Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/patarimai/elektronika/28927/htc-desire-ir-garmin-nuvi-gps-laikiklis/spausdinti/

„HTC Desire“ ir „Garmin Nuvi“ GPS laikiklis

Publikuota: 2011-04-29 08:39
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Topzone.lt
Inf. šaltinis: Topzone.lt

Nerandate kokybiško ir patogaus automobilinio laikiklio savo „HTC Desire“, „iPhone“ ar kitam mėgstamam telefonui? Tokių paprasčiausiai nėra, nes niekas nesivargina gaminti atskiro vis naujesniam modeliui? Tai kodėl nepasigaminus vieno pačiam?

„HTC Desire“ ir „Garmin Nuvi“ GPS laikiklis

Aš tokį turėjau pasidaręs jau senokai, bet tik dabar supratau, koks tai geras daiktas ir pasigaminti kainuoja juoką. „eBay“ užsisakome „Garmin Nuvi GPS“ laikiklį (pagrindą ir patį laikiklį). Nupjauname laikiklio nereikalingus atsikišimus ir su dvipuse lipnia juosta ar klijais priklijuojame prie savo mėgstamiausio telefono dėklo (šiuo atveju „HTC Desire hard case“).

„HTC Desire“ ir „Garmin Nuvi“ GPS laikiklis

Geriausia dalis yra ta, kad vos už kelis dolerius „Garmin Nuvi“ tvirtinimo pagrindus galite priklijuoti kiekviename automobilyje arba ant motociklo, toliau visose transporto priemonėse be vargo kabinti savo telefoną.

„HTC Desire“ ir „Garmin Nuvi“ GPS laikiklis

Dar geriau, kad tai vienas geriausiai atrodančių ir kokybiškiausių GPS laikiklių, kurį dabar galite prisitaikyti bet kokiam mėgiamam telefonui. Čia puikus kokybės įrodymas, kad ant savo pasigaminto laikiklio galiu drąsiai kabinti pusantro tūkstančio telefoną ir ramiai spausti 70km/h motociklu, nesibaimindamas dėl vėjo ar atsikratymo.


Topzone.lt
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!