl. Search engine optimization) reikalavimus nėra sudėtinga. Tereikia laikytis kelių žemiau išvardintų taisyklių:

  1. Rašykite taip, lyg kalbėtumėte su draugu. Kurį laiką stebėkite save - kaip kalbate su draugu forume ar „Skype“. Pabandykite panašiai rašyti straipsnį. Jei žinoma tai leidžia tikslinė straipsnio auditorija.
  2. Paprasti gero optimizuoto paieškos sistemoms turinio sukūrimo žingsniaiKiekviename puslapyje apsiribokite dviem arba trim pagrindiniais raktiniais žodžiais arba frazėmis.
  3. Kiekvieną raktinį žodį ar frazę puslapyje minėkite ne daugiau 4 kartų ir tolygiai išsidėstykite puslapyje. Išimtis gali būti viena: du pirmus raktinius žodžius rekomenduojama kartoti pirmoje pastraipoje. Ir nepamirškite raktinių žodžių paminėti turinio gale, kad užtvirtintumėte turinio vientisumą.
  4. Paverskite nuoroda kiekvieną pirmą tekste paminėtą raktinį žodį. Nuoroda turėtų vesti į kitą Jūsų svetainės puslapį, kuriame yra tas pats raktinis žodis.
  5. Tarp raktinių žodžių įterpkite 150-250 kitų žodžių taip, kad jei pas Jus puslapyje yra trys raktiniai žodžiai tai visas turinys sudarytų apie 600 žodžių.Tai greiti ir paprasti budai SEO turiniui sukurti. Ir patikėkite, jie tikrai veikia!

Šaltinis: „Goldmoney“. Paruošė: Ramūnas Žilionis.


digitouch!, UAB
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!