Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/elektronika/64126/kaip-apple-watch-nurodyti-i-skambuti-atsiliepti-iphone/spausdinti/

Kaip „Apple Watch“ nurodyti į skambutį atsiliepti „iPhone“

Publikuota: 2018-09-24 07:10
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ramūnas Blavaščiūnas
Aut. teisės: ©MacArena.lt
Inf. šaltinis: MacArena.lt

„Apple Watch“ savininkai žino, kad į „iPhone“ telefono skambučius galima atsiliepti ir išmaniame „Apple“ laikrodyje. Tačiau ne visi „Apple Watch“ savininkai yra aptikę galimybę skambutį peradresuoti į telefoną. Ši galimybė gali būti naudinga tada kai nenorite „kalbėtis su savo riešu“, o „iPhone“ nėra šalia ir atsiliepti jame iš karto negalite. Pavyzdžiui, esate sporto klube ir reikia nukeliauti iki spintelės ar krepšio, kuriame padėtas telefonas.

Ilgai neatsiliepiant, skambinantysis gali ir nesulaukti kol nukėblinsite iki „iPhone“. Tačiau „Apple Watch“ funkcija „Answer on iPhone“ šią problemą gali išspręsti.

Kai skamba „iPhone“, „Apple Watch“ taip pat rodoma įeinančio skambučio informacija su galimybe atsiliepti į skambutį ar jį atšaukti.

Kaip „Apple Watch“ nurodyti į skambutį atsiliepti „iPhone“

Perbraukus per „Apple Watch“ ekraną iš apačios į viršų, ekrane pamatysite, po atsiliepimo ir skambučio atšaukimo mygtukais esančias dvi parinktis: „Send a Message“ ir „Answer on iPhone“.

Pasirinkus pirmąją „Send a Message“ parinktį, taip pat kaip ir „iPhone“ – skambutis bus atšauktas, o jūs galėsite pasirinkti kokią žinutę norite nusiųsti skambinančiajam.

Jei pasirinksite „Answer on iPhone“ – bus aktyvuota skambučio užlaikymo funkcija, skambinantysis išgirs „Please hold for a moment“ su po to periodiškai pasigirstančiu keturgubu pypsėjimu nurodančiu, kad skambutis vis dar aktyvus.

Kaip „Apple Watch“ nurodyti į skambutį atsiliepti „iPhone“

Tai nėra idealiausias būdas informuoti skambinantį jums asmenį apie taip, kad vis dar ieškote savo telefono, bet geriau nei skambutį atšaukti ar versti žmogų manyti, kad jį ignoruojate ar „darote vaizdą, jog jūsų nėra namie“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!