Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/nuolaidos/rysiai/9961/teo-klientams-sventiniai-skambuciai-i-uzsieni-kainuos-vos-19-centu-uz-minute/spausdinti/

TEO klientams šventiniai skambučiai į užsienį kainuos vos 19 centų už minutę

Publikuota: 2007-12-03 11:30
Skyrius: Ryšiai, navigacija
Paskelbė: TEO LT, AB

Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėja TEO LT, AB (toliau – TEO) savo klientams sudarė galimybę švenčių laikotarpiu pasveikinti užsienyje esančius artimuosius žymiai pigiau.

Gruodžio mėnesį ne piko metu – darbo dienomis nuo 20 iki 6 valandos, savaitgaliais ir švenčių dienomis - skambučiai į JAV, Didžiąją Britaniją, Airiją, Vokietiją ir Ispaniją kainuos vos 19 centų už minutę. Tiek pat sausį kainuos ir skambučiai į Rusiją.

Skambučiai į mobiliuosius tinklus Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Vokietijoje ir Ispanijoje kainuos 89 centus už minutę. Skambučių į JAV ir Rusijos mobiliuosius tinklus kaina yra tokia pati, kaip ir į fiksuotuosius - 19 centų už minutę.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, TEO klientai gruodžio ir sausio mėnesiais skambina ypač daug, todėl jiems sudarytos sąlygos kalbėti net 5-7 kartus pigiau, nei įprastai.

„Norime, kad sveikinimus Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga mūsų klientai sakytų negalvodami apie sąskaitos dydį. Todėl skambinti artimiesiems šios akcijos metu bus ypač pigu“, - sakė N.Ivanauskas.

Norintiems naudotis šventiniais tarifais jokių papildomų mokėjimo planų ar paslaugų užsakinėti nereikės. Daugiau informacijos apie šiuos bei kitus TEO siūlymus galima gauti privačių klientų aptarnavimo telefonu 1817.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!